22.08.15
20:18
Искам да ви попитам удачно ли е да комбинирам този продукт ‘’ AMIX-CLA-1200-Green-Tea-120-Caps ‘’ със този AMIX-ThermoCore-Professional-90-Caps’‘
До сега пих ‘‘AMIX ThermoCore ™ Professional 90 Caps.’’ като съм изумен от ефекта но си взех и другия за да ги съчетая , но първо искам да попитам удачно ли е да се комбинират или да си довърша това и след това да започна да използвам другото.Благодаря ви много !
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
25.08.15
13:23
Аз съм правил абсолютно същата комбинация и даже си добавих течен Л-карнитин, и резултата беше уникален: много пот в залата, супер свеж прилив на енергия, апетита ми спадна ,което беше много много добре дошло за мен :) и като цяло с добър хранителен режим ,който постигнах с помоща на Вега тест нещата се получиха много добре, 5кг съм свалил за 3 месеца :)
казано от Страхил Георгиев на 25.08.15, 13:23:
...5кг съм свалил за 3 месеца...
Несериозно е за човек, който си е поставил за цел да сваля, който спортува и пие цяла шепа добавки за изгаряне на мазнини, да казва, че е доволен от пет килограма за три месеца, да не говорим пък за споменаването на тази тотална глупост вега теста.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече