Моят дневник!Едно ново начало !

Темата е заключена.

24.07.15
20:43

Здравейте! Ще ми бъде много приятно да споделяв с Вас-общността на ББ-тийм своите цели,хранене и двигателни дейности.На 22 години съм,168см ... 90кг. Преди бременността нямах никакви проблеми,но след раждането ми се отвори страшен апетит.И,ето го резултатът.На моменти плача и се депресирам,но това няма как да ми помогне.Бих искала да потърся съвети от вас.
Не мога да ходя на фитнес,защото се грижа съвсем сама за детенцето си, но вкъщи имам спининг-байк,уред за крака, лежанка за коремни преси и степер.Моля да ми кажете как и по колко да ги ползвам,за да има резултат.Имам и гирички,както и пилатес топка.
Не ям хляб,захар,сладки неща и чипсове.
Бих искала да сваля 40 кг до края на годината.Моля ви,помогнете ми..дори моралната подкрепа и съветите ви ще са ми от ползва....иска ми се давярвам ,че няма невъзможни неща,защото килограмите много ми тежат, много зле се чувствам не само физически,но и психически.
Наскоро попаднах на някаква хард диета,при която в месеца 16 дни си на вода,5 дни на разтворен протеин на прах и останалите дни на зеленчуци.Мола,посъветвайте ме какъв път да поема ,за да си върна старата форма.

24.07.15
21:54

казано от Lubov Dimitrowa на 24.07.15, 20:43:

Наскоро попаднах на някаква хард диета,при която в месеца 16 дни си на вода,5 дни на разтворен протеин на прах и останалите дни на зеленчуци.Мола,посъветвайте ме какъв път да поема ,за да си върна старата форма.

Мога само да те посъветвам да забравиш за такъв тип “диетки” :)

Здравей и добре дошла!

- не си поставяй такава цел от 40 кг до края на годината; поставяй си малки цели всяка седмица - научи се да се храниш добре, да даваш пълноценна храна на тялото си; постави си по-малка цел, за да не ти се оказва психическо напрежение, ако не успееш да постигнеш голямата.
Остават 5 месеца до края на годината. Постави си 20-25 кг, ако толкова държиш на това. Но моят съвет е изобщо да не се вманиачаваш колко ще свалиш, а просто бавно и сигурно да градиш правилната посока.

- абсолютно съм съгласна, че трябва да забравиш за онази хард диета - дори няма да коментирам. Така ще си задълбочиш проблемите. :)

- колко време мина след раждането, кърмиш ли?

Започни да си водиш дневника - вписвай храната си, за да имаме ясна представа.
Колкото до тренировките - отговорът по трета точка ще даде яснота.

Успех!

25.07.15
09:09

Здравейте,толкова сте мили !Много се радвам,че ми дадохте основни насоки и мотивация да започна! Мина година и половина,но не съм кърмила изобщо ,защото имах проблеми и по медицински показания  не кърмих,въпреки че имах огромното желание.Физически съм се възстановила отдавна,дори това бе потвърдено и от моя лекар миналата седмица.
За тренировките казах ,че нямам никаква идея как и какво да правя.Не иходя на фитнес.Вкъщи имам спининг байк,степер ,гири ,топка .Веднъж в седмицата само ходя на кавитация и сауна.Това е общо взето.
До 12 часа по принцип не се храня-пия само фрешове и смутита.След 12 -днес ще е 2 белтъка+1жлтък+извара-500 грама+салата от домати и краставици, следобяд-50гр сурови лешници , преди вечеря-прясно мляко с кафе под формата на фрапе с 1 с.л. мед, вечеря-извара със салата. Ще се постарая да не се храня след 18-19 часа.
Ще повъртя колелото около 1 час, малко на степера и упражнения с гирички.Идея си нямам ,но ще видя от сайта и някои клипчета .

Мнението беше редактирано от Lubov Dimitrowa на 25.07.15 09:10.

Каква тежест са гиричките?
Топката швейцарска ли е?
Какъв е уредът за крака?

- яж яйцата цели! :)
- мит е, че не трябва да се яде след 18 ч; особено пък, ако си лягаш по-късно :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 25.07.15 09:24.

25.07.15
15:11

Гиричките са 2 кг.
Уредът за крака се казва Leg magic. :)

26.07.15
15:12

Привет, Любов,

и аз съм новичка (по отношение писане) тук. От време на време ще минавам да те побутвам :)

относно “хард диетите” - едно дяволче ми нашепва, че тазгодишната ми драма с килцата май се задълба благодарение на една популярна диета, която изключително много акцентира върху въглехидратите (90 дневната).

колкото и да чета, чета, стигам до заключението, че отслабването е възможно само с правилно хранене (точно количество и качество) и спорт :)

Сигурна съм, че щом си тук ще постигнеш целта си :)

Мнението беше редактирано от NinaCrew на 26.07.15 15:12.

30.07.15
11:38

Много ти благодаря!При мене има един омагяосан кръг,оше от малка започнах със спазването на дието,за определено време напипах баланса...но  поредица от неприятни събития в живота ми внесоха стрес  и напрежение в ежедневието ми и това допринесе заедно с бременността за сегашното ми състояние.Благодаря,подкрепата ти е от голямо значение!Зная,че ще успея!Пожелава успех и на теб !!

Засега проблемът ми е постоянството,но за да се създаде на вик трябват минимум 20 дни! Няма да се отчайвам.Все пак мускулите имат “памет” и човек,който е тренирал преди,бързо ще възвърне формата си с постоянство и воля.
Сутринта- капучино с обезмаслено мляко
На обяд-2 белтъка -варени+зеленчукова салата и малко броколи
Вечеря-1 кофичка кисело мляко 0.1%

1час спининг-тренировка на снининг байк
зумба-40 минути
разходки по равен терен-6 км.

30.07.15
13:26

slimpasta.bg

Наскоро попаднах на този сайт.Според вас пълнее ли се от тези продукти и подходящи ли са за диета .Благодаря!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.07.15 13:29.

Яж нормална храна, не се вкарвай във филми...

18.08.15
15:53

По отношение на протеина на прах,бих искала да ви попитам-при положение ,че с него замествам хранене и целта ми е отслабване-мога ли да го разтварям  с обезмаслено прясно мляко или така ще надебелея.Протеинът ми е суроватъчен. IZO ZERO BEST

Мнението беше редактирано от Lubov Dimitrowa на 18.08.15 15:53.

18.08.15
16:10

казано от Lubov Dimitrowa на 18.08.15, 15:53:

По отношение на протеина на прах,бих искала да ви попитам-при положение ,че с него замествам хранене и целта ми е отслабване-мога ли да го разтварям  с обезмаслено прясно мляко или така ще надебелея.Протеинът ми е суроватъчен. IZO ZERO BEST

На протеина изрично пише, че НЕ замества хранене.

Яж нормална храна. И не, няма да надебелееш от обезмаслено прясно мляко.

18.08.15
20:48

Благодаря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1