My new challenge..on the road again:)

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.10.15
00:06

Хаай :D Без много подробности, чИИ много ми се спи. Днес нямаше силова тренировка, а само кардио. 45 минути тичане в парка, 6км (party). Голям рекорд за мен и моите възможности за издръжливост.. хаха :) Много ми хареса ...сигурно e защото не съм тичала отдавна на открито. Утре може пак.. стига времето да е хубаво.
Храната: 1 филийка пълн хляб с 5 белтъка, 1 кисело мляко 0,1% 400гр, 200 гр скумрия на скара + картофи 300гр, 5 белтъка и 2 жълтъка, 200гр пилешко филе с 200гр зеленчуци, 30-40гр мед. Вода, 2 кафета и това е.

Мнението беше редактирано от Fitness girl 34 на 02.10.15 00:07.

02.10.15
23:31

2.10.15
Добър вечер на всичкии (wave). Денят мина доста натоварен (поне за мен де), но пак си спретнах тренировка :) Тичах в парка 1 час (почивки ходене по 2-3мин), 7км и 70м. Залата, в която тренирам се намира близо до там,отидох и правих 2-3 неща за рамо, колкото да се раздвижа. Утре вече крака (nlove9).
Тренировката
загрях
раменни преси - 3х10-12 2х5кг
повдигане на дъмбели отрпед - 2х12-15 2х4кг
едностранно рамо на кабел - 4х10-12
задно рамо от наклон -  2х10
вертолет 2х до отказ
Храната:
5 белтъка,1 жълтък , 2 филийки пълн хляб,  150гр ябълка, 150гр пилешка пържола с 200гр зел, 1 яйце, после 3 белтъка, скумрия 200гр с 250гр зеленчуци.
Последните дни кръста ми се обажда нещо .. Обаче утре мисля да правя крака дано се оправи малко. 2 дена почивка, ще се наспя най-вече. Не че се оплаквам де :D там поне времето минава и се учим на нещо интересно. (като изключим тук-таме по нещо :Д)
Поздраав

03.10.15
22:35

3.10
Тренировката беше следната: тичане в парка сутринта 30мин + гръб, бицепс
Тренировката
загряване
вертикален скрипец с тесен подхват - 3х12
привеждане на въже към лицето - 3х15
гребане с дъмбел - 3х10 5кг
хоризонтален скрипец - 3х12
двустранно сгъване с дъмбели - 2х12
сгъване на долен скрипец - 1х20-30
Преди това тичах в парка, после лека тренировчица.
Храната: пилешки пържолки 300гр, 200гр зеленчуци, 2 филийки пълн хляб, 4 белтъка и останалата част от пържолите, 1 банан, 1 кисело мляко 0,1%, 230гр пилешко филе печено и 200гр зеленчуци, 2 лъжички ориз и 2 хапки агнешко и 1ч.л майонеза, 3 смокини и чушки.
Охх, не искам да имам такива леки отклонения, но пък не са фатални :D и все пак ще внимавам. Днес е 6 успешен ден без млечни и даже не усетих как минаха. Ще издържа значи без проблем. Утре мисля да направя едни крака и после да почина и да тичам няколко дена докато е хубаво времето.

04.10.15
22:30

4.10
Пиша го извънреден чийт ден, нямах такова намерение, но обстоятелствата малко бяха такива и да. 
Храна: 4 сварени яйца, 3 филийки пълнозърнест хляб  и малко лютеница,  4 бисквитки белвита, купа боб, 3 филийки пълн хляб, 1 купа домашна юфка с мляко и захар 2л, 2 горещи шоколада.
Тренирах ръце, но няма да описвам, без кардио. Следващият чийт ще бъде с по-добра храна и ядох млечни заради юфката, но не е болка за умиране. :D Ще го преживея някак хаха. (wasntme) Пак не мисля, че съм прекалила с калориите , не надминават 1700ккал по сметки. След 2 седмици ще се измеря да видим дали има някаква разлика в мерките, таман ми свършва и картата тогава. (nbeep) Иначе днес окей, бързо мина, в кафета и бях на гости, общо взето всичко 6.

05.10.15
15:51

Искам да се допитам до вас .. кои упражнения допринасят за  максимално развитие в бедрата при вас освен клекове, напади..да речем нещо по изолиращо. Иска ми се да вкарам нещо ново,  по различно. Аз правя основно клек, лег преса и разгъванията. :)

да не се размина без песен :P:P

05.10.15
16:03

казано от Йози Белгиз на 05.10.15, 15:51:

Искам да се допитам до вас .. кои упражнения допринасят за  максимално развитие в бедрата при вас освен клекове, напади..да речем нещо по изолиращо. Иска ми се да вкарам нещо ново,  по различно. Аз правя основно клек, лег преса и разгъванията. :)

Лег-пресата я остави. Разгъванията също няма да допринесат за обем. Трябват ти клекове в различни варианти - преден, заден. Освен това български клек с дъмбели, плиета - има доста варианти.

05.10.15
22:26

5.10
Тренировката ми протече доста бързо, тъй като щях да излизам и имах час на разположение и правих каквото ми дойде.
Клек сумо - 5х12-15 15кг
бедрено разгъване - 3х12
лег преса - 2х15
бедрено сгъване - 3х12
ритници на машина - 2х до отказ
прасец - 2х до отказ
20 мин тичане
Храната: 5 белтъка, 1 жълтък, кисело мляко 400гр, скумрия 300гр с 200гр картофена салата, 400гр пилешка пържола с 250гр зеленчуци, кафе.
Храната малко, тренировката не ми хареса. Утре не съм измислила какво ще правя, много ми се спи и директно лягам :D

07.10.15
21:16

Здравейте...=) Отчет за вчера няма да правя подробно. С две думи храната не беше много ок и карах колело около час :Д  А днес...правих крака и рамо.
Тренировка
загряване
широки клекове с крив лост 10кг - 4х12-15
широк клек с дъмбел - 2х10,15 15кг
лег преса - 2х12 20кг, 2х15 30кг
разгъвач - 4х12 на крак
сгъвач - 4х12-15
ритници назад - 3х12
глутеус мост - 2х10
разтваряне встрани - 3х12 2х4кг
предно рамо на кабели едностранно - 3х12
задно рамо на кабели - 3х12 с колан
и 2 серии клекове с тесен разкрач - 2х до отказ
прасец - 3х15
25 минути тичане навън
Храната беше следната: 6 белтъка, жълтък, 400гр кисело мляко 1,5%, 250гр пилешко филе + 300гр грах и царевица, 250гр пилешка пържола, 200гр зеленчуци и сега ще хапна 2 пиперки пълнени с телешка кайма около 200гр и с лук на скара.
Днес само се замислих как издържах една седмица без млечни продукти и по едно време осъзнах, че през ден омитах по една кофичка кисело мляко..хахаха никога не се бях смяла толкова на себе си(nhappy) .. само колко съм отнесена :D Сега пак така ще го карам, поне без сирене и ще вкарам извара. Утре ще ходя на йога .. винаги ми е било интересно какво и как се прави, защото аз си нямам и на представа за какво иде реч. Изобщо не съм гъвкава и предполагам с времето това ще се промени ( поне мъничко) :D:D Наистина нищичко не знам и бих се радвала някой да ме светне поне с основните неща. Чувала съм от познати, които са ходили, че се чувстват психически по-добре, другаде бях чела, че се отслабвало от нея ... бе не знам точно кое, как е. Преди време бях чела в дневника на някоя жена за йогата и тя се занимаваше, но не помня коя беше. :) Всичко като информация е добре дошло.  Иначе днес деня нормален, освен днес на обяд, то просто ако не направя някоя щуротия....Та реших да си сготвя месото и пуснах скарата и за да ми е по-лесно да я измия, изсипах малко вода (поне си мислех, че е вода) от шишето до скарата и след 2 минути ми замириса на ракия. Веднага се усетих и я изключих, после 2 часа я чистих, та чак след това наново :D Просто последните 2 седмици нещо не съм в форма хаха (wasntme) Интересно утре какви приключения ме чакат.. освен йогата (nfun), което си е истинско предизвикателство.

07.10.15
21:21

E kak може да предположиш че шишето до скарата е вода ....тцъ,тцъ,тцъ......лошо момиче .....:D

Ая Палачинкова

07.10.15
21:40

За всичко свързано с йогата може да попиташ Маргарита или Teddy :) Трябва да си подготвена за практиката,да освободиш ума си от всякакви мисли и да се фокусираш върху дишането и асаните :)

07.10.15
21:55

Олеле, Angel Dust не съм ги слушал... така като гледам, откак си се раждала :D

Продължавай с хубавата музика и здравите тренировки ;)

09.10.15
23:09

Хейо (wave) Първо тренировката да опиша. Правих гръб, гърди.
Тренировката
загрях
вертикален скрипец с В ръкохватка - 4х12-15
привеждане на въже към лицето -  3х12
негативни набирания - 3х10-15
хоризонтален скрипец - 3х12-15
повдигане на дъмбели от полулег - 2х12
щанга от полулег - 2х10 само лоста
пек-дек - 2х12
20мин пътечка
Храната: 5 белтъка, 1 банан, 300гр кисело мляко 2%, 270гр пилешка пържола с 250гр зеленчуци, домат, 3 лъжици боб, 300гр телешка кайма с 200гр зеленчуци, дома, кафе.
Вчера ходих на йога и беше..... голямо шоу. :D Никога не съм се разтягала толкова много и се убедих за стотен път, че не мога (nfun) Но ми хареса и ще ходя вече 2 пъти в седмицата следобед. Готино е, зарибих се, пък може и да ми помогне за болките в кръста. Ново предизвикателство за мен, да се науча да се сгъвам хахаха (nstick) Въпрос към аудиторията - имам овесени ядки с плодове и искам палачинка утре сутринта, но нещо по различно от обикновените ...идеи ? Гледах някакви в нета, но повечето са еднакви и съм ги правила. Иначе нищо интересно за отбелязване, училище, вкъщи, фитнес понякога и йогата се включва вече и така...

10.10.15
22:17

Здрастиииии (nok) Цял ден мързел, но по едно време имаше тренировка(wasntme) Правих ръки, кръки и така.
Тренировката
загрях както винаги
тесен лег без кг - 3х12
френско разгъване - 1х15, 2х10-8 5кг
разгъване на въже - 3х12
сгъване на крив лост - 2х15, 1х10 5кг
сгъване с дъмбели от седеж - 2х12 2х5кг, 2х10 2х7,5кг
двустранно сгъване на скрипци - 3х12
10 мин кростренажор, 10 пътека
Храната няма да я описвам - не е на място, нещо я отпуснах напоследък (headbang) Трябва да я оправя, да я вкарам максимално в ред....Забелязах нещо, че като не съм в настроение ми се яде супер много сладко... хаха, а се смеех на това като го гледам по телевизията и се чудех (nbeep) Контрол трябва, адски контрол. Събота и неделя като стане и край, хваща ме супер големия мързел... Сега и студовете като идват и още повече.... Качвам няколко снимки от днес, поне това направих..:D

Това не помня качвала ли съм го, но много ме пофти песента (inlove) Такава е вълната днес (giggle)

Мнението беше редактирано от Fitness girl 34 на 10.10.15 22:18.

10.10.15
23:28

Дамммм, много як.... трицепс ;)

11.10.15
19:31

Благодаря! :)

Нямам какво да описвам освен  тренировката ми за рамо, която се състоя в рамките на 15 минути и малко кардио и то ходене :D Раменни преси, повдигания на дъмбели, задно рамо и пътечката. Храната дума да не става, няма да я описвам, с две думи зле.  Нещо мотивацията напоследък  е под 0. Нищо не ми се прави, лелее ЗАЩО ТАКА. Утре е понеделник уж нали нов ден, нова седмица и следователно ново начало :D Не мога да се оставя, че аз както съм податлива да качвам бързо кг и ще чукна 70кг за 2 седмици. (63кг съм в момента) Нещо като не ми върви и се отразява и на мотивацията ми, пфуу (nfun) Цял ден спах днес и пак ми се спи сигурно заради дъжда (nok) Нищо интересно, гледах от местопрестъплението Ню Йорк, фейсбук, ядене (wasntme) и сега имам да чета ‘’Декамерон’’ за утре.
П.С споделете някоя песен, която харесвате и по възможност да е алтернатив метъл ( много ми харесват песните ) или няма значение, стига да е любимо, че аз последните дни все едно и също слушам. :)

11.10.15
20:54

Напоследък съм се зарибил с Pantera нещо. Не знам дали ти харесва групата, но ще оставя това клипче тук по твоя молба :D :)

11.10.15
23:51

Ето от мен едно нещо по-леко и по-ново

и едно по-твърдо и по-старо

;)

12.10.15
15:37

Да Пантера имат хубави песни :)

тази най-много ми харесва

На Килсуич ингейдж тази много ми харесва.

Благодаря ви! :)

Иван

12.10.15
19:18

казано от Йози Белгиз на 12.10.15, 15:37:

Да Пантера имат хубави песни :)

Всички песни на Pantera са хубави. Да запомниш добре това.

казано от Йози Белгиз на 11.10.15, 19:31:

последните дни все едно и също слушам. :)

Мнението беше редактирано от Иван на 12.10.15 19:23.

12.10.15
23:02

12.10
Отчетът  за днес е следния. Тренировка за крака, която се състоя така:
загрявка
бедрено ръзгъване - 3х12 5кг
клек с широк разкрач и дъмбел - 5х12-15 12,5кг
лег преса с широк разкрач - 1х10х40кг, 2х15х20кг, 1х15х30кг
бедрено сгъване - 2х12 10кг, 2х15 5кг
хип-тръст - 3х12
ритници - 3х12
прасец - 3х15
10 мин кростренажор
Храната: 5 белтъка, 150гр ябълка,  300гр пилешки сърца с 15гр масло и лук, 4 домата,  100-200гр ябълка, протеинова вафла, 350гр пилешка пържола с 200гр грах и царевица и енд. Кафе, вода.
Ще се опитам да бъда максимално кратка, че много ми се спи. :D Много ме болеше кръста днес, но пак тренирах, защото утре съм на йога (nhappy) и само ще правя кардио преди нея. Дано ми помогне за него мъничко поне. Иначе тренировката силовата около 50мин да е била максимум..Друго друго ... отивам да спя :D Лека нощ.

13.10.15
23:13

13.10
Тренировката е тичане на пътечка 30 мин, 5,5км общо. Преди това бях на йога и правихме някакъв цикъл 7 пъти и асани ли как се наричат там. След това ходих на фитнес към 20ч и там малко и се прибрах към 21:20. Днес правихме някакви чертежи свързани с основата на интериора и докато го издокарам, малко сложно ама го разбрах :D Колко сложно ще стане по-нататък  не ми се мисли, но няма как. Общо взето нищо за отбелязване, както всеки ден ми беше запълнен деня, защото е през седмицата. Като дойде края на седмицата и неусетно минава времето, но само като е хубаво, ако вали съм си в нас в повечето случаи и филми, музика (nfun) Сега и храната да вметна.
Храна: ябълка, кисело мляко 400гр 1,5%, 250гр телешка кайма с 30гр овесени ядки, зеленчуци 400-500гр, 1 бонбон от тия с опаковките,  малко ябълка, 4 яйца цели, 200гр пилешко филе и 3 домата. 2 кафета.
Няма друго, но аз мога пак нещо да намеря да пиша, че тая вечер ми се говори, обаче пак ми се спи стабилно и пак 23 часа стана, а уж 22 най-късно хахахха. :D празни приказки

Много ми харесва как свири този китарист и почти всички песни са с готино звучене. :) Лекааааа (rock)

14.10.15
14:59

Някой може ли да ми обясни по-елементарно какво ще рече: прешлените са с нормална форма и структура за възрастта, но леко е стеснено междупрешленно разстояние L5-S1. Заключение: начални остеохондрозни промени на ниво L5-S1 ? Това как трябваше да го разбирам и по-точно опасно ли е? Това са ми изследванията за кръста, които направих март месец. Та сега ги намерих, но мисля не съм ги споделяла тук. Как бих могла да си го предпазя отсега нататък, ясно ми е, че няма да се оправи и с тренировките как да процедирам ? Казаха ми тогава да спра с фитнеса :( , но знам, че има доста хора, които тренират и с проблеми в тази област. Йогата би ли ми допринесла  до минимален резултат? Ако ми дадете някакви съвети, ще бъда благодарна. :) Гледах в интернет много ама няй-различни обяснения има и ... не разбрах. :)

14.10.15
20:58

14.10
Чест енд трицепс трейнинг :D флайс от полулег, лег с дъмбели, пек-дек, тесен лег,  кик-бек и разгъване с въже.
Храната : 4 белтъка, ябълка, пирешки сърца и лук и 20гр масло, картофи, чушки, хляб.
Много натоварен ден и психически и физически, просто не ми беше ден. Извънредни мисли, случки и тва онова. Обаче вечерта отпуснах с малко тренировка и така. Няма да разтягам локуми, ще си лягам.

16.10.15
19:51

казано от Йози Белгиз на 14.10.15, 14:59:

Някой може ли да ми обясни по-елементарно какво ще рече: прешлените са с нормална форма и структура за възрастта, но леко е стеснено междупрешленно разстояние L5-S1. Заключение: начални остеохондрозни промени на ниво L5-S1 ? Това как трябваше да го разбирам и по-точно опасно ли е? Това са ми изследванията за кръста, които направих март месец. Та сега ги намерих, но мисля не съм ги споделяла тук. Как бих могла да си го предпазя отсега нататък, ясно ми е, че няма да се оправи и с тренировките как да процедирам ? Казаха ми тогава да спра с фитнеса :( , но знам, че има доста хора, които тренират и с проблеми в тази област. Йогата би ли ми допринесла  до минимален резултат? Ако ми дадете някакви съвети, ще бъда благодарна. :) Гледах в интернет много ама няй-различни обяснения има и ... не разбрах. :)

Това не значи на практика нищо. Първият признак на леко сплескване на хрущялния диск излглежда като намалено разстояние на рентгенова снимка, а L5-S1 е традицинно място за първите прояви.
Тренирай, укрепвай ядрото и задната верига, без да правиш глупости и не се притеснявай излишно. :)

19.10.15
14:30

Благодаря :) ами аз съм свикнала с това,то  в началото ми беше кофти, но се свиква. Значи продължавам да тренирам и с йогата,че ми хареса :)

19.10.15
23:30

19.10
Тренировка за гърди и трицепс.
загрявка
лежанка - 1х10 само лоста, 1х12х5кг, 1х10х10кг, 1х8х15кг, 1х5х20кг
полулег с щанга - 3х12 само лоста
пек-дек - 3х12
тесен лег с крив лост - 3х15 5кг
кик-бек - 2х12 5кг, 2х12 4кг
разгъване с въже - 3х12
30 мин пътечка
Храната: 60гр овес с 250мл прясно мляко 0,1, ябълка, 110гр риба тон, 250гр грах и царевица, 2 яйца + белтък, 300 гр филе пилешко с 200гр зеленчуци, малко пилешка супа и 2-3 картофчета . Кафе, вода 1л и нещо.
Общо взето много ми пасна тренировката. Отдавна не бях правила лежанка и въпреки това, не съм загубила кой знае колко силата си. Утре ми свършва картата, после малко почивка и ако е хубаво времето ще тичам навън. Утре малко натоварено, йога и фитнес едно след друго, учене иии не знам.

20.10.15
22:41

20.10
Натоварен ми беше деня доста. Тренирах крака и след това на йога. Чувствам се супер, с мускулна треска от вчера, в цикъл, уморена  и на диета хахаха :D   Иначе бързо мина не го усетих. Тренировката тоя път беше в СС, защото бързах и се случи за 40-45мин. Направо се изцедих.
Тренривоката
загрях набързо
СС:
клек с дъмбел широк - 4х15 7,5сг
бедрено сгъване - 4х12 10кг
СС:
глутеус мост - 2х12
бедрено разгъване - 2х12/ напади - 2х12
СС:
ритници на земя - 3х12
суинг с дъмбел - 3х15
прасец
После йогата, но там не знам кое как се казва.
Храната: 60гр овес, 250мл прясно мляко, кисело мляко 400гр 01%, 250гр пилешка филе, 200гр зеленчуци, 6-7 смокини, малко супа, протеинова вафла, 250гр телешка кайма с 200гр зеленчуци.
Друго нямам интересни нещица за отбелязване. Картата ми за фитнеса свърши, ще реша пак кога да се запиаша, но малко почивка искам и може да тичам тези дни.

22.10.15
22:07

Здраствуйте пийпъли :D Да се разпиша малко и аз. Болна съм, няма тренировки има само що-годе режим. От вчера съм си вкъщи и само спя :D или лежа и чак ми доскуча. Иначе съм по-добре, даже утре може и да тренирам. След като се оправя си стягам тренировките и режима, че така няма да я карам дълго.  Менюто ми беше прилично днес, но пък не беше обилно, явно от апетита. Не пия много вода (dull), само кафе. Лекувам се тука с някакви прахчета и хапчета, но пък има резултат. Ами нямам много за разказване, тъй като цял ден си бях в нас и вчера и днес. На обяд ходих само до личния за бележка и това беше. После само лежах. Утре мисля да тренирам, но да видим според диагнозата. Поне храната да впиша: 200мл прясно мляко с 60гр овес с плодове, 250гр скумрия с 200гр картофи варени, 300гр пирешка пържола с 250гр зеленчуци на пара.  3 хранения за деня, сутрин, обед, вечер.

25.10.15
16:25

Здраствуйтее 8-) Вчера правих крака и тренировката: 24.10
разтягане
клек на смит машина с широк разкрач - 2х12, 2х12 5кг
клек с две високи подложки и широк разкрач - 3х15
бедрено разгъване - 4х12
тяга с прави крака -  4х12-15
глутеус мост - 4х10
бедрено сгъване - 4х12
прасец - 2х до отказ
Храната няма да я описвам, че форума ще се стресне :D Само вечерта изядох 4 купички мляко с ориз, 2 филийки хляб, 2 банана и .....  Охх стряскам се от себе си, но тъй като затворихме сезона на болестта от моя страна, от днес пак по старому. ( Е добре де, не се излекувах напълно, още ми е запушен леко носа, но като цяло съм ок)

25.10
Тренировката
гръб, гърди и малко ръце
загрях, висях на лоста
вертикален скрипец с тесен подхват - 3х12 15кг, 1х10х20кг
придърпване на въже към гърдите на земя от горен скрипец - 3х15
гребане с дъмбел - 3х12
изтласкване на дъмбели от лег - 3х12 2х5кг
пек-дек - 3х10
сгъване с крив лост - 2х12 само с лоста, 1х12 5кг
разгъване с въже - 3х12
30 мин тичане и ходене по наклон
Тази тренировка правих малко повече групи, тъй като почивах повече през седмицата и исках да не изостават някои от групите, поне доколкото е възможно.
Храната: извара сутринта около 100гр, 300гр пилешка пържола с зеленчуци на пара, 20гр мед, 200гр филе с зеленчуци и извара.
Колко съм яла вчера, че чак не мога да огладнея днес (giggle) Ужас! Освиних се!! Слагам си срок до края на годината, тоест 2 месеца като за начало да видим какви промени ще имам в мерките и външния вид като цяло. Този месец  му отпуснах доста края, не може така. :D Ще се старая да бъда възможно най-стриктна! Така и сега ще излизам, че кой знае кога ще е толкова хубаво времето като за октомври месец.

Арч Енеми много са зарибени! (rock)

Мнението беше редактирано от Fitness girl 34 на 25.10.15 22:58.

26.10.15
20:59

26.10
Честит имен ден на всички именници от форума! :) 
Такаа днес направих хубава тренировка за крака и рамо.
Тренировка
крака и рамо
загряване
клек с крив лост и широк разкрач - 1х10 само с лоста, 2х15 10кг, 2х15 15кг, 1х до отказ със собствено тегло
напади със собствено тегло - 3х12
глутеус мост - 3х10
бедрено сгъване - 4х12
бедрено разгъване - 2х20
прасец - 2х20
раменни преси с дъмбели - 4х12
повдигане на дъмбел отпред едностранно - 4х10 2х5кг
задно рамо на кабели - 4х12
50мин каране на колело в парка
Много добре усетих клека заради килограмите, които бяха нищожни, но съм свикнала да ги правя без килограми и се усети някаква разлика. Реших вече да слагам повече тежичко на клека, но ме е страх да включвам тягата в тренировките. Широките клекове много
ми харесват и имам резултат от тях затова и основно тях изпълнявам. Нападите отдавна не ги бях правила, щото последните пъти нещо ме болеше коляното от изпълнението, но сега няма такива изгледи. Накрая реших да покарам малко, че времето беше хубаво.
Храната: 2 филийки хляб Вита намазани със 100гр извара с 2 белтъка и жълтък, дюля, скумрия 250гр със зеленчуци, пилешка супа, извара 60-70гр, 200гр филе с зеленчуци и 1ч.л мед.
Тези неща, които ги хапвам по-между-другото трябва да не ги хапвам :D да ги изчистя трябва храненията постепенно. Иначе нямах фатални грешки. Ми общо взето беше ползотворен ден, понаписах си малкото уроци, които имах и се разходих хубаво с колелото :)

02.11.15
22:39

Здравейте! Една седмица бях офлайн, но сега съм тук! :D Почивах няколко дни, но последните 3 дена имам 3 тренировки една след друга.  Ръце, гръб и гърди, крака и рамо. Тъй като отново ми се спи няма да описвам всичко, просто днес и вчера. Днешната тренировка беше за крака и рамо. Вдъхновена от тренировката на Венцислава Ценкова :D, която много се навих да пробвам, е поне някои упражнения от нея. Бях направила подобна миналата седмица, просто накрая бях като.. смазан картоф и имах 3-4 дена мускулна треска на д-то.
Тренировка
загрявка
бедрено сгъване - 4х15
бедрено разгъване - 4х12
клек на смит машина - 2х12, 1х10 10кг, 1х6х20кг
клек с две подложки под краката - 3х15
напади - 2х10
лег преса - 2х12
глутеус мост - 2х12
ритници на машина - 3х15
поп клек - 3х15-20
клек с подскок - 2х12 7,5кг
прасец - 3х15
раменни преси - 2х12
предно рамо на кабели - 2х12
разтваряне встрани - 2х10
повдигане на диск отпред - 2х12
15 мин пътека
Тази тренировка я правих в СС повечето упражнения.
Храната днес: 2 яйца, 2 белтъка, ябълка, 200гр пилешка пържола, 200гр телешка кайма, 500гр замразени зеленчуци и по точно царевица 400гр и грах 100-150гр. Вода над 2.5л

1.10
Тренировка за гръб и гърди
Тренировка
загрявка
вертикален скрипец с тесен подхват- 4х12
привеждане на въже към лицето от седнало положение - 3х15
гребане с дъмбел - 3х12
хоризонтален скрипец - 2х12
набиране на щанга - 3х12
флайс от лег - 3х12
полулег с щанга - 2х12
пек-дек - 2х12
30 мин пътека
Храната: 250гр кайма с зеленчуци, ябълка, белтъци, 2 яйца и друго не помня.
Започнах си здраво режима от 2 дена насам (nsleep). Обаче нямам много апетит, но се опитвам да ям. Утре планирам почивка само йога. Имам и да уча, не знам как ще я сколасам. Лека нощ! (nlove10)

02.11.15
22:56

казано от Йози Белгиз на 02.11.15, 22:39:

Днешната тренировка беше за крака и рамо. Вдъхновена от тренировката на Венцислава Ценкова :D, която много се навих да пробвам, е поне някои упражнения от нея. Бях направила подобна миналата седмица, просто накрая бях като.. смазан картоф и имах 3-4 дена мускулна треска на д-то.

Бая си ми опоскала тренировката (giggle)
За това се чувстваш като смазано картофче. Махни раменете и сложи някое друго упражнение или повторение, да видиш как е чувството като картофено пюре :D :D :D

03.11.15
19:45

Хахаха :Д ми аз попринцип мислех така да направя, но тъй като съм свикнала да правя рамото и краката на едно си спестих 4-5 упражнения допълнителни.  Утре ще пробвам само краката, че искам да съм като картофено пюре :D

П.с неска няма тренировка и няма какво да описвам, освен че сега ще уча по икономика :Д

08.11.15
00:20

Здравейте :) Вчера гръб и гърди.
Тренировка
загрявка
висене на лост
вертикален скрипец с широк хват - 4х12-15
привеждане на въже към лицето от седнало положение - 4х12
вертикален скрипец зад глава - 3х12
гребане с щанга - 2х12
разтваряне встрани с дъмбел - 2х15
хоризонтален скрипец - 4х12
изтласкване на дъмбели от лег - 3х12
полулег с щанга - 3х10
пек-дек - 3х12
пулоувър - 1х до отказ
Храната: 550 гр пилешки филета на скара, 500гр варена царевица, ябълка и друго не помня :Д

7.11
Днес вече тренирах само крака. Опитах се да направя максимално повече упражнения просто така да видя колко ще издържа. Е определено не издържах толкова много :Д Браво Венцислава, браво че правиш толкова много упражнения!! :D
Тренировката:
загрявка
5 мин степер
клек с широк разкрач на смит машина - 2х12, 1х10х10кг, 1х8х15кг, 1х2х20кг, 1х12
бедрено сгъване - 3х12-15
лег преса - 1х15х40кг, 1х12х50кг, 1х15 80кг
напади - 3х10
бедрено разгъване - 3х15
клек с две високи подложки под краката и дъмбел - 2х15, 5кг, 1х15, 8кг, 2х12-20, 12,5кг
глутеус мост - 3х10
ритници - 3х12
мъртва тяга на долен скрипец с въже - 3х10
ритници на машина - 3х12
клек с подскок - 3х12
поп клек - 2х до отказ
прасец - 2х12
повдигане на краката от вис - 2х10
молитва - 1х до отказ
Аз на това издъхнах, краката ми просто трепереха и все още треперят :D Иначе добре се чувствам, ще продължа да си давам зор така и може да имам подобрения в издръжливостта .. През седмицата не мога да пиша, все имам да уча или излизам някъде и нямам тренировки или храната ми нещо куца. Трябва да стегна положението, крайно време  е.
Храната: ябълка, 300гр филе, 600гр царевица, 300гр телешка кайма, 5 белтъка, 2 жълтъка, вафла протеинова. 
Знам, че не трябва да се притеснявам от калориите на зеленчуците, но ми се струва доста калорична царевицата 120 калории на 100грама. Аз ям по половин кг на ден, че и повече. Да я намалям ли или?

09.11.15
22:17

9.11
Тренировка за крака, която не беше кой знае колко. Още имам мускулна треска от миналата и едвам клекнах :Д нямах сили просто.
Тренировка
загрявка
бедрено сгъване - 3х12
бедрено разгъване - 3х15
клек широк на смит - 4х10-12
лег преса - 3х12-15 40кг, 50кг, 50кг
ритници на машина - 3х12
широк клек с подложки и дъмбел - 2х15
клек с подскок - 6х10-15
пресец - 2 до отказ
10 мин кростренажор
Храната: 250мл прясно мляко с 70-80 гр овес, кисело мляко 0,1%, протеинова вафла, 110гр риба тон с 300гр царевица,  3в1,  300гр пилешко филе с 400гр царевица.
Сутринта много ми се тренираше, а като отидох и нямах сила :Д и с тази мускулна треска тотално се гипсирах.  Утре няма трен само йога.

12.11.15
12:25

Здравейте народе. :D След няколко дни отсъствие и лутане тук-таме е време за малко отчет. През последните дни нямаше режим (blush)(blush) (blush) и тренировки, но снощи отскочих до залата за едните ръки (muscle) Правих СС за бицепс и трицепс, фактически 3упр х 3 серии. Днес времето е хубаво и мисля да тичам в парка, пък може и до залата да отскоча :Д От не знам колко време си повтарям за храната и вече трябва да действам наистина, много съм се отпуснала излагация (shake)(tmi) За днес върви добре и се надявам да отиде така. Не ми е натоварена толкова тази седмица, но съм пак изморена :Д Не знам дали си внушавам, но усещам промяна от тия толкова натоварени за мен поне тренировки за крака :Д или ДА самовнушението си е голяма работа :D От йогата се отказах, не ходя от 2 седмици все не мога да се пренавия да отида. Явно не е за мен, НО ПЪК 1-2 пъти месечно защо не. Мисля да хода на още нещо освен фитнеса, но не мога да се реша на какво. Обмислям на танци, но не е сигурно. Това е засега, довечера ще дописвам.

19.11.15
22:20

19.11
Тренировка за крака. Лекичко, че съм на червено.
Тренировка
загрявка
клек с крив лост - 1х10, 3х12-15 +10кг
суинг с 4кг - 2х20-30
лег преса с широк разкрач - 3х12
бедрено разгъване - 4х15
бедрено сгъване - 4х12
тяга с прави крака - 1х до отказ
прасец - 2х20
въртене на лост - 3хдо отказ
молитва - 3х20
крънчове - 2х15
Храна: 3 ф. черен хляб със 100гр извара, ябълка 150гр, кисело мляко 400гр, 1 малко картофено кюфте, пилешко филе 350гр с 200гр царевица, малко извара и 150гр филе и 200гр царевица. Ще пробвам 2 седмици да се храня често и чисто, без дори и малки изкушения като досега. Просто като предизвикателство, защото попринцип ми е трудно без тях. Вода над 1.5л, кафе. Тренирам си от седмица и не съм почивала, утре мисля. Вчера правих мъртва тяга до 50кг и малко тежеше, но пак добре.

21.11.15
00:00

20.11
Тренировка
гърди и трицепс
повдигане надъмбели от лег - 4х12 2х5кг,  1х8 2х7,5кг
флайс от полулег -  3х10
обратен наклон - 3х10
пек-дек - 4х12
тесен лег - 3х12
разгъване на въже - 2х12
разгъване с лост малък - 2х12
кик - бек - 2х10
15 мин кардио
Храна: 2 ф.ч хляб с извара, 4 белтъка, жълтък, ябълка, 150 гр телешки гърди 200гр царевица, 200гр кайма, 200гр царевица, 2 малки картофени кюцтенца на скара, кафе. Утре ще си направя една хубава тренировка за крака.

23.11.15
22:44

23.11
Тренировката беше смесена, от всичко по-малко :д
Тренировка
загрявка
набиране - 2х до отказ
мъртва тяга - 20кг, 40кг, 50кг, 40кг
лежанка - 1х15 лост, 1х10 10кг, 1х8х20кг
клек с широк разкрач - 5х12-20
раменни преси - 3х10
вертикален скпипец зад врат - 3х12
бицепсово сгъване на скрипци - 2х15
20 минути колело
Храната: 100гр ябълка, 400гр царевица, 150 гр пържола пилешка и 250-300гр филе пилешко, извара
Течности: някакви билки, кафе, вода над 1.5л
Малко храна, никакъв апетит :D Днес си направих малко снимков материал, че започнах един свой си режим. Напоследък много тренировки, малко почивка и мисля сега малко да си почина. Учене има, друго няма :Д Времето захладнява и сега докато свикна и с тренировките как ще съм (няма начин да не ходя :Д ), но по-рядко ако имам време през някоите дни. Като за лека нощ един “нежен” поздрав! :D

25.11.15
23:33

25.11
Тренировка за ръце
Тренировка
загрявка
тесен лег - 1х10, 1х8х10кг, 1х8х15кг, 2х1х20кг
двустранно сгъване на скрипци - 3х12
разгъване с лост - 4х12
сгъване на крив лост - 4х12
разгъване с въже - 3х12
едностранно сгъване на дъмбели от седеж - 4х12
раменни преси - 5х12
повдигане на дъмбели отпред - 3х12
10 мин кростренажор и 30 мин колело, 14км , бързо темпо общо 1150 изгарени калории от кардиото пишеше пък сега колко е вярно...НАЛИ :)
Храната: ябълка, 4 5 белтъка, 2 жълтъка, 250гр телешка кайма, 400гр царевица, 100гр пилишко филе, протеинова вафла..вода над 1ли кафе.
Много хубаво кардио направих. Отдавна не бях и то пак взе, че ми хареса. 16ч тренирах и от 19 бях на театър и следователно имах 2 часа...Охх, възползвах се максимално, впрочем вчера почивах. Беше готино, но трябваше да си тръгна малко преди да видя края. Цял ден беше мрачно и то чак нищо не ми се правеше, то и деня не ми беше ок ...... само тренировката :D Нямам търпение да дойде зимната ваканция, че да се наспя като хората. Уж все рано ще си лягам, но понякога минава и 23; 00, а уж 21,21:30 :D Много е късно наистина, но ставам в 5 и като легна тогава съм 6++. (inlove)

is thiss love
Много “гофтенско” парче напоследък много ме подкани да го слушам.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1