27.07.15
15:56
Здравейте. Преди 8месеца имах съмнения за въпросната херния...отидох при 3ма лекари и само един ми каза че е но не е за операция още,защото можело и да се прибере.
Обаче днес като отидох на фитнес и след него се загледах в огледалото защото аз не мога да го видя (толкова е нищожно) и в ляво от патлака и малко над него имаше по-малко и от 1см кръгло нещо като подутино придружено от време на време след фитнеса с няква тъпа болка.
Какво мислите вие ? Херния ли е или най-накрая да ида на един ехограф? В пр обем болките не са на това кръгло нещо а в страни от него :D
27.07.15
17:55
аз ти писах и на лс ... хах но виж като се замисля не виждам какво друго може да е защото съм чел наистина доста за проблеми при мъжете които ходят на фитнес .. дали ше е в ташките или в областта на корема най-вече там друго заболяване придружено със топче не съм срещал и не съм чел за такова .. освен слабинна херния ... дано грешка де.
Мнението беше редактирано от Свилен Киров на 27.07.15 17:55.
27.07.15
18:07
Сега погледнах на светло и няма топче..... може да е било и от определен ъгъл гледано затова така да ми се е виждало.Болките са леки и то най вече отиват към бедрото....там където има множество работи които може да съм засегнал ?
11.08.15
12:23
Виж не съм специалист,но е ингвинална херния. :(
Аз имам още от бебе,но до сега не съм се оперирал можеш да тренираш ама никога (Никога) не вдигай големи тежести
Това кръгло топче са ти (червата) :(
Там има една ципа която може да се скъса :( НЕ НАТОВАРВАЙ корема!!!, можеш да се изсипеш като торба :(
Но ако ти е малка може и да не е скъсана а може да е станала по тънка отиди на лекар (специалист) може да се наложи с операция
ама ако е само тънка,викат че има хапчета питай личния си лекар,но ако ги пиеш не ходи на фитнес поне 6 месеца,за да може да зарасне
КЪСМЕТ!