Мarshmаllow's diary

Темата е заключена.
Прескочи до:
Даниела Сидерова

05.10.15
17:32

Здравейте,

днес не съм тренирала, защото съм в командировка и нямаше как...сутринта преди да тръгна се притеглих и ми стана лошо...Последно се бях теглила в петък и бях 53 кг, а днес- цели 56 кг...много съм се постарала уикенда :D Вчера следобяд изпих 2 бири, ядох салата “Цезар”, после се прибрах и изядох 2 парчета от веган тортата за РД-то на моя приятел ( споменава съм, че е веган), баси тортата +3 кг.
Тия дни ще съм по-полека с яденето, че нещо взех да качвам, а аз дори искам да отслабна, и всеки ден си повтарям, че “днес ще ям по-малко” , но с тренировките си идва апетита+ моята лакомия..и нещата излизат извън контрол....Хранене за днес не е имало, мисля и да няма , един 24 часов фаст след среднощното ядене на торти снощи може да ми се отрази добре...

Даниела Сидерова

06.10.15
10:03

Здравейте,

Вчера за храна не мога да се отчета, защото нямаше- не беше толкова тегаво, колкото очаквах, само вечерта преди да си легна малко ми къркореше корема, иначе не бях гладна. Противно на очакванията ми днес имах доста енергия и си направих  прилична тренировка

тренировка/06.10.2015:
15 мин кростренажор

3 кръга
30 разтваряне на абдуктор машина@50 кг
20 лег преса@ 50 кг
15 тяга с гири+ клек@ 2х4 кг
20 повдигане на крака от стенд

3 кръга
30 затваряне на абдуктор машина@50 кг
20 бедрено сгъване
10 напад напред + трицепсово сгъване @5 кг диск/ на всеки крак

3х едно упражнение, което ще се опитам да обясня, но не съм сигурна дали ще ме разберете :D Упражнението беше следното: заставаш като за планк, усукваш дупето на една страна (например наляво), връщаш се в начална позиция и повдигаш съответния крак нагоре в контра шпиц...та така по 15 на всяка страна
3х20 екстензии
1х30 глутеус ритник/вс. крак
1х30 махове с крак/вс. крак
1х30 бедрено сгъване с шв. топка

20 мин кростренажор

Това беше за днес, интересното е, че не съм гладна, сутринта пих омега -3 и витамини, не знам дали те не развалят фастинга, ащото днес мисля да ям по IF 16/8

Хубав ден на всички :)

Мнението беше редактирано от Даниела Сидерова на 06.10.15 10:04.

Даниела Сидерова

07.10.15
10:14

Здравейте,

Да отчета храната вчера и тренировката днес..за тренировката ще ми е малко трудно, защото имаше упражнения, които не знам как да обясня точно, но ще се опитам :)

Храна( IF 16/8) : зелена салата с две варени яйца, филия протеинов хляб с риба тон, 16 маслини, пилешко филе (около 120 гр) с домати, салата “Цезар” от Kete
Хапнах доволно :)

Тренировка 07.10.2015
15 мин кростренажор

3 кръга
15 lat pulldown
15 придърпване на вертикален скрипец с широк захват за гърди
15 row machine

3 кръга
15 детски набирания
15 хибридни Арнолд преси
15 sit down row machine
15 кросовър затваряне за гърди

3 кръга
15 pulldown row machine
15 бицепсово сгъване @2 х 4 кг
15 трицепсово сгъване с диск@5 кг

3 кръга
15 на всеки крак едно извратено упражнение с малък ластЪк , който се поставя над коленето, застава се в клек, единият крак се поставя на лентата на пътечката за бягане (естествено лентата не пусната) и с крака се задвижва лентата на пътеката
15на всеки крак/ махове с крак ( с ластик)
20 V- образни коремни преси

3х 20 къси коремни преси (краката виснещи на колани)
3х 20 свиване на краката към корема ( заставала на ръце и краката отново виснат на колани)

Не знам дали ще разберете, какво съм се опитала да опиша :D

Хубав ден :)

Даниела Сидерова

08.10.15
09:52

Здравейте,

Днес тренировка нямаааа :/ Пак частни проекти и  спах само 4 часа, ставам като парцал като не се наспя и, въпреки че успях да стана навреме реших днес да skip-на залата.
Храната вчера:...еми нямаше я :D направих си втори 24 част фаст, този път не беше по план, просто все тичах, бързах за нещо, бях навън цял ден- спирах се пред няколко павилиончета, разглеждах нещата, чудих се дали да не забия някое корни, някакви солети, после решавах, че е по-добре да не ям, отколкото да ям боклуци и се отказвах, виках си “като се прибера ще ям”, да но се застоях в офиса, когато се прибрах вече ме чакаха за конферентна връзка по проекта и ...нямаше кога, легнах си много изморена, но си ми престъргваше, де..повече ме мързеше, отколкото бях гладна и заспах, но днес определено съм гладничка, да става време за обяд, че глад :D

Хубав ден на всички

Даниела Сидерова

09.10.15
13:50

Здравейте в този дъждовен петък :) Как бих искала да си полегна с чайче и хубава книга в ръка под топлото одеялце вкъщи, но вместо това съм на работа :/  Добре, че поне тренирах, че иначе още по-мрачна щях да съм.
Храна/08.10.2015 (IF 16/8): винен кебап (беше малка порция, с една топка ориз, месото беше свинско, на око около 80 гр, след като разцоплих да махна това онова от него-около 50-60 гр остана), зелева салата с руло “Стефани” (180 гр), филия протеинов хляб с 20 гр кашкавал на принцеса :D
Голям глад ме гони, наяждане нямам, имам чувството , че дори аз да съм се наяла , както баба казваше ” очите не могат да се наядат”- та същото чувство и при мен , голяма ми е мъка. А целите ми са чистя мазнини, мускулен тонус, не искам да качвам, даже искам да отслабна, но как ще стане докато душата ми иска бира и сладко - не знам :D Воля, воля...ама май и тя ми куца, ако тръгна са спазвам НВД, изкарвам 5-6 дни, след което вече искам да ям сладичко...Луда работа :/ Сега съм решила да добавя един ден кардио и да правя само корем в този ден, прикачам снимка на корема в сегашното му състояние, да видим дали ще имам прогрес :D

Тренировка/09.10.2015
20мин кростренажор

3 кръга
20 махове /на всеки крак
20 пръплъзване на диск@10 кг
10 бърпита
30 разтваряне на абдуктор машина@50 кг ( дупето на около 10 см от седалката- Всичко се случва във въздуха :D )
20 повдигане на крака от стенд (повдигам свити в колене, когато вече са горе изпъвам краката напълно, отново сгъвам и пускам)

3 кръга
10 напад + усукване @5 кг диск/на всеки крак
10 скок и клек на степ ( от пода скачам върху степ с 5 кг диск и заставм в клек)
15 флайс + повдигане на крака@2х4 кг
15 хибридни Арнолд преди@2х4 кг
15 V- образни коремни преси
10 повдигане на крака от стенд

3 кръга
15 от едно упражнение , дето заставаш като за планк и усукваш на една страна, връщаш се в изходна позиция и повдигаш крака в контра - шпиц нагоре)/ на всяка страна
20 екстензии с мед. топка
30 затваряне на абдуктор машина@50 кг

Това беше, за утре съм намислила кардио и корем..да видим

Даниела Сидерова

12.10.15
11:42

Здравейте,

уикенда бяхме извън града с моя приятел, уж да си починем, но служебните телефони много не бяха съгласни с тази наша идея, както и да е, поне бяхме на чист въздух :)
Храна/10.10.2015 (WD) : салата от краставици, хумус, варено яйце, пилешко с една топка ориз със зеленчуци....и... чийзкейк (blush)
Тренировка/10.10.2015:
15 мин пътека (10 км/ч, 30% наклон)

3х15 флайс+ повдигане на крака @ 2х 4 кг
3х15 клек с лост
3 х15 разтваряне на абдуктор@ 30 кг
3х20 екстензии@5 кг диск
3х20 махове/ на всеки крака@20 кг
3х20 коремни преси с мед топка
3х15 странични коремни преси@ 3 кг

20 мин кростренажор

Много ми беше криво, че тренирах в залата на хотела, с риск да прозвуча като мрънкало, ми е супер криво ако не тренирам в залата, където си ходя, не мога да се ориентирам какво да правя, уредите бяха  много неудобни- целите в някаква кожена тапицерия и като се изпотиш не можеш да се задържиш на тях...беше пълно с хора, които си правеха лафче, седяха си на уредите и даже се цупеха като ги помолиш да се преместят (wait)
В събота цял ден обикаляне по горички, доизчетох си книгата, поработих и да си кажа честно ..не ми се тръгваше
В неделя толкова много не ми се тръгваше, че май предизвиках МЦ да се появи 5 дни по-рано :D Крива работа :/ Вчера тренировка нямаше- имаше само болки и променливо настроение
Храна/11.10.2015: пакетче “Скидълс” :D салата от спанак и цвекло, чаша вино, 1/4 пърленка

Тренировка/12.10.2015
15 мин кростренажор

3 кръга
20 лег преса @30 кг
10 напад напред+ напад настрани + усукване @5 кг диск/ на всеки крак
15 тяга + клек @лост
30 затваряне на абдуктор@50 кг
20 повдигане на крака от тилен лег с швейц. топка

3 кръга
15 синг @8 кг
30 разтваряне на абдуктор машина @30 кг (на 5-8 см от седалката)
20 екстензии@ 5кг диск
20 изправяне от тилен лег+ усукване с швейц. топка

4 х20 коремни преси
4х 20 къси коремни преси

Лека седмица на всички  : )

Мнението беше редактирано от Даниела Сидерова на 12.10.15 11:55.

Даниела Сидерова

13.10.15
11:03

Добър ден,
Едва вторник е, а аз вече мечтая за петък, имах ударен понеделник, много нерви... Храната малко излезе извън контрол: едно Corny , от това черничкото с белия крем по средата, изнервих се в офиса и ми се прияде сладко, не се сдържах...вечерята беше пълнозърнеста тортила, с кашкавал (30-40 гр) , варено яйце, супена лъжица лютеница, суп. лъжица родопска закуска, 2 чаши червено вино..а, забравих , после ядох ягоди-3-4 големи

Тренировка/13.10.2015:
20 мин кростренажор

3 кръга
15 детски набирания
15 флайс @2 х 4 кг
15 хибридни Арнолд преси@2х 4 кг
15 трицепсово сгъване @2х 4 кг
12 машина за рамене

3 кръга
15 lat pulldown
15 бицепсово сгъване@2 х 4 кг
15 low row
15 трицепсово сгъване с пудовка

3 кръга
20 странични коремни преси @5 кг диск/ на всяка страна
15 странични преси ( на пода без тежест)/на всяка страна
20 упражнение, което не знам как се казва ( застава се като за планк и талията се усуква наляво-надясно)
15 torso rotation / на всяка страна

3х 5 мин ходене на пътека (наклон 7%, 6 км/ч) усуквайки диск 5 кг около талията, на всеки 5 мин слизах и правех 20 корем долна част на стенд

Събудих се добре и съм гладна вече :D Искам отпуска, не да ходя на почивка- да си седя в нас, да си тренирам, да си готвя, да не бързам, все бързам за нещо, все закъснявам, винаги правя някакъв график, много взе да ми писва...искам да ходя да си тренирам и после да си почивам- да чета книги, да се разхождам с часове в парка, малко по-изнервена съм от нормалното, това влияе най-вече върху храненето и съня ми, идея си нямам как да се справя с това...

Даниела Сидерова

14.10.15
16:10

Здравейте,

да не подмина днешният ден без отчет, въпреки че няма много за писане. Днес тренировка нямаше, беше запланувана, но сутринта много ми се спеше-погледнах будилника, изключих го и реших да не ходя :D Вчера храната беше доста, но пък си бях щастливо наядена :D
Храна/13.10.2015: 2х 80 гр свински врат на скара, домати и краставици ( о/о 200 гр). Вечерта бях самичка и реших да готвя за моят приятел - веган, че милия все няма какво да яде, аз готвя за себе си само, не го правя нарочно, но обичам месо и почти навсякъде го слагам, ако не е месо, ще има яйца и така, моят човек все е гладен :D Интересното е , че аз сме заедно от 2 години, той е веган от 3 години и  откакто го познавам прогресивно качва килограми, въпреки че тренира 2-3 пъти в седмицата, нямам си идея колко тежки са тренировките, ако питам него- все са много тежки,  но все е много гладен :) от 8 години тренира карате и да ви кажа трудно се изхранва веган- каратяга, който е близо 92 кг :D Та... прибрах се от работа, сипах си чаша вино и се развихрих в кухнята :) Содена питка, хумус, веган пица с тофу и сурови бонбони с кокос беше резултатът, преди да изям част от сместа на суровите бонбони  изобщо не бях гладна...но после като ми се отвори апетита си направих две яйца с чушка, сипах си още едно вино и после наядена, пийнала - заспах като бебе :)

Хубав ден  на всички :)

Даниела Сидерова

15.10.15
11:28

Здравейте,

вчера пак работа, пак частни проекти, отново бях в приключение... храна- никаква, нищо не ядох, вечерта се сетих, че не съм яла, но си бях измила зъбите вече и се отказах да ям :D колко много ме мързи :D Викам си, ще го пиша фастинг и днес като отидох в залата, ми се прирева- друг път съм фаствала, но днес май ми падна кръвното по време на тренировката, за малко се замаях, но вода и кафе след тренировката стабилизираха положението, още не съм яла , защото не съм гладна, но предвидливо днес съм си взела храна за офиса от нас, че вчера пак се вихрих в кухнята, но този път с месо, за вегана съм наготвила, ама хищника остана гладен  :D

тренировка/15.10.2015:

20 мин кростренажор

3 кръга
15 махове на долен кабел@15 кг / на всеки крак
20 тяга с лоста
20 тяга + клек@ 2х5 кг
10 странични напади@2 х5 кг/ на всеки крак

3 кръга
20 лег преса@ 50 кг
30 затваряне на абдуктор@36 кг ( 50 са ми много, 30 са ми малко...)
10 напад + усукване на диск около торса@5 кг
20 екстензии@ 5 кг диск

3 кръга
15 упражнение- застанах като за планк и правих хоризонтални махове с ляв крак
15 упражнение- същата позиция, но вертикални махове със същия крак
15 от горните упражнения, но с десен крак- не знам дали успях да го обясня, но ми спря дъха това чудо :D
20 пак в позиция за планк и усукване на талията наляво-надясно
15 странични преси на пода

3 кръга
30 повдигане на крака с швейц. топка
10 усукване с швейц. топка на всяка страна

20 мин кростренажор

За първи път си изпих цялото шишенце вода след тренировка :D то беше 500 мл, де :D Вчера си “откраднах” една рецепта на Ventsislava Tsenkova , за този омлет с пилешкото месо, не съм го пробвала още, но съм си взела за днес, да си го хапна, няма да издържа до довечера :D Даже, сега като пиша, си мисля дали да не го нагъна след малко (wasntme)

Даниела Сидерова

16.10.15
11:19

Здравейте,
вчера си хапнах и за срядата :D Голям апетит, голямо нещо... Бях направила нещо между кюфтета, мъфини и омлет :D Странно звучи, нали :D от 500 гр пилешко бонфиле (което смлях в чопъра), добавих 2 яйца + едно от пъдпъдък ( мислех, че имам повече яйца, а се оказа, че са само 2, затова сложих едно от пъдпъдък), 2 чушки, връзка магданоз, лук и разни подправки, та стана една смес, дето на идея си нямах как да изпека, затова просто го разпределих в силиконови форми за мъфини и излязоха 12 броя, много вкусно стана

Храна (IF 16/8): 6 мъфина, 2 филии протеинов хляб, салата зеле и моркови, салата моркови и цвекло ( и двете салати с по една чаена лъжица зехтин), а вечерта огладнях пак и изядох още една филия протеинов хляб... то само от филиите имам 360 ккал, другото не съм смятала

Тренировка/16.10.2015
20 мин кростренажор

3 кръга
15 избутване на машина за гърди
15 флайс @2 х 4 кг
20 придърпване на диск към торса@ 10 кг ( не знам дали така се казва, заставаш с разтворени крака леко свити в колене, изправен гръб и придъпвах диска към корема) :D чувствам се като идиот, като трябва да обясня някое упражнение
12 кофички на пейка
15 машина за гръб
20 повдигане на крака на стенд

3 кръга
15 lat puldown
15 бицепсово сгъване с лост
15 гърди на crossover
15 трицепсово сгъване с диск@5 кг

3х 20 екстензии с мед. топка + трицепсово сгъване
3х20 повдигане на крака на стенд

4х20 глутеус машина тип “ритник”/ на всеки крак
3х 30 коремни преси с мед. топка

3 кръга
15 повдигания на крака от тилен лег с швейцарска топка
15 повдигане от тилен лег с швейцарска топка и усукване/ на всяка страна
20 подаване на швейц. топка

та , това беше днес :)

Хубав уикенд на всички (wave)

Даниела Сидерова

18.10.15
19:53

Здравейте,

пак съм се забързала и пак закъснявам :D Гоня краен срок за един проект, но вместо да си седна на г*за и да си го довърша, аз ходя по момински партита (tmi) ще дори и ангажименти по организацията поемам :D душичка, какво да ви кажа (giggle) да си изповядам “греховете” от уикенда :)
Петък/16.10.2015: салата зеле и моркови, претцел, малка жива бира,патешки сърца на скара (на шишчета бяха подредени, та 2 шишчета изядох), 2 малки уискита и две соди (7-8 бр печени ядки замезих покрай уискито) :D
Събота/17.10.2015:закусих...мекица :D сладката бабунка, моята съседка като ме чула, че съм извикала асансьора дойде да ми даде мекичка, че” сигурно ми замирисало, пък нали живееш сама, няма кой да ти прави”, взех я и си я изядох :D трябваше да обядвам с кумата, да уточним последните подробности- и там изпих една бира, салата “Цезар” и половин фокача, вечерта преди моминското изядох само препечена пз филия с кашкавал, че бях с една рокля, с която не се яде :D И вече на моминското.....3 големи уискита, вода, парче от тортата, близалка и мъфин...захарче :D към 5:30 сутринта-супа и бира...абе тежка вечер
Днес/18.10.2015: 2 варени яйца, салата зеле и моркови, пилешко филе с задушен карфиол (цялата порция беше 250 гр), филия пз хляб
Имаше и тренировка днес: кардио
30 мин кростренажор
3х 20 коремни преси
3х20 повдигане на крака
3х15 странични коремни преси с 5 кг диск/на всяка страна
20 мин степер
3х20 torso rotation /на всяка страна
4х 5 мин пътека (6км/ч, 7% наклон с усукване на 5 кг диск около талията) и на всеки 5 мин по 15 повдигания на крака на стенд

сега като го изписах, доста добре съм си пийнала тези дни...:D

Даниела Сидерова

04.11.15
20:56

Ехоооо,
след дълга командировка е време да се завърна и да стана сериозен човек :) Не съм писала отдавна, нямах време, нямах желание и “малко” ми беше гръмнала главата- не е лесно да те изпратят в страна, където ти трябва червен паспорт, но все пак е в Европа (grin) не съм особено очарована, но..продължаваме напред :D Върнах се в понеделник и поднових тренировките в моята си зала (inlove) В Украйна също тренирах, но да си кажа честно- се и жалех, пък  и имаше доста хапвания на неща, които не съм сигурна какво точно съдържаха, ама нали съм лакома- да си пробвам. Покрай срещите си пийнах и доста вино, но всичко в границите на позволеното :P Още в понеделник се завърнах в залата и тренирах 3 дни подред, но утре мисля да почина. Тренировките няма да ги описвам подробно, защото...ме мързи :D от петък ще започна пак да си описвам :) Според кантара не съм качила, но този “изрод” му нямам вяра, чувствам се подута, може да е от смяната на климата...прикачам снимка, правена в понеделник- аз лично не виждам разлика с преди, май съм същата :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1