BP - Back to being strong

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Честит рожден ден и от мен :)))

09.03.17
10:12

Честит рожден ден! Пожелавам ти усилията ти винаги да се увенчават с най- добрите резултати, а пък моментите без усилия да ти носят спонтанни красиви емоции! Нека винаги се чувстваш специална, какъвто е денят, в който си родена! ;)

Мнението беше редактирано от Диляна на 09.03.17 10:13.

09.03.17
10:16

Честит рожден ден и от мен! :) Бъди здрава и щастлива ! (F)

09.03.17
11:44

Честит рожден ден!
По-малко самокритичност и повече удовлетворение и радост от живота и от това, което си!
Бъди жива и здрава и все така прекрасна!

10.03.17
06:52

От сърце благодаря за страхотните пожелания! (F)

Вчера бях прекалено разсеяна и разпиляна. Не успях да се събера за тренировка и остана за днес, което е леко неприятно, защото утре съм на йога и ми се искаше днес да почивам. Да мине тази седмица, много ми е крива.

Храната вчера
З - овесени ядки с к.мляко и кокосови стърготини
О - бъркани яйца в масло, 1 домат, 1 авокадо, малко кашкавал
В - супа от червена леща, домат, 5 маслини
Водата е малко, забравих си и добавките.

11.03.17
08:13

Вчера - тренировъчен

Не успях изобщо да се наспя. Мъжът ми замина в командировка и за първи път останах сама с детето. Малчо спи на нашето легло, не иска в неговото, и аз цяла нощ се стрясках при всяко негово движение от страх да не падне от спалнята. За да е по-весело се събуди много рано, още в 6, надявах се да изпие едно мляко и да заспи пак, но не - бесня до обяд, преди да се предаде. Аз цял ден бях като парцал.

Храна
З - овесени ядки с к.мляко, кокосови стърготини и кафе
З 2 - 2 бр. Оризовки с малко кашкавал.
Обяд - зелена салата с авокадо, домат, пресен лук, риба тон и синьо сирене + 5 маслини.
СЗ - 1 бисквита, домашна от овесени ядки, банан, кокосово масло и брашно от рожков
В - 3 кюфтета от тиквички, зелена салата с домат и пресен лук
Вода - около 2 литра
Добавки - мултивитамини и рибено масло

Тренировка за долна част
3 x 50 jumping jacks

4 x 10 гоблет клек @ 10 кг.

Суперсерии:
3 х 12 плие клек @ 10 кг.
3 х 50 бягане на място с високо коляно

3х12 тяга с прави крака@ 20кг.(два дъмбела по 10)
3х50 планински катерач

3х12 суинг@12кг.
3х10 червейчета

Кръг
3х10 напади с гири, 2х4кг.
3х15глутеус мост на 1 крак
3х15 глутеус ритници
3х15 странично повдигане на бедро от лег
3х15 крънчове

14.03.17
15:36

Тези дни е страшен хаос. Хаотична съм, социопатична съм и ме тресе ПМС, ама страшно. Гони ме вълчи глад. На всичкото отгоре съм захванала 1000 неща, детето е криво заради зъби и от скука (седим предимно вкъщи защото времето е гадно, а и предстои ваксина утре), не ми стига времето. Блях! Не съм тренирала, ако изключим йогата. Днес също не ми се занимава. Ако имаше как да си изкарам лошото на някой чувал, щеше да е перфектно.

Събота 11.03
Ходих на йога. После, въпреки нежеланието си ходих до The Mall. Толкова ми беше криво, че се наядох, като за последно. Вечерта започна мигренозен пристъп.
Храна
З - овесени ядки с к.мляко и кокосови стърготини
О - две бъркани яйца с масло, домат, сирене
СЗ - горещ шоколад, един голям сладолед и 1 пица
В - 1 ябълка с добавките
Добавки - мултивитамини, рибено масло и вигантол

Неделя 12.03
Мигрена. Зверска! Обвинявам принудителното седене в мола предния ден и ПМСто. Трябваше да тренирам, но с мигрена няма как да се случи. До 15 часа лежах като куче и страдах. После ходих на фризьор (но изпих един як хап преди това, за да мога изобщо да стана), боядисаха ме, подстригаха ме, беше геройство, че издържах, но и косата си вече не можех да понасям.

Храна
З - овесени ядки с к.мляко
О - две препечени филийки хляб вита с масло и малко сирене
СЗ - 2 ябълки и 1 лимон
В - печени картофи с масло и малко сирене
Добавки - мултивитамини, рибено масло

Понеделник 13.3
Трябваше да е воден ден, но все още имах главоболие и се наложи да “закуся” с хапче и съответно да се храня през деня. Изобщо не бях в кондиция да тренирам. Посвърших някакви домакински неща.
Храна
З - две препечени филийки с масло и 100 гр. к.мляко
О - пържола от свински котлет и настърган морков
СЗ - 2 оризовки с кашкавал
В - зеленчукова супа, 1 домат, 1 филийка домашен хляб от лимец и малко преди лягане 2 филийки от домашния, още топъл хляб с мед и масло.
Добавки - мултивитамини, рибено масло

В такива дни не виждам нито един позитив на това да си жена. То си е цяло наказание. Ако вярвах в прераждането, щях да реша, че в предишен живот съм била някой арогантен мъж - женомразец и сега ми се връща тъпкано.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1