НВД + street fitnes , добра комбинация ли е?

10.07.15
20:04

Здравейте , от скоро почнах да се занимавам с лостове , успоредки и т.н от около 2 месеца някъде . Въпроса ми е , искам да орелефя , знам че за това ще ми помогне НВД , но в добра комбинация ли е със уличния фитнес :)

10.07.15
22:25

Въпрос номер 1 , който изниква в съзнанието ми , без грам да се заяждам. Има ли какво да орелефяваш? Задавам този въпрос, защо в съзнанието ми веднага изплува как изглежда средностатистическия “лостаджия”

15.07.15
16:22

Чудил съм се не веднъж, от къде се наложи това мнение, че хората спортуващи на лостовете задължително трябва да са с ниски нива на подкожни мазнини. Тренировката си е тренировка - извършваш движения с част от тялото си - определени мускули, които се приспособяват към условията в които ги вкарваш като се променят. Които не участват - не се променят. Изразходват се някакво количество калории докато се тренира и се приема някакво количество в ежедневието. До тук не виждам нищо специално. Имам чувството че това е повлияно от неуместното сравнение на уличния фитнес с професионалния културизъм, при който има периоди на екстремно захранване за да се увеличи обема на мускулите, последван от период на изчистване - обикновено преди състезания. Поправете ме ако греша. В уличния фитнес има и състезания, даже имаме участник на световното, но те са за възможности - за някакво време да се покаже кой какво може. Съответно толериране на нещо излишно само заради обема е немислимо. Между тези крайни моменти за напреднали има и нормални хора, които просто искат да се движат и да е по-здравословен живота им. Всеки си има своите цели и проблеми. Намаляването на въглехидратите работи за намаляване на подкожните мазнини. А под тях трябва да има какво да се покаже, т.е. трябва да се тренират мускулите. Не виждам проблем да е както в зала, така и с уличен фитнес.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1