24.08.15
00:30
В момента съм ~ 90кг
Висок съм 175.
21 годишен
Целта ми е да сваля до 75-80кг.
Това са таблици за последните два дни, понеже започнах съвсем наскоро с този режим!
Хранителен режим - 22.08.15 Събота
Хранителен режим - 23.08.15 Неделя - Протеина дойде малко в повече
Също така забелязвам, че трябва да увелича фибрите задължително.
Искам да отбележа, че не ходя на зала, но си правя тренировки в домашни условия.
Ако имате някакви препоръки, предложения, коментари, заповядайте.
Упражнения взимам от тук: FitnessBlender, както и други канали, но този основно.
Темата беше редактирана от Bobby G. на 24.08.15 00:32.
24.08.15
07:33
казано от Bobby G. на 24.08.15, 00:30:
В момента съм ~ 90кг
Висок съм 175.
21 годишен
Целта ми е да сваля до 75-80кг.Това са таблици за последните два дни, понеже започнах съвсем наскоро с този режим!
Хранителен режим - 22.08.15 Събота
Хранителен режим - 23.08.15 Неделя - Протеина дойде малко в повечеСъщо така забелязвам, че трябва да увелича фибрите задължително.
Искам да отбележа, че не ходя на зала, но си правя тренировки в домашни условия.
Ако имате някакви препоръки, предложения, коментари, заповядайте.Упражнения взимам от тук: FitnessBlender, както и други канали, но този основно.
1200 ккал не са ли прекалено малко за 90 кг мъж, който има и някаква физическа активност? Според мен, можеш постепенно да ги качиш до поне 2000, при които пак ще сваляш. Такива рязки промени едва ли ще ти донесат удовлетворяващи резултати в дългосрочен план. По отношение на протеина - не ти е много, спокойно можеш да го вдигнеш над 100.
Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 24.08.15 07:35.
Ами задал съм си за цел да сваля 1кг на седмица, затова калориите са толкова. Използвам програма MyFitnessPal (Premium версията), която направи тези изчисленя. 1207 cal. дневно. Всички калории изгорени от упражнения, се добавят към тях. За сега ще пробвам така и ще видя резултата.
Мнението беше редактирано от Bobby G. на 24.08.15 11:13.
24.08.15
11:17
Защо трябва да е 1кг на седмица и защо мислиш, че е по-добре, отколкото 0.5кг на седмица ? Кило мазнини се свалят за около 12-14дни, което е напълно нормално.
Може би искаш по-бързи резултати и това те кара да сваляш толкова много калориите, но колкото по-малко калории приемаш - толкова по-трудно ще станат нещата.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744
Прочети тези теми и си състави режим. Нищо не пречи да пробваш 2 седмици и ако се получи, значи сме били прави. Така или иначе за 2 седмици с който и да било режим, няма да станеш Хълк :)