Бихте ли препоръчали режим за хранене за международен шофьор на камьон

Темата е заключена.

16.08.15
18:20

Здравейте (wave)
Казвам се Мая и съм на 30 години.Професията ми е свързана със силно обездвижване.Щофьор на камьон съм,вътрешно в Европа.Имам дълъг работен ден,понякога по 20 часа и както се досещате обхваща и деня и нощта.За да не заспя,постоянно гризкам по нещо.Имам нужда да сваля около 20кг,но нямам представа как да го постигна,при положение,че нямам възможност да спортувам.Нямам си и идея от диети-не съм се подлагала до сега.Не се страхувам да спазвам режим на хранене и съм силно мотивирана личност.Моля ако някой може да ми помогне със съвети или рецепти...каквото и да е,пишете ми.Разполагам с 1 седмица в Бг ислед това отново заминавам,трябва да се работи,няма как :)Ако ще помогне за съветите ви,представете си,че разполагам с хладилник,колкото хладилна чанта,2 седалки и 2 легла,около 4 кв.м. пространство (запълнено).Понякога съм много изморена и нямам сили да готвя сложни неща.Разполагам с добри финансови възможности и мога да закупувам всичко необходимо за пълноценно хранене в режим диета.Пазарувам главно от Германия и Белгия.Висока съм 176см (нямам идея дали е важно да се знае)
Ще съм благодарна ако някой отдели време да ми помогне.

Модерация: една тема е достатъчна!

Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 16.08.15 18:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1