Велоергометър Body Sculpture BC 5450

04.08.15
12:45

...не ми “хваща” пулса. Стар е много , но ми е предан и ми върши работа.
Мъжът ми, синът ми - ги “регистрира” веднага, щом хванат дръжките.
Какво ми е?:(

Извинявам се, ако поствам на неправилното място, регистрирах се специално, за да попитам това.. И благодаря..

04.08.15
15:51

казано от Rebecca Ragner на 04.08.15, 12:45:

...не ми “хваща” пулса. Стар е много , но ми е предан и ми върши работа.
Мъжът ми, синът ми - ги “регистрира” веднага, щом хванат дръжките.
Какво ми е?:(

Извинявам се, ако поствам на неправилното място, регистрирах се специално, за да попитам това.. И благодаря..

Твърде ти е високо съпротивлението. :D Намокри си ръцете, поръси ги с малко сол, разтрий ги и докато са още влажни пробвай пак. Има заболявания, при които потните жлези не функционират или се касае за много суха кожа на ръцете.

Мнението беше редактирано от Valdis на 04.08.15 15:52.

05.08.15
12:59

Благодаря ти. Опитах , но не се получава нещо. Може би защото солта е хималайска (devil)
(h) в графата за пулс примигва, показва се за кратко 72-74, после изчезва и пак нула.

Заболявания не знам да имам. Потя се доста по принцип,  пия над 3 л вода дневно, ръцете ми се потят също, особено когато ходя за ръка с някого. Когато въртя - не особено, но пак казвам - мъжът ми  и детето само да хванат дръжките и пулсомера започва да отчита.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Rebecca Ragner на 05.08.15 13:45.

05.08.15
13:26

А смяна на батериите правена ли е скоро?

05.08.15
13:45

О да, това беше първото, което направих.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1