стягане,изчистване

Темата е заключена.

26.08.15
23:54

здравейте ,нова съм във форума.Тъй като реших вече да се даема серозно със моето тяло.Ще ви кажа малко за менн-тренирала съм художествена гимнастика,тенис,волейбол последна годнина съм 12 кл. Миналата  година започнах да си тренирам в нас вече сериозно не че преди не съм си правила упражепия в нас ,но веече искам серизозно да се заема със стягане на тялото и релеф да се получи.От толкова много четене на форуми какво не трябва ккакво трябва да се яде за да се стегна се отказах и реших да се допитам до вас :)
Искам да ми помогнете със режим на хранене за да мога да се стегна и да си изчистя мазининте (а да аз съм 173 висока и тежа 60 кг) и също упражнения които да могат да се правят в домашни условия .Най голямата ми мечта е да имам релефен корем -в рамките на хубавото и стегнато дупе .За дупето аз си правя упражнения за него ,лятото сега спрях но преди 2 дни помнах отново и съм си доволна то се уголемява на искам да е стегнато но не знам как да го направя.
Бихте ли ми помогнали с програма за стягане и изчистване -защотот не знам какво да ям и да не ям и упражения зя коррем-релефен и дупе .
Ще съм ви благодарна ако ми помогните

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1