14.08.15
15:09
Здравейте, приятели искам да ви питам да ли се храня както трябва според вида на тренировката и соматотип. Тренирам лостове от 7 месеца когато започвах бях 100 килограма сега съм 90 килограма ръст 175 години 17. Срещам малко трудности със килограмите и мисля да продължавам да свалям. Тренировката ми протича интензивно със по 30 секунди почивка между сериите първо силова тренировка , а след това и кардио 30 минути скачане на въже или бягане. Храната която повечето случаи ям е следната закуска: 200гр овесени ядки 400 кисело мляко и някакъв плод или 4 яйца 500мл мляко и 1 банан и 2 филии хляб със кашкавал, за обяд пилешко или телешко 200гр или 100гр сирене и някакъв зеленчук, преди тренировка 2 плода със малко мед и за вечеря салата от 3-4 зеленчука и малко извара.Благодаря ви предварително.
Здравей,
Първо поздравления за решението ти да влезеш във форма и усилията, които полагаш.
Описал си кратка история на движението на теглото си и тренировките и примерно меню. 10 кг надолу за 7 месеца с тренировки (предполага се че си сложил мякой мускул отгоре) е добре. Аз от простичка сметка виждам че на ден ти се събират около 2500 калории, значителна част от които от въглехидрати. Зависи как ти се отразяват въглехидратите и дали се чувстваш добре без тях, аз бих пробвал да ги намаля. Помисли и дали е добра идея ако искаш да сваляш мазнини, а не да постигаш някакви високи спортни резултати да даваш на тялото си наготово бърза енергия от плод и мед точно преди тренировката?