25.08.15
11:44
Здравейте, може това да ви се стори глупав въпрос, но аз съм нова в това и никога не съм посягала към добавки, но преди около година качих рязко кг не са много но не мога да ги сваля. Опитах диети и отделно правех упражнения вкъщи, но всеки свален кг се връщаше двойно като приключеше режима. Та накрая попитах братовчеда на приятеля ми за съвет, защото той се занимава със фитнес, и той ми предложи тези пет добавки: течен L-карти, кофеин, зелен чай, синефрин и рибно масло като последните 4 са на таблетки. Също така ми каза да тренирам може да не е във фитнеса, но е задължително да правя нещо дали ще е кардио, или ще тренирам нещо само да има натоварване. Та въпроса ми е дали това е добра идея или лоша, защото съм малко скептична към тези неща и не знам дали да го послушам. По принцип целите ми са сваляне на кг и оформяне на цялото тяло. В момента тежа 67 кг, висока съм 162 см и съм на 19 години. В момента мисля да почна да правя упражнения за ниво начинаещи на фитнес инструктор Руми Илиева, но ми се ще ако ще вземам добавките да почна едновременно двете неща. Моля Ви посъветвайте ме какво да правя?
25.08.15
12:00
1. От тези добавки само търговецът ще има полза.
2. Тренировките и храненето не трябва да са режим с краен срок, а начин на живот.
Good luck! ;)
25.08.15
13:13
Моят съвет е да отидеш в някоя зала ,която ти харесва и да започнеш да тренираш с инструктор. Така ще изградиш навик и начин на здравословен живот, след което можеш спокойно да добавиш към хранителния си режим и няколко добавки за тази цел: течен L-carnitine + зелен чай, има го като готова комбинация в течен вариант, абсолютно безобидна е за организма ,а дава много добри резултати. След като вдигнеш знанията и опита можеш да добавиш и още няколко съставки за по-добри резултати.
26.08.15
19:15
Не си постигнала трайни резултати, а йо-йо ефект, защото най-вероятно си правела диети тип “ябълки и чай по цял ден”.
Опитай се да изградиш хранителни навици, които ще ти помогнат да постигнеш целите си и да се чувстваш добре и то не от ден до пладне. :)
Можеш да опишеш как се храниш сега.
Ако храната ти куца, добавките няма да помогнат.
Начинаещ трениращ да употребява такъв тип и толкова хранителни добавки е все едно току- що да вземеш шофьорска книжка и да отидеш на рали състезание.
Едвали познаваш тялото си достатъчно, и едвали тренираш и се храниш подобаващо, за да имаш нужда от тези добавки.
Трябва максимално да оптимизираш- Храненето, Тренирането и Почивката.... Да не забравяме, че нещата не стават от днес за утре. Ако си стриктна, с времето ще придобиеш желаната фигура и без добавки.
Има и още нещо. Синефрина, кофеина, та дори и зеленият чай и Л-карнитина са вид енергетици. И за организъм, който не е свикнал с подобни неща, ще му е много тежко. Аз самият в момента съм 90кг. и ако сега започна да ги приемам тези добавки и ако случайно привеша дозата, 100% ще ми прилошее. А какво остава за теб, която си момиче и си 67кг.
Добавката си е добавка, но с енергетиците трябва да сме по- внимателни.
От стака одобрявам само рибеното масло и зеленият чай, другите неща не ти трябват. В сайта има достатъчно информация относно хранителните режими и тренировъчните програми. Действай :) .
26.08.15
20:12
Здравейте, може това да ви се стори глупав въпрос, но аз съм нова в това и никога не съм посягала към добавки, но преди около година качих рязко кг не са много но не мога да ги сваля. Опитах диети и отделно правех упражнения вкъщи, но всеки свален кг се връщаше двойно като приключеше режима. Та накрая попитах братовчеда на приятеля ми за съвет, защото той се занимава със фитнес, и той ми предложи тези пет добавки: течен L-карти, кофеин, зелен чай, синефрин и рибно масло като последните 4 са на таблетки. Също така ми каза да тренирам може да не е във фитнеса, но е задължително да правя нещо дали ще е кардио, или ще тренирам нещо само да има натоварване. Та въпроса ми е дали това е добра идея или лоша, защото съм малко скептична към тези неща и не знам дали да го послушам. По принцип целите ми са сваляне на кг и оформяне на цялото тяло. В момента тежа 67 кг, висока съм 162 см и съм на 19 години. В момента мисля да почна да правя упражнения за ниво начинаещи на фитнес инструктор Руми Илиева, но ми се ще ако ще вземам добавките да почна едновременно двете неща. Моля Ви посъветвайте ме какво да правя?
става, ако е заедно с тренировките, но това са сомо помощни продукти. Ако искаш да не се връщаш към килограмите след това, трябва да послушаш горните коментари и да започнеш да четеш ;)