31.07.15
19:03
Здравейте ,от седмица пия от трибулуса на pure nutrition който е по 1000мг. и съм доста доволен за сега,но работата е там ,че е препоръчително според тях да се пие 3 пъти тоест на всеки 8 часа по една таблетка което прави 3000мг за 24 часа ,а аз го пия по 2000мг за 24 часа -1 капсула около обед и още една раделена на две ,за да не е 8 часа без трибулус организмът ми. Пия го така ,защото на мн места,дори и във форума тук прочетох ,че не било хубаво да се приема по 3000мг и даже и 2000 било доста и можело да доведе до гинекомастия или там някви други странични ефекти. Та ме интересува пречи ли нещо ,че го приемам така или да го пия както си пише.
31.07.15
23:31
А защо го пиеш на колко години си?
На 19 съм, пия го за сила и въпреки ,че ще ми кажеш ,че тестостерона ми е на макс в момента и нямам нужа от рибууса или няма да го усетя ,аз ефект усещам определено. Силата ми се покачи задоволително ,забелязох и че спя доста здраво откакто го приемам и като се събудя съм отпочинат и доста по енергичен, ноо определено го няма ефекта с постоянната възбуденост :D Дори забелязох леко подобрение за някой други неща тъй като уж има и противовъзпалителен ефект.
01.08.15
12:03
...ноо определено го няма ефекта с постоянната възбуденост :D
Всъщност какво търсиш като резултат от тази суплементация? Това ли?
Кольо, приапизмът за някои хора е болест, а за други..не особено добре обмислена мечта :)
..нужа от рибууса..
Щом ти бегат буквите на клавиатурата до такава степен, значи трибулуса е напълно усвоен и действа оптимално. Ако ти идва да хвърляш камъни по преминаващи коли или да биеш хора на улицата..намали дозата наполовина.
Единственото което търся е малко повечко сила и по добро възстановяване ,което и получих. А до колкото за възбуденоста просто казвам ,че го нямам този страничен ефект за който споделят много хора които са пили трибулус. Интересува ме приема за който посочих в първият си пост. Ако може по темата.