Много съм объркан.. Не знам какво да правя..

Темата е заключена.

16.07.15
00:18

Здравейте приятели ! Както се разбира от заглавието.. имам ужасен проблем.. Та нека разкажа и за  него..
Аз съм на 16 години.. тренирам от 3 години и до преди 7 месеца не се ограничавах от нищо.. не четеех нищо само ходих да блускам в залата и това беше общо взето.. трупах резултати много бавно но все пак натрупах някакви ... та зимата започнах да гледам \\\’\\\’супер серийте\\\’\\\’ \\\’\\\’супер промяна\\\’\\\’(не е реклама !) и да чета МНОГО статий.. До тук ОК но.. взех да се превземам МНОГО.. март месец реших че ш трябва да \\\’\\\’чистя\\\’\\\’ мазнините.. 5 кг свалих.. като си нямах и на представа какво правя.. след това чак разбрах основните принципи.. не знам мазнини ли е било мускул ли е било.. НО си личеше че ставам по релефен.. започнах да се лишавам от всякакви неща.. хляб сладко газирано пърйено и много урязах въглехидратите.. започнах до + - 100 калории да си смятам приема.. като цяло ме беше обсело това.. а отвутре всичко ми крещеше и ми се плачеше за стария ми начин на йивот.. та сега започнах да го връщам и много почнах да трупам мазнини.. вапроса ми е.. вобще на 16 години трябва ли да се ограничавам от нещо? Да чистя мазнините лятото? Да спазвам някакви рейими за СВАЛЯНЕ на мазнини... и някакви такиюа превзети режими.. моето беше прекалено.. даите ми савет.. по добре ли е да качвам само маса 2 години и после да чиста.. или лятото да си седя на някфи си 1800 калории и да се превземам за да съм релефен.. Даже и вас обърках вече.. Моля изразете мнение савети абсолутно всичко каквото ви е на душа защото от както взех да чета и да навлизам наватре в нещата от тогаюа ежедневието ми се промени и само мисля какво да ям и какво дане ям.... а нямам възможности да си копувам добавки и много месо.. Дано сте ме разбрали до каква степен съм объркан и обзет.. Благодаря предварително !

Модерация: Единственият ужасен проблем е нивото на грамотност. Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.07.15 07:04.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1