Хранителен режим, подходящ за оформяне на тялото с Боди Пъмп (Body Pump)

16.07.15
15:48

Здравейте!
Имам сериозни затруднения при избора на подходящ хранителен режим, който да комбинирам с Боди Пъмп тренировки и бих искала да помоля по-опитните от мен тиймъри за малко помощ и насоки.
Ситуацията е следната: Аз съм жена на 26 г., висока съм 173 см., с тегло постоянно вариращо около 60 кг. Мерките ми в момента са 91/69/93. Смятам, че като телесен тип съм мезоморф, но какъв точно не съм наясно. Имам добър, даже бих казала бърз метаболизъм. В обичайната ми диета преобладават въглехидратите. В момента гледам да ги ограничавам за сметка на белтъчините.
Поставила съм си за цел едновременно (по възможност) изгаряне на мазнини и изграждане на мускулна маса. Килограмите не са от значение, важно е да съм физически здрава и издържлива, респ. да изглеждам и да се чувствам добре. Най-общо казано, искам да вляза в една доста добра форма.
Започнах с Боди Пъмп тренировките преди около два месеца и към момента честотата им е от 4 до 5 пъти седмично. Чувствам се страхотно, и мисля, че не се претоварвам.
Изчетох доста за диетите, но продължавам да се лутам между НВД, РБД, въглехидратна ротация и други. Не съм в състояние да преценя коя ще е най-подходяща за постигане на поставените от мен цели.
Моля Ви за съвет и препоръка към какъв хранителен режим би било целесъобразно да се ориентирам и е добре да съчетая именно с тази програма.
Предварително и сърдечно Ви благодаря! :)

16.07.15
20:46

ВВД.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1