26.06.05
14:38
:twisted: вчера си влизам във фитнеса и маняците на входа гледат филмче. Кой мислите-Рони Колман. Пича кляка със 750 паунда два меса преди състезание. Вчера се загледах в една от темите-Mr. Olympia на DVD. Аз пък искам да запитам не се ли надъхвате повече на това как и с колко тренират тия маниаци??? И още-ако някой може да ми каже от каде мога да намеря този род филмчета ще сам задължен!!!
Ми аз горе долу не ме впечатляват чак толкова много... наистина може да се каже , че надъхват ... ама чак пък толкова... А иначе нз с къв нет си ама аз съм на ИГ Стара Загора и в нашето фтп има на Ronnie Coleman - The Unbelievable и също така на Арнолд още един... нз потърся някъде из торентите или пък из магазините за Хран. Добавки няма начин да няма....
В магазините за хран. добавки са пиратски филмчетата и отгоре над това струват по 30 лв :shock: :shock: Кога ли ще спре бандитизма в България? И още една любопитна новина. Всяка година от 99-2000 се записваше републиканското първенство и после се продаваше в СНС! Както разбирате копията бяха пиратски! Това означава, че на федерацията и организаторите на шоуто не се плаща и стотинка и приходите от филмите отиват на сметката на ПИРАТА. И това защото федерацията не се беше патентовала и просто няма правни претенции към този ПИРАТ. Каква тъпотия, а? Колко трябва да си зле и колко трябва да си тъп за да си на мястото на тия вейки! Е яка си ни е държавата и федерацията в частност.
по-здрави
Патрик Ангелов (председател на БФКФ), Валери Ангелов (негов брат и издател на Олимп), Карабиберов (май шеф беше на СНС или много общо имаше), всичките са дупе и гащи, но не искат парите да отиват във федерацията а да си пълнят гушите, после Патрик бил много добър председател, а на Христомир нищо не дават (за други състезатели да не говорим)!!! :evil
[quote author=“YODA”]Патрик Ангелов (председател на БФКФ), Валери Ангелов (негов брат и издател на Олимп), Карабиберов (май шеф беше на СНС или много общо имаше), всичките са дупе и гащи, но не искат парите да отиват във федерацията а да си пълнят гушите, после Патрик бил много добър председател, а на Христомир нищо не дават (за други състезатели да не говорим)!!! :evil
Така е! Проста сметка! Доста се нагушиха от далаверите и лъжите си.
по-здрави
[quote author=“YODA”]Патрик Ангелов (председател на БФКФ), Валери Ангелов (негов брат и издател на Олимп), Карабиберов (май шеф беше на СНС или много общо имаше), всичките са дупе и гащи, но не искат парите да отиват във федерацията а да си пълнят гушите, после Патрик бил много добър председател, а на Христомир нищо не дават (за други състезатели да не говорим)!!! :evil
Малка поправка не е Валери а Евгени
[quote author=”Миле”][quote author=“YODA”]Патрик Ангелов (председател на БФКФ), Валери Ангелов (негов брат и издател на Олимп), Карабиберов (май шеф беше на СНС или много общо имаше), всичките са дупе и гащи, но не искат парите да отиват във федерацията а да си пълнят гушите, после Патрик бил много добър председател, а на Христомир нищо не дават (за други състезатели да не говорим)!!! :evil
Малка поправка не е Валери а Евгени
Тъй, де прав си, моя грешка, тъкмо се чудех какво не ми се връзва! Пак същия маймун! 8) Благодаря
27.06.05
16:21
гледах интервю на Христомир Христов то4но кат стана световен. И е много прав пи4а да се ядосва. Не е реално за тоя спорт държавата ни6то да не дава!!! ТА ТОЙ Е СВЕТОВЕН 6АМПИОН БЕ!!! Не искам да ставан нагъл ама на6те кат станаха 4-ти 94-та година ебаси посре6тането... А ПИ4А Е СВЕТОВЕН!!!
ама така е...
[quote author=“sillmarillion”]гледах интервю на Христомир Христов то4но кат стана световен. И е много прав пи4а да се ядосва. Не е реално за тоя спорт държавата ни6то да не дава!!! ТА ТОЙ Е СВЕТОВЕН 6АМПИОН БЕ!!! Не искам да ставан нагъл ама на6те кат станаха 4-ти 94-та година ебаси посре6тането... А ПИ4А Е СВЕТОВЕН!!!
ама така е...
Така е! Не бива да ги търпиме тия тъпаци, които прецакват спорта. И от федерацията и вносителите на добавки.
по-здрави
27.06.05
16:48
Абсолютно вярно! В едно интервю Момчил Милев каза че Оптимум му осигуряват суплементите .. а храната му колко струва?! Да не говорим за забр. медикаменти ...