25.06.05
23:48
Какви са ви впечатленията за изборите очаквахте ли БСП да спечели
Една такава тема бе изтрита. Много внимавайте с коментарите тук, да не отнесе някой БАН.
К
Честно казано изобщо.Аз мислех че царя пак ще спречели.Само не мога да разбера защо тоя Костов си мислеше че има някав шанс на тези избори.Той изобщо не трябваше да се явява ако имаше малко достойнсто и уважение към избирателите.
25.06.05
23:56
Ами .. за мен са си очаквани резултатите. Учудва ме високия процент на “Атака”. Не очаквах да стигнат чак до 8 процента. Другото според мен беше предвидимо .. е и очаквах по-малка разлика между КБ и НДСВ ...
че стана ли ясно кой ще спечели вече и я дайте тея резултати
иначе според мен бсп ще вземат властта(поне аз на тях най-много им симпатизирам)
26.06.05
00:08
За сега
КБ 31.9%
НДСВ 19.8%
ДПС 11.1%
Атака 8.7%
ОДС 7.3%
ДСБ 6.8%
БНС 5.6%
Те КБ печелят, но има трябва коалиция, пък според някой, дори да се коалират с ДПС пак няма да запълнят бройката.
Прав си, те тия ако дойдат на власт ще ми изглежда нещо като диктатура....
26.06.05
00:30
И аз съм против циганите, но не бих гласувал за Атака никога. Не може да си само ПРОТИВ. Трябва и да си ЗА нещо .. хубаво ще мразят циганите и кво? Европа и съюза никога няма да позволят такова отношение с малцинствата, каквото те искат ...
26.06.05
01:01
И аз съм против циганите, но не бих гласувал за Атака никога. Не може да си само ПРОТИВ. Трябва и да си ЗА нещо .. хубаво ще мразят циганите и кво? Европа и съюза никога няма да позволят такова отношение с малцинствата, каквото те искат ...
Еми Волен има доста добри икономически планове, така че според мен 1 българин в момента има 2 възможности или да не гласува или Атака. Лошото е че тези в парламента така са се залостили вътре ( със закони ), че неможе да се бойкотира системата, следователно подкрепям Волен.
П.П. Само да не се изложи, защото ще опетни името на националистите в българия...
26.06.05
03:03
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Какви са ви впечатленията за изборите очаквахте ли БСП да спечели
Една такава тема бе изтрита. Много внимавайте с коментарите тук, да не отнесе някой БАН.
К
какви коментари са нежелани тук ,че 4ак бан и какви са тия тапите заплаьи ?
26.06.05
09:52
Този форум има насоченост, различна от тази да се коментира политика. Моля, използвайте друго място за целта.