27.08.15
11:30
Здравейте, разглеждах темите,но не намерих отговор на моя въпрос.Ето го и него.
Вече септември става и идва училище,но когато съм 2ра смяна Тренировката ми идва доста рано сутин кам 7:30.Принципно съм на програмата 5х5 (и гледам да тренирам колкото е възможно по тежко) .Ставам в 5:50-6 за да мога да закуся , но тук и е проблемът Обикновенно карам на 150 гр чист овес и 1 лъжица мед (принцино тренировките ми до сега бяха следобед) и успявах да хапна наобяд стабилно и не усещах спад в силата след като съм си покрил макро нутриенти.Въпросът ми е трябва ли да сменя закуската си с нещо по разнообразно или е добре.И дали ако я оставя закуската такава ще усетя спад в силата.Целта ми е покачване на сила(килограмите гледам да ги запазя така защото до скоро бълквах 85кг)Ако имате предложения с какво да я заменя моля споделете ;)
Поздрави!
Темата беше редактирана от Te4o0 на 28.08.15 13:33.
27.08.15
11:33
казано от Te4o0 на 27.08.15, 11:30:
И дали ако я оставя закуската такава ще усетя спад в силата.
Без колебание те съветвам - тренирай на гладно. Няма основателни причини това да доведе до спад в силата, ако храненето ти е на нужното ниво.
И то в този случай,трявба да вмъкна още 1 хранене за да компенсирам закуската предполагам
27.08.15
11:48
В този случай закуската не се отменя, а само се премества във времето. :)
P.S. Не виждам нито една причина това хранене да съдържа само въглехидрати, но това е съвсем отделна тема.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.08.15 11:51.
Така се оказва да :).Ами ще пробвам и ще видя какъв ще е резултата.Благодаря :)
казано от Кольо Пияндето на 27.08.15, 11:48:
В този случай закуската не се отменя, а само се премества във времето. :)
P.S. Не виждам нито една причина това хранене да съдържа само въглехидрати, но това е съвсем отделна тема.
Ами аз като сложа 300 грама кисело мляко и 100 грама извара и ги объркам ми се получава според моята преценка една доста сполучлива закуска,може и да греша:).Вярно е че вкусът не е много добър, но една страна се свиква,а от друга се приготвя доста лесно и бързо и това ми е в плюс
Мнението беше редактирано от Te4o0 на 27.08.15 12:06.
27.08.15
12:13
казано от Te4o0 на 27.08.15, 12:04:
Ами аз като сложа 300 грама кисело мляко и 100 грама извара и ги объркам ми се получава според моята преценка една доста сполучлива закуска,може и да греша :)
До тук беше ясно само за това:
казано от Te4o0 на 27.08.15, 11:30:
Обикновенно карам на 150 гр чист овес и 1 лъжица мед
Няма как да знам останалото, нали? :)
Винаги можеш да подобриш вкуса на тази закуска (с малко старание - да я направиш още по-добра и като качество) - плод, ядки, семена, тахан, стевия...
Не се бях доуточнил така е , ами аз вече съм му свикнал така че не е от голямо значение,но за подобряване винаги може,а колкото за ядки гледам да ги избягвам напоследък защото намалям мазнините,но плодовете са винаги добре дощли във всяко едно хранене
Мнението беше редактирано от Te4o0 на 27.08.15 12:20.
27.08.15
12:46
казано от Te4o0 на 27.08.15, 12:18:
...а колкото за ядки гледам да ги избягвам напоследък защото намалям мазнините...
Каква е идеята на това намаляване на мазнините?
Като цяло след като бълкнах качих около 5 килограма за около 3 месеца ръцете стоят сравнително чисти от към страна на вени трицепс но по корема се вижда че малко или много съм качил малко мазно, но тъй като сега гледам да мах-на силата за килограмите ми не качвам , но пък и неискам да бъда на дефицит затова реших да пробвам нещо което ме бяха посъветвали да огранича до някаква степен мазнини (не изцяло разбира се) и аз без това както казах гледам да тренирам тежко, и главно базовите упражнения в които корема играе важна роля ,и да пробвам да изчистя колкото е възможно без да съм на дефицит .Не съм го пробвал до сега, може и да не сполуча ,но дали знаеш човек се учи от грешките си
Мнението беше редактирано от Te4o0 на 27.08.15 13:15.
27.08.15
13:18
Не знам дали ще се получат нещата с намаляване на мазнините без енергиен дефицит... но в крайна сметка - опитай, то ще се види.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече