27.08.15
22:45
Здравейте!Скоро почвам училище и ме тормози въпросът - Каква по-качествена храна да ям през междучасието(голямото)...За сандвичите ми е ясно, да ще си нося от тях, но не ми се тъпче през тези 5 дни докато съм на училище само сандвичи.Мислех си за кисело мляко с овес(вмомента закусвам това),та иска ми се да го нося в училище, но просто като си помисля, че ще седи от 7:30 до 10 часа вътре в раницата ми..дали ще му стане нещо?8-ми клас съм и съм в ново училище и нямам представа дали ще има хранителен магазин близо до него, за да си купувам.Знам само, че има форнети, няква лавка, в която продават джобове и т.н..не ме устройват такива храни, така че моля дайте идеи за друга храна в училище освен тези сандвичи, които мисля да си приготвям 3 от 5те дена в училище..(знам, че има много теми свързани с този въпрос, изчела съм ги всичките, но нямам намерение рано сутринта да се тъпча с ориз, пържоли, манджи и тем подобни..тях предпочитам да ги ям по обяд или вечерта, както и ядките и плодовете - ям ги на обeд)Благодаря предварително!:)
Темата беше редактирана от невърГИВъп на 28.08.15 00:33.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим10 яйца за 2 лева -> варене за 10 мин. -> слагаш в пластмасова кутия = що годе добра преядка за сутрин (можеш да добавиш краставичка, доматче или нещо друго, което ти е на кеф)
ps. Просто не си оставяй чантата на слънце. :)
28.08.15
00:24
казано от П.Nacheff на 27.08.15, 23:04:
10 яйца за 2 лева -> варене за 10 мин. -> слагаш в пластмасова кутия = що годе добра преядка за сутрин (можеш да добавиш краставичка, доматче или нещо друго, което ти е на кеф)
ps. Просто не си оставяй чантата на слънце. :)
Значи за киселото мляко няма да му стане нищо, ако не си оставям чантата на слънце?А за яйцата..10 яйца за 1 ден, ще са ми малко множко, може би 2:D..иначе мерси за идеята!
28.08.15
20:24
Бананови палачинки (кутийка или салфетка + плик)
Салата “Капрезе” (в кутийка)
Мъфини от ленено семе
Шоколадови протеинови бонбони
Раздел РЕЦЕПТИ (над 240 рецепти до този момент)
29.08.15
00:51
казано от Вероника Налбатска на 28.08.15, 20:24:
Бананови палачинки (кутийка или салфетка + плик)
Салата “Капрезе” (в кутийка)
Мъфини от ленено семе
Шоколадови протеинови бонбониРаздел РЕЦЕПТИ (над 240 рецепти до този момент)
Определено ще пробвам банановите палачинки.Благодаря!
07.09.15
16:09
2 яйца ? Ти да не си мравка? Можеш да си вземеш и някаква доза протеинче, в шейкъра и да си я забъркаш в някое междучасие.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече