22.08.15
15:31
Здравейте! Тук ще споделям своето развитие.
На 18 години съм,62кг,1,74 висок.
Реших да започна да се занимавам с фитнес.Тренировките ми ще са в домашни условия понеже работя и нямам време да ходя в фитнес зала а и ми е далеко. Разполагам с уреди вкъщи , не е като в фитнес зала но се надявам да е достатъчно. Та целта ми е да получа компетентна помощ в началото от сорта на тренировъчна програма ,начин на хранене и т.н.
Благодаря предварително на тези които отделят време за да ми помогнат. :)
Темата беше редактирана от Бони Бонев на 22.08.15 15:54.
22.08.15
21:05
Здравей и честит дневник!
За съжаление няма как да получиш такива режими, особено след като не даваш почти никаква информация за себе си, начина си на живот, как си тренирал до сега, как се храниш сега и какви са целите ти.
Дори и уредите не си описал подробно.
Започни да водиш дневника си, задавай успоредно въпросите си и постепенно ще ти се изясняват доста неща. :)
22.08.15
22:30
Напълно начинаещ съм,повече информация не съм дал понеже си нямам и на идея каква точно се иска да представя.
Режим на хранене нямам ,ям всякакви боклуци.
Колкото до уредите разполагам за сега с:
1.Лежанка
2.Гладиатор
3.Дъмбели х2
4.Лежанка за коремни преси (ако му се вика така).
За сега това,но ще се сдобия с още да се надявам. Но то аз все още не знам и от какво се нуждая ако трябва да съм честен.
Целя покачване на мускулна маса като цяло.
Мнението беше редактирано от Бони Бонев на 22.08.15 22:40.
26.08.15
00:16
Здравей.
Разгледай сайта, аз лично съм намерил всичко, което ми трябва тук, в този сайт.
www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
Това е линк с хранителни режими, прицени, кой за теб е най-подходящ спрямо твоя метаболизъм и твоите тренировки.
www.bb-team.org/trenirovki/workouts
А тука са тренировачните програми. Аз лично бих ти предложил да пробваш система 5х5. Храненето и тренировките ти трябва да са съобразени едни с други.
Прочети и някой друг дневник, ще ти е от полза да видиш как тренират другите.
Мнението беше редактирано от Александър Тодоров на 26.08.15 00:18.
26.08.15
08:48
А какъв е опитът ти с тренировките до този момент?
Защо се храниш само с боклуци?
Смяташ ли да поддържаш дневника си изобщо или да преместя темата в друг раздел?