стероидите и комарите :-)

27.06.05
00:02

въпроса ми е малко странен, но все пак ще го задам. може ли да има връзка между това че съм взимал стероиди и че като ме ухапе комар ми се оподува доста. питам защото до сега не ми е ставало чак така, но последната седмица се получават някакви подутини от повече от 0,5 см. сигурно. от зоб ли е от добавки ли е незнам. не че фатално, но е гадно. ще питам и лекар, но реших първо тук да запитам  :)

27.06.05
11:16

Питай дерматолог най-добре!

27.06.05
11:16

То затова си им по-вкусен :wink:
Едва ли има връзка....на мен без нищо като ме ухапе някаква гад ставам на плюски :twisted:

27.06.05
14:11

[quote author=“grafa”]въпроса ми е малко странен, но все пак ще го задам. може ли да има връзка между това че съм взимал стероиди и че като ме ухапе комар ми се оподува доста. питам защото до сега не ми е ставало чак така, но последната седмица се получават някакви подутини от повече от 0,5 см. сигурно. от зоб ли е от добавки ли е незнам. не че фатално, но е гадно. ще питам и лекар, но реших първо тук да запитам  :)

Oт стероидите по-бавно се съсирва кръвта. А и електроцитите се увеличават и кожата се прецаква от секрецията на мастните жлези и токсините. А е всичко е възможно от тях яко се прецакваш :)
по-здрави

ВН

27.06.05
14:15

Мисля си, че е от имунната ти система... Иди на алерголог!

27.06.05
18:10

Внимавай с тия комари след някой друг ден да не пораснат от стероидите в кръвта ти че ше им е полесно да те хапят.2 вдигат завивката другите нападат  :lol:

27.06.05
19:47

абе ако не умрат от зоба има реална опасност да ми го върнат тъпкано. ако нещо ме потупа по рамото през нощта ще знам какво е  :D . пуснах темата понеже по прицип не се получава такава алегргична реакция. но ще ида на лекар де.

27.06.05
23:59

И без комари могат да ти се вдигнат такива работи, стероидите засилват масната секреция доколкото съм чувал запуши се някоя пора и ........

28.06.05
09:18

всичко може но аз не зоба от повече от месец.

AR

02.07.05
20:05

Внимавай че от химията ще вземат да станат мъжки тези комари.То такива андрогени ще им се втърдят хоботчетата :lol: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1