Кофти вирус и свалени килограми.

07.08.15
14:15

Здравейте! Даже не знам дали това е правилният раздел, но по някаква причина не мога да публикувам тема в “Често задавани въпроси”.

Имам един проблем. От около началото на юли бях 63 килограма и станах към 68, после почнах малко да смъквам и в крайна сметка останах около 66.50, което изобщо не е много, но аз трудно качвам и ме устройваше донякъде. Проблемът е, че се лиших от много неща (гледах да не се движа много - горене на калории; лягах рано и се хранех правилно и по много), за да постигна това нещо. Бих казал, че имаше и голям напредък в тялото ми като цяло, но за жалост го изгубих.
Напоследък е плъзнал някакъв много кофти вирус - разтройство, повръщане, температура, отпадналост и т.н., та се лепна и на мен. Проблемът е, че за една нощ от 3 до 7 повърнах 10 пъти и ходех до тоалетна 5 някъде, а през деня повърнах още 5 пъти и още няколко пъти до тоалетна. Това беше на 5-ти август. На 6-ти вече се бях възстановил горе-долу, а на 7-ми август (днес) вече почнах да ходя и на фитнес, и когато се измерих там - 62 килограма. Та въпросът ми е, че и тялото ми като цяло е много зле сега (все едно всичкото загубено е мускулна маса), не знам как ще ги възстановя, а както казах - качвам МНОГО трудно.
Не знам къде другаде можех да попитам за съвет, затова пиша тук. Благодаря много на всички, които са минавали през това и могат да помогнат. :)

За такъв период от време и по тази причина няма как да загубиш нещо значително.
Особено като имаш предвид силната дехидратация...

Как да възстановиш - с добро хранене, разбира се (което може да стане по-добро от досегашното ти, щом си качвал трудно).

07.08.15
14:26

Не знам какво да ти кажа, просто си личи, ребрата са ми излезли (повече от преди, защото по принцип съм си слаб), ръцете са ми с по сантиметър и половина отдолу, друго не съм мерил, плочките ми се показват без да ги стягам (което го нямаше преди да се разболея - единствената добра черта, че е влязло поне там).

Че си слаб - това е ясно... ама за 3 дни няма как да стане този апокалипсис, който описваш. Скоро ще се отървеш от вируса, съответно - натискай тренировките и загребвай още по-дълбоко с вилицата и лъжицата.

Аз като гледам цялата работа е 2 дни. Колко мускул ще загубиш за два дена. Просто тялото е дехидратирано. Пий много вода, хапвай, тренирай и ще си наред.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1