18.09.15
19:19
Ти си вегетарианец? Или бъркам? Боже, как се живее само на трева :D Това с подуванто се случва, не мога да си вляза в дрехите някои дни. Просто се облечи широко и удобно и не обръщай внимание на глупости :)
А, ям яйца и риба.. и млечни, ама не особено.. Даже го мъдря как да ги спирам. Силно ме съмнява всъщност сиренето от вчера...
А едно време манджа без месо за мен не беше ядене :D Но изобщо не съжалявам за това, че го спрях. Още повече, че си стана някак естествено. Пък ми реши някои дългогодишни проблеми. Сега опитвам 3-4 пъти в годината, ако ми хрумне нещо, но хич не ми действа съблазнително.
Благодаря за успокоението, не че много съм се шашнала.. просто си мрънкам. Но е хубаво, когато някой удари едно рамо.. Особено ако е по-мощно, като твоето (h)
3ти ден без бокс.. Може би, щото станах към 11.. И докато се завъртя и стана време за работа. Но утре ще се помъча да стана по-навреме и да ида.. Гадната подутост се разкара, до вечерта вече се бях поотцедила, сутринта кило липсваше. Не е драма, ама тегаво се усеща, особено когато наистина започнеш да си усещаш тялото. Продължава да ми е отпаднало, ама е време да се поокопитя малко.
Ядене днес:
Закусих преди работа! Юху!
Около 12: 30гр - Люспи гречка, 100гр кисело мляко, 50 - извара, 20 - с восък, по 5 - масло, коноп, чиа
Общо: К: 343 / Б: 15 / М:13 / В: 45
Към 14, нещо ми се додрайфа.. реших да пробвам да ям, то взе че ми мина.
Ябълка, половин час по-късно обяд: Супа леща + около 200гр паста с царевица, ролца от раци и някъв червеникав сос, 1бонбон Мерси
Общо около: К: 589 / Б: 21 / М: 14 / В: 96
Към 18:
Нектарина и малко по-късно запечена тиквичка със сос бешамел и една печена чушка + Фреш от зеле, морков и целина към 20ч.
Общо около: К: 332 / Б: 11 / М: 12 / В: 44
Като се прибера към 22-23 обмислям някакви 100гр извара със 100мл. оризово мляко.. не знам още какво ще им ръгна за цвят обаче.
Не стана каквато я мислех, изварата беше с домат, лук и босилек + 20гр ядки за десерт.
Общо: К: 244 / Б: 18 / М:13 / В: 20
И би трябвало за деня да се вържат около: К: 1508 / Б: 65 / М: 52 / В: 205
Свършвам в 22, а днес има нощно каране из София.. Чудя се дали съм прекалено стара за такива неща.. Вече мотористи почти не познавам, пък да ходя по нощите и да се оглеждам като сираче за някоя позната муцуна от доброто старо време... И как ще се върже с по-навременното ставане утре не знам.. Ще помисля още половин час.. И не отидох :)
Мнението беше редактирано от K0l1a на 19.09.15 23:28.
Днес си потренирах. Кикбоксче с всичките му там въжета, коремни преси и прочие, после се довърших с малко клекове, напади, странични преси, ренегатско, флайс на топка.. и още някви, дето не знам как се казват :D
И откиснах в тоя фитнес от 9:30 до 12:30.. час тренировка, половин довършителна.. явно още толкова сауни и парни бани и прочие.. Неделя е хубав ден. Трябваше да изчистя също така.. ама ми се размина и този път.
Ядене..
Като се прибрах чак.
Около 13:30 - нектарина
Към 14 - гречка с оризово мляко, коноп, чиа, лен, какако, кашу + протеинче с оризово мляко и една фурма
Към 16:30 - круша
И между 17 и 18 измъчих едно суши.. голяма слабост ми е, ей.. а, и още 2 фурми
Общо за деня около: К: 1500 / Б: 50 / М: 50 / В: 220
Вода около 2.5, едно кафе, цинк, 3 цигари.
+ 2 бразилски ореха и 2 кашута..
Мнението беше редактирано от K0l1a на 20.09.15 23:08.
Имам мускулна тресчица от вчера: дупе, бедра, рамене, гърди, гръб малко.. Добре се е получило :)
Днес станах към 9:30, пих кафе, забърках закуска.
Изядох я към 11:30 в офиса - 30гр гречка, по 5 масло, коноп и чиа.
Към13:30 - обяд - 110гр скумрия, около 300 грама салата от домат, патладжан, тиквичка и цвекло.
Към 17 поогладнях и нагънах около 35гр кашу и 10гр протеин с вода.. Не стигна.
Така че към 18 слязох за нещо салатесто.. зелената салата беше отврат, но една печена чушка с около 100гр сирене ми дойдоха чудничко :)
След малко отивам на вох, а за довечера, към 23ч (Даааа!) сякаш пак ще е домат (160гр) с извара (100гр). (Може би и 1-)2 яйца, зехтин. Трябва да видя колко ще съм гладна :) Получи сее.. Ама разкрасих и с малко тученица и лучец, много добра салатка се получиии :)
И по 2 какао, кашу и мед
Ауу и установих, че имам мускулна треска и под ключиците.. това не ми се беше случвало.
Oбщо за деня около: К: 1500 / Б:96 / М: 92 / В: 80
Вода около 2л., кафе, цигари - 7
Мнението беше редактирано от K0l1a на 22.09.15 13:42.
Към 8:30 - събуждане
От 10 в офиса
Към 10:30 една големичка праскова
13:30 закуска - обяд - супа боб, зелена салата с риба тон + домати, тиквички, патладжан (около 320гр)
Някъде по-късно тръгнах да ям една синя слива, ама се оказа червива, та я изядох донякъде.. не я броя
Към 16:30 - закуската, която традиционно вече е люспи от гречка с 5грамови вариации, в случая масло, конопено и ленено семе, какао.
Имам и едни 40 гр кашу приготвени за някое време.. ще видим кога ще са. .. Edit: не стигнах до тях
А довечера не знам какво.. на връщане от фризьора може да измисля нещо да взема, че вкъщи май вече нищо не остана.. А.. Може да имам някакви замразени зеуенчуци :)
Вода около 2 литра, 2 кафета, чай коприва, цигари.. няма и толкова
ПП: Това да идеш да се подстрижеш за втори път в годината си било страшен кик-старт.
Прибирайки се минах през магазина. Чудейки се какво да заформя накупих малко козе сирене, извара, пушена сьомга, замразен карфиол, яйца, пък викам си, като се прибера ще му мисля.
Еййй, като ме хване музата няма спирачки. Първо реших да е крем супика.. Мисля да си подкарам дневника на рецептурник, че моите проблясъци остават безславно в историята и след това никак не мога да ги възпроизведа.. Та..
Предварително уточнявам, че аз по малко не мога да готвя, може би ми се е набило окото от детството, не че много ми се е налагало да готвя... Още помня първият си самостоятелен опит. Незнайно защо в “Какво да сготвим набързо” си харесах ястие с.. ориз и картофи. И понеже трябваше да стигне за домочадието, 6 броя - майки, бащи братя и сестри и Я, завръщащи се от село, имаше МНОГО ориз и МНОГО картофи.. Мдам, два пъти прегоря, три тенджери смених... И зарязах готварските книги. Дълго време след това не можех да правя нищо по-сложно от супа Маги с фиде и картофи.. Та!
Дъ супичкА!
Глава лук (120) и 2 моркова (150)
Карфиол (450) и тиквичка (300)
Джинджифил (20), кокосово масло (5), 2 стръка зелен лук и връзка магданоз от градината, сол (5)
Всичко излезе 2270.. Мдаммм..
В купичката 50 козе сирене и 350 супа и... Май ще повторя, само че не със сирене а със сьомга :D
Edit: И повторих.. още 200 супа и 25 сьомга.. мдамм и в двата варианта е Мням :)
Мееега добра се получи :) Не се хваля по принцип, но всякакви изтрещяли крем-супи много ми се получават. Веднъж гощавах нашите с крем-супа от картоф, лук, магданоз и... орехи, бащата реши, че е гъбена (o.O)
И междувременно, във фурната се допича, че му трябва още малко...
Льо НещосиСпатладжАн..
Патладжан (400), тиквичка (300), лук (120), чесън (15), кокосово масло (5) / козе сирене (200), градински домат (350), пресен джоджен от градината и сух босилек, малко забравих солта, ама в Украина има една поговорка.. “Недосил - на стил, пересил - пид стил!” Дано сиренето да компенсира.
Малко се заигравам с таз везна, ама ми е интересно кое колко е. Дано не трае дълго тази мания :)
Утре ще смятам колко съм изяла, да не ми стане лошо преди лягане :D
Сметнах! Абе много икономично излезе тая супа.. 14 ккал на 100 гр. Това възможно ли е?!
Общо около: К: 940 / Б: 56 / М: 37 / В: 104
Мнението беше редактирано от K0l1a на 23.09.15 13:14.
23.09.15
12:52
казано от K0l1a на 22.09.15, 18:11:
ПП: Това да идеш да се подстрижеш за втори път в годината си било страшен кик-старт.
Аз като се подстрижа, имам едно поне 10 кг отгоре на движение :>
23.09.15
15:31
Не се ли вижда, иска се поддръжка :> Но ефектът с кг-те отгоре е само, ако има огледала в залата. Ако няма, тогава гол до кръста и задължително публика.
Колко било хубаво да си сготви човек!
В офиса от 11 - круша
Към 12:30 - вече традиционната закуска
Към14:30 половината от 640 гр супа +40гр сьомга и половината от 400гр патладжанена манджа
Към 16:30 - останалата супа и един бонбон
Към 18:00 - останалия патладжан
Изчезвам на бокс и за след това си мисля за около 35 гр кашу и индийски орех, 200гр оризово мляко и 10гр протеин, ама да видим.
Без ядки, 150 мляко, 350 супа и 20 сьомга.
+ 260 патладжан
Общо за деня: К: 1420 / Б: 66 / М: 75 / В: 140
Вода около 3 литра, цигари около половин кутия, 2 кафета
Мнението беше редактирано от K0l1a на 24.09.15 09:02.
Няааааама такава шибана тренировка, като днешната.. Щото е последна за месеца, що да не е най-скапаната до момента.
Не знам, кой е по-невменяем, аз ли, треньора ли, момчетата ли.. И кога се натренирахме толкова добре, че да се вихрим на волни съчетания, при положение, че едва днес, аз стигнах до ъперкът?! Техника нулева, обаче мааме ръки кат на олимпийските игри.
Едно малоумно упражнение не моем да сколасаме, щото някои хора не фащат, като им се каже, че ръкавиците на противника в този рунд го играят лапи, за да може другия да си тренира крошетата. Тренера обикаля като свободен електрон и подмята тук-там някоя дума, без да си дава много зор. Момчетата пък от зор да маат вятърни мелници, изобщо не броят, че аз немам чурка между краката си и някак си няма да е лошо да си изчисляват разстоянието, щото не сме на спаринг, а на упражнения..
И не искам да звуча като мрънкало, ама... уважение към жените - нулево.
Ем, не се сдържах и си тръгнах 20 минути предварително.. иначе щеше да стане грозно...
До днес ме беше яд, че от другия месец, намаляват посещенията в картата от 12 на 10, днес се чудя дали да не си пусна комбинирана 5 + 5 с фитнес и да ходя само на кик-бокс в неделя. Там поне нещата изглеждат по-... интелигентно, да го наречем. И има момичета!
И да се успокоя поне малко.. днес кантарът е с 2 кила надолу, Омммммм!
Мнението беше редактирано от K0l1a на 24.09.15 00:51.
24.09.15
01:16
Ха-хаааааа! :D
Разликата с кик-бокса е, че там освен, че мааш с ръце, ми мааш и с крака. Кардиото е по-малко и ударите с ръце не се учат толкова добре. А, и има жени :Д
Добре е било днес, кво. Или мислиш, взимаш си поука и “продължаваме напред”, или заебаваш. :>
Абеее... мисля си, че има значение и тренера.. Малко разликата между 24 и може би 42, знам ли... Онзи, като има да се правят упражнения, вика по един и се занимава лично, останалите по крушите. Тоя ни оставя да се действаме един друг. А на момченцата много им растат... крилца да речем и изобщо не си дават сметка кой е срещу тях и каква е целта на занятието. Колко им тежат техните ръце, колко моите. Иначе са гоуеми, когато трябва да правим рамене.. всички сме с най-малките гирички ;)
24.09.15
02:10
24 годишен тренер? :Д Аз се чудя кво се хвана от нищото с бокс. Ама на, друго си е 42 годишен, а?! :Д
Вие явно сте на произвола на съдбата. :>
Днес
Ставане 7:30
Офис 8:30
11 - банан
13:30 - пъстърва и салата
17 - Дъ закуска (гречка с нещоситам)
И си отивам
За дома имам още 400гр патладжан (манджата)
До тук около: К: 1050 / Б: 62 / М: 48 / В: 107
19:30 - супа 650 + 40 сирене
+ патладжана и 2 фурми (така ги предвидих, ама и 1 мис тигна :))
Освен това не знам какво ще ми скимне до вечерта..
Тренировки няма до другия месец, утре вечер летя за Париж.
А, и си смених картата.. Верно си пуснах 5 бокс и 5 фитнес. Месец размисъл :)
Edit: Общо за деня: К: 1280 / Б: 73 / М:60 / В:135
Мнението беше редактирано от K0l1a на 25.09.15 09:56.
Днес няма да броим докрай..
Легнах си в 2, станах малко преди 7.
Багажи, чистене, време за мен... Дано не съм забравила нещо :)
До момента имам една малка круша, една лазаня със спанак и сирене и съм си приготвила предстартово хапване от гречка + бъркани яйца със сирене.
До тук трябва да са около: К: 1200 / Б: 45 / М: 65 / В: 105
А след това.. Уат хепънс ин Парис, стейс ин Парис... И така чааак до края на месеца :)
Но ще си направя малко резюме за изминалото време :)
Средно на ден около: К: 1350 / Б: 70 / М: 60 / В: 140
Което в % съотношение прави около: Б: 21% / М: 38% / В: 41%
В килограми - 2.5 надолу (63.5 днес), което ме устройва засега. Ще видим с колко ще започна октомври, че за следващите 5 дена се очертава много ходене, но и неизвестно количество йединьи в тоС ПариШ.. но и да има някакво назадване, ще го преживея някак си :) (Ако трябва да съм честна, даже с усмивка и подсвирване :))
Все пак мисля другия месец да се напъна да променя % до към 25 / 35 / 40.. И да мина на повече домашна храна, че така сметките са мнооого относителни, никога не знаеш какво точно са сложили в К-я, а и сигурно им е писнало да ми теглят всичко :)
О’ревуар, мило Дневниче, ще се видим отново в новия куплет :)
Мнението беше редактирано от K0l1a на 25.09.15 13:44.
Ииии ей ме на :)
За последните 5 дена си мълча, кат пукал. Кантарът се държи прилично.. само 300 гр нагоре, а само като се сетяааа...
Мдам.. Днес също не е много за разправяне, ама нали обещах да съм редовна...
Кацнах към полунощ, събудих се към 11, със зверски световъртеж, който се точи цял ден, едва сега, тръгвайки си от работа усещам като да е поотшумял. Странно ми се отрази този полет.
Инче имаше перипетии с банковата карта, телефона, какво ли не. Но като цяло си изкарах прекрасно :)
И колко е готино само да те питат на билетното на айфеловата кула, на колко си години :)
След което замисляйки се, да изръсиш “двайсеееее ииии 9… вече, всъщност днес” и да получиш иначе затвореното малко по-рано качване до върха :)
Мдамм абе много готини неща имаше :)
И днес се появявам в офиса.. слизам за бонбони, качвам се и.. гадовете ми устроиха най-шумното поздравление, което съм виждала :) Поизчервих се като чушките в броколено-магданозения ми букет.
И все пак да опишем ядене, то се подразбира, че днес не се тренира :)
Към 13:30 една слива
15:30 - грах яхния и салата
18:30 - салата, брокол, гъби
19:30 - нещо ме удари гладът за сладко, 2 бонбона и донът, 10на броя печену кашу, което тряба да е около 20гр.
Дома като се прибера към 22:30 май ще да изям 2 яйца, че вече пак съм гладна.
И въпреки чийта сякаш са в приемливи граници нещата.. Но пък не съм пушила :)
К: 1500/ Б: 53 / М:57 / В:157
Вода около 2 литра + кафе + черен чай
Мнението беше редактирано от K0l1a на 01.10.15 21:58.
Ставане към 10
В офиса към 11, вода, кафе, круша
Към 13:30 - скумрия (160), салата (380)
17:30 - нектарина + Кисело мляко с чия и орехи
20:30 - ВОХ
Днес ще си изцъкам и 12тата тренировка от картата, въпреки че я бях отписала.. В крайна сметка раздвижването си е за мен, просто ще си го правя както мен ми е кеф! А и толкова време без движение, е ако не броим извървяните километри из Париж де.. Мога да преглътна лошите чувства и да си затворя очите, и без това следващата карта е 5 за кик-бокс и 5 за фитнес :) Фитнеса ще има да го мисля...
След това към 23 - 200гр извара и 75гр фурми.. Дано да ми стигне :)
За деня около: К 1309 / Б: 84 / М:54 / В:128
Edit at 23: Om nom nom.. Тая извара с тия фурми - очень хорошо!
Тренировчицата беше прилична. От почивката ли, от що ли, имах някакво нетипично количество енергия.
Този месец явно са се записали повече хора, имаше 3-4 новички, може би зарад туй днес не ни пуска по двойки, а може и да се е замислил.. кой го знае. Колегите ще разказват :) Иначе много весело.. загуедах момченцата, докато правехме рамене с по 2кг. Единия от новичките, с доста прилично оформени раменца, явно занимаващ се, се гърчеше кат черъв.. За фаца ли се помпят само тия мускулье? И щом го докарваш откъм визия, мое ли да си по-хилав от моя милоС?! Корема с колегата пак се надцаквахме. Ударихме 2 пъти по 30 повторения от 6те упражнения, после малко цицепс и клякания.. И туй то, чи дъ н’са презоря :P
Накиснах половинка нахут и 100 бадеми, да има с какво да се занимавам утре вечер :)
Вода около 2л, 2 кафета, 1ч. чай. Цигари - втори ден - йок! :)
Мнението беше редактирано от K0l1a на 03.10.15 08:14.
Некъф ужас, некъф аТ...
ПМС, спиране на цигари, гърлобол, съчетанието от всичко ли.. не знам.. ама здраво се омаза положението.
Събота беше прилично.. до вечерта когато отворих кутията с бонбони, дето я подариха от офиса за РД-то, щото ме боли гърло и щото.. Мрън! Замина половината (70гр) (Е след като не помогнаха си забърках чай с джинджифил и мед...)
И въпреки тях: К: 1267 / Б: 42 / М: 54 / В: 161
Иначе през деня сготвих нахута, разделих си го на порцийки, някаква част замразих, другата на яхнийка.
Също и си сварих цвекло и моркови.. добре беше.. до вечерта..
Неделята обаче.. Останалата половина от кутията бонбони, + 200 грама бисквити, + закуска, орехи, бадеми, яхния..
И ударих: К: 2480 / Б: 54 /М: 118 / В: 306
Понеделник нали.. си ми дойде.. как си требе.. естествено оливането със сладко продължи.. Отчасти и щото ми се вие свят и щото ми се пуши.. и щото ми се убиват хора, а в офиса не е като да няма.. хора.. за убиване.. много..
Бисквити 80 от неделните, френските, още 100 вечерта, дижестивки, черен шоколад, щото не спря да ми се вие свят. Преди това шоколад 20. Някъде вечерта сьомга (200) със салата (400). Сутринта грозде, банан. На обяд супа от брокол, цвекло, морков, лук, фиде и гречка. Вечерта и сок ябълка около половин литър.. Каша.. тотална
Течности около 2+ от които, вода, черни чайове, кафе.. нищо не ме вдигна, ебаси.
И пак: К: 2450 / Б: 77 / М: 102 / В: 316
Не ми е гузно.. яд ме е, че не ми свърши работа нищо от ометеното.. Или може и да е свършило, знам ли. Но след като днес продължава да ми се вие свят, не ми се мисли, какво щеше да е вчера без всичката тая захар. Току виж съм била умряла, изтървах, д’е*а...
И е интересно да погледнеш отстрани бивш стандартен ден.. Въздействащи цифри.. определено ме замислиха.
Днес-ът започна с бисквити, останали от снощните, около 50гр; сок, около 200, останалото го разлях на колегите.. казах си - СТИГА :D
Мдааа... мисля, че изчерпах квотата “Мрън” за този месец..
11.10.15
12:38
казано от K0l1a на 06.10.15, 12:08:
Мдааа... мисля, че изчерпах квотата “Мрън” за този месец..
И ся чакаш да мине месецът или да си отиде това, което е дошло :Д
Иии преполовихме горе-доле срока за изпълнение на петилетката.
Така че е време за малко отчет.
- 4 кг - 62 в момента
- 4 см - ханш
- 4 см - талия
- 4 см - гърди (ако някой може да подскаже как се мерят, подгръдна обиколка или общо?)
- 2.5 - бедра
- 2.5 - ръце
Меря си и някакви други щуротии, просто от интерес. Но не мисля, че са особено важни.
Докато ме нямаше и не тренирах, малко бях в болничен, малко си бях в Бургас.. Мама гречка не донесе, но за сметка на това чаййй и колко бонбонииии...
Абюзнах си доволно, хубавото е, че не назаднах..
Остава ми да сваля още около 3 кила и да вдигна около 1 активно тегло.
От следващия месец ни пускат от офиса няква карта за 60 фитнеса и всякакви щуротии, с възможност да си тренираш всеки ден, така че мога да увелича малко тренировчиците.
Боксът ще остане сигурно по веднъж в седмицата, но трябва май и да поразцъкам повече с теС гири и лостОве.. Колкото и да не ми е интересно, сега поне като виждам резултат имам стимул да задълбая малко.
Във връзка с което.. Моля дайте акъл какво мога да правя около 4 пъти седмично. Иска ми се да са някакви ефективни комплексни упражнения, без много уреди, нищо че във фитнеса има десетки.. Предпочитам да не деля мускулни групи и понеже ми е скучно да почивам по половин - една минута, ако тренирам фитнес си въртя упражненията.. Серия гърди, серия крака се въртят по 3 пъти. После серия ръце със корем, да речем. Не знам колко е правилно и логично. Но това ми е единствения начин да не умра от тъпня.. И това да речем ден 1 - сутрин, ден 2 вечер, ден 3 - почивка, после пак така, само че 3 е бокс и 4 почивка..
Инак планирам да има поне клекове, напади, флайс, корем (преси/повдигане/планк), ще се мъча да се уча да се набирам и да правя лицеви опори и за гръб малко не се сещам...
Та ако някой има идея за упражнения и последователност, моля споделяйте.. Ша почерпА, ко спечеля бася ;)
21.10.15
16:40
хаха и аз преди си мислех,че фитнеса е скучен,но сега не е така ... смени си настройката и не ходи “защото трябва” ,а “защото правиш нещо полезно за тялото си” :) Виж Венцислава какви интересни и различни тренировки прави,със сигурност няма да са ти скучни (giggle)
21.10.15
18:16
казано от K0l1a на 21.10.15, 13:15:
- 4 см - гърди (ако някой може да подскаже как се мерят, подгръдна обиколка или общо?)
Браво за резултатите! :)
Моето предложение е първо ти да ни дадеш 2 тренировки, които ти си измислила/правила преди/видяла някъде и те кефят, за да имаме представа какво ти допада. :)
Аз бих заложила на цялото тяло в една тренировка и суперсерии. :)
С тренировките, ще го видим утре, ако се класирам изобщо, че днес реших да ида на бокс и след 20 дена бездействие не е ясно как ще се събудя утре...
А какво ме кефи или ми допада? Ами няма такова.. Така или иначе ще е зорлем, поне да е смислено.. Упражненията които предвиждам съм ги описала, днес се сетих и за тяга, така че и гръб поне има..
А! Сега се сещам, че едно време по фитнесите правех едно.. ръка и коляно опряни на пейка и свободната ръка дърпа назад със сгъване в лакътя.. не знам как се именува туй. Както дойде, с времето ще се наместят нещата.
Май размислих и все пак май ще го карам 2 бокс, 2 фитнес, че да не ми дойдат много.. :D
Откъм храна съм доволен, 3-ти ден си нося ядене :)
Принципно мога да върна лентата, имам си ги по табличките, ама ме мързи, въпреки че имаше добри попадения за рецептурника.
А.. и за 21 дена имам само 2 цигари на 10ти :) Нервите ме поотпуснаха, не дебелея.. Нямало било пълно щастие..
Абе малко май се вманиачавам с тия Б/М/В.. че реших да разбутам малко схемата. Реших да ги броя в грамове, така че сега гоня дневно 80/42/175 +/- някой друг грам, което би трябвало да ми докарва около 1400 калории.. Онзи ден не ги добутах 1271/74/41/161, вчера почти 1337/82/39/174, днес - 1401/83/44/179, не знам какво става, вчера и онзи ден ми стигна, днес мра от глад... Може би щот чийтнах с една хапка от палачинката на колежката... :D
Какво ядох в крайна сметка:
Закуска към 9: Люспи гречка (30), Извара Олимп (100), Тахан, Мед, Кашу (х10), Коноп, какао (х5)
М/у 12 и 13: Ябълка и чай от коприва
13:30: Обяд: Картофено пюре (картоф в сурово-330, масло-10, картофи не бях яла от около месец.. мняммм) + Мариновано цвекло (150) + Корнишони (110)
М/у 16 и 17: Мандарина и чай от коприва
18:00: Вечеря: Задушени броколи (сурови 180) + Корнишони (110) + Печен кефал (110) (ужасен по мое мнение, от карфур.. много се замислих, дали трябва да го ям, като видях чернилката, която излезе, докато го чистих.. и смърдеше на нещо средно м/у петрол и тиня.. Може и да си внушавам, понеже май друг път точно кефал не съм чистила, но реших да го пробвам на котките, те поне като е гадно не близват.. )
И към 19:30 бях зверски гладна.. слязох и си взех 20 грама кашу.. уж спаси положението до тренировката.
И като се прибрах към 23 си бях предвидила едни 100 извара..
И сега минава полунощ, имам да чакам още половин час пералня.. а пак ми пристърга все едно цял ден нищо не съм яла.. Смуча си зеленото чайче и си внушавам, че всичко е наред и че нищо не ми липсва...
Мнението беше редактирано от K0l1a на 22.10.15 00:17.
Ами.. полукласирах се. Днес е такова гадно, мокро и кално, че реших да ходя с градски. Ама взе че не дойде този за който излязох..
И така предвиденото време за тренировка се съкрати с 20 минути.. и май по-добре.. 27 ми стигнаха :)
7 мин на пътечка за загрявка:
1 ходене на 6.5, 2 тичане на 10, и 2 пъти 1 ходене на 6 и 1 тичане на 12.
И после за 20те минути, които ми останаха извъртях:
Не мога да се ориентирам кое как се казва, за туй описателно, ако има някой, да помага
Избутване? на лост от лег.. 15 кила май беше, щото 20 ми дойдоха множко :D x15 повторения
Майклек със същия лост х15
И тези двете ги извъртях 3 пъти
После ужтяга с 20кг лост х12
Коремни преси х12
Туй само 2 пъти го завъртях, че не остана време
И май по-добре, че още излизайки от фитнеса не си усещах крайниците..
Определено, ако не почивам грам ми е по-лесно да го отметна. Не знам колко е правилно и не знам как ще проработи.. но поживем - увидим :)
Днес пак си донесох ядене.. че и 3те бъркоча ми излязоха вкусни, не знам как стана.
Ставане в 8:20, въпреки че ми се искаше поне до 9 да поспя, не знам защо така се ококорих. Положителна промяна от няколко дена е и че ставам от леглото с първата аларма. Не мога да преценя защо. Дали защото разместих стаите и си направих “работилница-офис” в която изнесох лаптопа и таблета, които допреди това заспиваха с мен в леглото и с мен се събуждаха. Дали защото сложих мелодийка на стар будилник и започнах да оставям телефона на скрина, а не в леглото.. Абе каквото и да е, добре се отразява!
Към 9:30 - мандаринка
Към 10 - Закуска - 30 гречка, 5 лен накиснати, 2 бъркани яйца с гречката + 10 грахов протеин, забъркан в 100мл бульон от супата за обяд. Уж бъркоч, а стана безумно вкусно. Ааа сипах и чубричка и сол :)
Моткане, готвене, миене.. Фитнес
В офиса в 13
М-у 14 и 15 - ябълка и чай от коприва
15:20 - Обяд - Крем-супа от 200 нахут, глава лук и 1 морков + 10 протеин. А! Тук тайната май беше мешаната ми подправка.. Забърках си в едно бурканче някви неща, дето вече не помня много.. Нещо от сорта на кардамон, кориандър, ким, карамфил, къри, индийско орехче, анасон или нещо подобно, на око в кафемелачката.. Тва кафемелачката се оказва най-полезната джаджа в кухнята. Мелила е какво ли не, само не и кафе.. А сокоистисквачката го играе машина за кокосови стърготини. Само машината за кълнове още не съм измислила в какво да я преквалифицирам.. Или пък да взема пак да си покълвам някъв треволяк..
19:00 - Вечеря - 340 печена тиква с канела, 70 извара (щото само толкова беше останала :( ), 30 орех
Общо за деня: 1338/81/40/176. Някъде нещо се разминава, щото по грамаж всичко точно, ма по калории липсват..
На работа съм до 22, дано да не изгладнея дорде се прибера, но дома има още малко от нахутения бульон :) Така че ще отбия номера и в леглото :)
Д’ееее*а, как все стават толкова дълги?!
Мнението беше редактирано от K0l1a на 23.10.15 13:06.
Снощи си легнах към 1 и нещо, докато посготвя за днес.
Днес пак станах в 8:20 самичка.. Абе чудно, как 7 часа сън ми стигат.. Дали не е от спирането на цигарите?
И като излязох навън с кучката след дъжда едно такова свежо, ароматно.. Май вече усещам някакъв ефект.
Уж щях да закусвам дома, ама докато донаготвя и то станало време за работа, та опосках набързо една круша преди да потегля.
Знаеш ли, по какво се разбира, че навън е позахладняло? Не, не е от прогнозата, там никога не уцелват. Уж ще вали, па то не ще. Уж няма, па то земе, че ни удави.. Познава се по това, че маторя ти спира да пали, щото му е студено :( Поне ми подсказа да си сложа подплатата на якето и добре че живея в сервиз, че да има кой да ми даде ток :)
Инак от вчера се оказа, че съм си заработала мускална трьесчица. И по дупето, и по крачето, и гръб, гърди, рамене, трицепс. Замислих се над наскоро прегледана статия за 20-минутното правило. Може би не е лоша идея.. а ако го приложа и за почистването на дома... Размечтах се.
Йедини:
След плода, като дойдох в офиса се оказа, че една колежка ми е донесла кефир.. ммняммм, сръбнах около 200мл
12:20 - закуска с още 100мл кефир - 30гречка, 5 лен, 5 чиа, 10 тиквено семе.
Някъде по средата чай от коприва
15:30 - Обяд, малко крем-супа от карфиол (330), целина (100), лук(100), морков(90) и оная подправка + почти цялотото Варен кестен (110) със сос от задушени гъби(180сурови) в масло (12)+кокосово(3) (че да не прегори кравето), чесън (10), черен пипер, сол и грахов протеин (10) - затвърждава позицията на чудесен сгъстител за сосове, замества брашното идеааално, само че се добавя накрая, като поизстине останалото.
18:30 - Вечеря - Остатъка от супата с малкото останали гъби.
19:30 - Зелено чайче
20:30 - Бокс - Тренера е обещал кръгова, ще я видим как ще я избутам..
Късна вечеря след тренировката - около 22:30 - 23:00 - бульона от супата с 10 протеин + 2 яйца с 300 карфиол
Пийни: Малко забравям да го пиша, но напоследък се събират по около 2.8 литра течности, като водата е поне 1.5
Инак се сетих за още 2 упражнения за гръб. РенегаДско гребане и странична преса. Ще ги завъртя в понеделник. И намерих секцията с упражненя в сайта. Малко нефункционална, ако смея да отбележа. Ако можеше по функционалност да е като страничката в един женски подсайт на една дигитална медийна компания.. (да не правим реклама.. то не че е конкуренция, ама хубаво са го измислили там.. упражненията обаче им куцат.. )
Увличам се с тия описателности. Но пък е добре от друга страна, малко да си върна писателските навици. Рядко пиша вече. Едно време докато бях зупорт.. Ехее... Да не се отплесвам! Утре си чакам клавиатура и мишка за домашния лаптоп, че е много овехтял милия, поне 3 клавиша не работят, 1 ич го нема, а неделя започвам работа по един сценарий за един конкурс.. И ако вземе че ми се полуиииии... :x
Мнението беше редактирано от K0l1a на 24.10.15 12:26.
Малиййй ни моа да не оДбележа!
Кък’ ни ми съ одиши... Отседях си в офиса до 20:30 (след малко ша споделя, кво правИх..) и се чудех дали да не пропусна..
Ама си викам.. Вписала съм я вече.. сега ко я види Жувотното, ша лайкни (шот шо да ни лайкни...) Па после да река, че не сам одИдла... ша га фане яд, де си е правИл гимнастики да клика.. И си викам, че идем, ама че закаснеем подобоващо, поне петнаесе минути и нема си даваме мноо зор, оти мий теШко.. Боли ма, подул сам са.. изобщо.. зайебись.. Отидох, кво да правя..
Тренерчето верно беше наредил некви чудесии.. На рунд се извъртат 3 упражнения по минута.
4 степерчета за скачане настрани с два крака, 4-тото двойно.
Планк
Бицепс със настъпан ластик
Усукване с топка
Клек на платформа за Босу
Напади с тежести
Прескоци на степерчетата с по един крак
Коремни
Баланс на Босу на един крак (ама бееме обути)
Премятане на тежест през глава
Изтласкване на топка към стената с по една ръка
Бърпита
Кое по една серия, кое по 2..
И тва час без малко.. нищо че закъснях, те си ме чекаха, гадовете, шо днес биле малко...
Накрая раменцааа.. тук става интересно.. Упражненията са за задържане на гиричките напред, настрани, кратки махове, у, а.. Гиричките в залата са по 1 и 2 кила.. Аз да съм била вземела малките.. Пфф.. Мен мъШко са ме чекАлЕ, уеееййй!!! На изписването съм била със синьо одеалце с котянци! Фанаах си 2ките, качих се на платформата за Босу, за по-интересно така и се почнааме.. Они мъжовете, амчи те издишаха на няколко момента и тримата (вкл трена). За втори път се чудя, за къф... там таковата, са им тия рЪки, тес форми аполонови, кат ни моат ги държат... Абе потупах се по рамото.. че се оказа ячко.. После го гледах в банята.. Даже е почнало да се показва, на мама злааатното то! Къпах се сто часа. Сетих се бащата едно време като разказваше, че като са спортували като малки ли, в казармата ли .. ба ли га, са ги карали като се къпят след тренировка да търкат здраво, да масажират.. Бе то било яко бе! И да се намажеш после с лосионче.. А аз по принцип мнооо мразя да се мажа.. Ама мноо.. Ма след цялата тая процедура ми беше едно такова леко, въздушно и яко, че.. може да вземе и да ми хареса.
На тренера му заявих, че ко пусне по една тренировка такава в седмицата, ша oдя.. Ей таквиС тренировки обичам, бързи и разообразни!
Той па си бил мислел да пуснел таква група, за кондиционни.. Мое и да му се отсърдя съвсем, ако го направи :)
Ех тас въсхита, ех туй чудо! (Що не земете да турите едно ограничение в символите?! :D)
Мнението беше редактирано от K0l1a на 24.10.15 00:00.
И стана “след малко”..
Сетих се да си сметна за викенда какво да ям, на база какво има за доизяждане.. Хем да не се чудя с какво да запълня, как да донаместя.. Че много време губя в сметки. И в описания.. Ако успея и времето за готвене да редуцирам. Ама с един малък котлон и никаква фурна, толкоз. Като приключат нашите с ремонта ша тафя тяхната печка. Един котлон на газ, един електрически, който загрява бързо.. Мечта!
И ето кво измислих за двата дена, приблизително, нали...
100 банан
200 ябълка
450 тиква
220 кестен
300 картоф
50 макарон
400 брюкселско зеле
100 целина
200 алабаш
350 корнишони
150 цвекло
100 морков
100 лук
50 орех
10 кокосово масло
150 печена пъстърва
200 извара
200 кефир
3 яйца
20 протеин
И туй всичкото за два дена в произволни комбинации прави около: 2800 / 162 / 85 / 352
И сега вече 2 дена ме няма с чиста съвест. И без това няма да има време.. Ко ша правя?
Събота почвам курс по актьорско майсторство тва от 14 до 17, после съм на новоселие на бившата съквартирантка (чудя се, дали да не си им занеса Мъро, тя така и не ми даде да му намеря човек, щото била го искала... сигурно много ша ма мразят :D)
Мисля да им се подмажа с домашни ореховки, предния път ми се бяха получили много симпатични... Може и да е било късметът на начинаещия, кой знае.
Неделя мисля да завъртя един кик-бокс, после шматкане из центъра, после пак курс и после се прибирам дома да засядам над писанията..
Мнението беше редактирано от K0l1a на 24.10.15 01:03.
И понеже имам само месец да подготвя проекта, а работата не е малко, мисля да оптимизирам всички възможни дейности вкл. смятане на ядене, планиране, мислене, донамистане, пазаруване, описване и прочие. Така че останалото от половината час, дето го откиснах в офиса, опитвайки се да закъснея за тренировка го прекарах в запълване на седмичната храна.. Като го погледнах завършено, ми прозвуча смислено, ако успея и да го изпълня.. Ще взема да вкарам в действие какаовото масло, дето го купих да правя домашен шоколад.. И ша са почерпя :)
И такаа.. това ще е дълго!!!
100 банан
300 мандарина
300 круша
1000 ябълка
——————————-
1000 тиква
100 гречка люспи
200 нахут сварен и замразен
200 грах замразен
300 леща сварена и замразена
200 пълнозърнест макарон
1000 брокол
500 айсберг
700 целина
700 корнишон
300 цвекло
1000 тиквичка
300 бамя
500 ряпа
1000 карфиол
1000 морков
500 лук
——————————————
100 ядки
х35 чиа/лен/сусам
25 кокосово масло
——————————————
300 печена риба (пъстърва или сафрид)
700 извара
1000 кефир
14 яйца
Общо за 7 дена 9500 / 560 / 295 / 1230
Установих, че като си го планирам така, дори няма нужда да си допълвам с протеин, щото някак си всичко си идва на мястото..
И така, мило Дневниче.. до следващата седмица.. Или ако ми домъчнее и по-скоро, ама обещавам да си контролирам малко логореята :P
Малко ъпдейт. Събота неделя с яденето почти се справих.. Ама замалко.. Щото в събота се оказа, че жената наготвила 300 чудесии и трябвше да и уважа труда. Мноу яко Чили Нон Карне беше направила, ша трябва да я замоля за рецепта..
И половин бутилка вино отиде.. И то се оказа лош съветник, та понападнах ореховките, които бях опекла и донесла уж за другите..
Ама като цяло нищо страшно. Освен че се събудих в състояние негодно за тренировки.
Днес обаче потренирах малко.
Пътечка като предния път.
+ тяга, флайс, клек, странична преса, корем.. Малко не мога да си уцеля тежестите и повторенията все още.. днес нямаше 2 серии с еднакви такива :D
Ядене: почти се придържам към предвидения план.. Ъпдейтвам си екселската табличка, ще сверявам накрая на седмицата какви са разминаванията :)
Малко отчет за седмицата.
Яденето върви почти по план, малки изменения от предвиденото. Като цяло обаче съм доволна. Много по-лесно е да намислиш за една седмица ядене и да го разхвърляш после. Сигурно и пазаруването ще е по-лесно. Ще го пробвам от следващия месец. Интересно ми е колко $$$ ще отидат за ядене ако си готвя всеки ден. Досега излизат грубо около 300.
Малко под 1400 калории на ден - 1380 (мърдам сякаш, но тези дни точно не са подходящи за засичане, ще видим другата седмица как е)
79 протеин (следващата седмица малко го намалявам, и без тва ми е зор да го връзвам, а и идват пости, oтдавна не съм се пробвала)
50 мазнини (трябваше да са 42 а се получиха 50, не ми стигат, за туй ще ги увелича официално, за сметка на горното)
160 въглехидрат (175 трябва да са, не знам как не се вързаха. Светнах се, че фибрите изобщо не се брояли, та другия месец това ще е експериментът тук)
Чийт имаше 2 бонбона и едно бяло Буено. 250 червено вино.. лошо ми се отразява сухия режим. Напивам се от нищото.. Искам Коледаааа!!! Цигари - йок!
Тренирах в сряда и днес. Пак кратки се получиха, трябва малко по-навреме да се намотквам.
Сряда : 2-3 тичане за загрявка
1.1 Тяга: 12 повторения с 25кг
2.1 Флайс: 12 с по 5
3.1 Клек: 12 с 20
4.1 Щанга от лег: 12 с 15
5.1 Странична преса: 12 с по 6
1.2 10 с 30
2.2 същото
3.2 с 25
4.2 същото
5.2 с по 7
6.1 коремни преси 20
7.1 екстензии 15
8.1 повдигания 15
Абе съмнява ме повторенията да са били същия брой.. ама кат съм си записвала едно към гьотере
Преса с по 7 да избутам 12 пъти... надали е било..
Днес:
Тичне 2-3
1.1 Тяга: 12 с 30
2.1 Лежанка: 8 с 20
3.1 Клек: 12 с 20
4.1 Ренегатско: 10 с по 4
5.1 Напади: по 12 с по 4
6.1 Странична преса: по 10 с по 6
1.2 10 с 35
2.2 до 6.2 същите
Това го извъртях за 30 мин.
Мушнах се за 5 минути в сауната.. мдам за следващата тренировка ще отделя поне час и половина от влизането..
Мило Дневниче, днес трябва да се изповядам...
Започвам с това, че не съм тренирала от петък, поради уж оправдателни причини. Но установих, че тези причини сякаш вече не са валидни.
Свикнала съм цикълът ми да минава в 2 задължителни дена агония на ръба на припадъка, съпроводени с по 1-2 преди и след някакви некомфортности.. Така че запълних графика с нетренировъчни занятия. И за мое огромно учудване този път нито ПМСто беше свирепо като друг път, нито пък умрях както по принцип.. Странно.. Все едно можех да си потренирам поне 1-2 пъти за тези 4 дена. Дали пък упражненийцата не оказват влияние? Ще се пробваме другия месец.
Откъм ядене тези дни също беше уж нормално. Неделя малко не броих, но сякаш не прекалих много.. Само че си настана винено време... Така че замина общо бутилка вино до момента. И плодове излязоха едни такива, дето не можеш да ги ядеш по малко, а аз плодове обожавам. Нарове, райски ябълки..
Преизчислих въглените без фибрите но ги и намалаих (че ми се видя невъзможно като разписах какво количество трябва да се изяде за седмицата) както и протеина в полза на мазнините. Сега гоня 20 /35 / 45 в % и 70 /55 / 157 в гр... уж. Карам го на усет, засега не мога да си отговоря “защо”.
Понеделник: К/Б/М/В: 1100 / 67 / 36 / 113 , Нещо не измрях от глад, може би заради неделята...
Вторник: 1700 / 36 / 57 / 230 - Омазах се с пица, вино и два бонбона. Нямам представа колко е пицата, броих я 700. Просто до вечерта не бях яла кой знае какво, така че сякаш не е фрапиращо отклонение. Но със сигурнот не бих си го причинила скоро пак.
Днес: За пръв път не си нося нищо. Дома изядох една райска ябълка и 30 гр кашу като се домъкнах в офиса и преди малко слязохме да обядваме фКа..Нищо прекалено, боб яхния и 200гр салата. Странно обаче ми се отрази... за пръв път от 3 седмици ме обзе едно усещане за заспалост и тежест, което преди се появяваше редовно след обяд, не и за времето в което си нося храна. И за утре няма да успея да сготвя. Днес се прибирам към 22-23 заради бокса, който реших да разцъкам, че фитнесът ми се получава постен, а и след тия пици си трябва малко повече пот да се излее. А утре съм от 8 на бач, щото после съм на зъбар. Ще го видим как ще е утре... Сигурно ще е нещо от Фреш бара, че освен К няма много варианти в момента заради пожара в неделя. Трябва да се измеря тези дни, да видя какво се случва. Усещам се добре, но от няколко дни безкрайно тъжна..Обличайки сутиен усещам как трайно се е настанила една тъжна пустота.. Винаги съм искала по-малки цици. Но раздялата, било то за добро, с нещо което си имал цял живот, сякаш е обречена да бъде невесела..
Edit: Оказа се, че си сготвих за 5ти :)
Сутринта: Круша
За закуска: печена тиква (от кило пада наполовина) със 100 извара (намерих няква във Фантастико с 20% протеин, много ме съмнява), 15 Лен/Чиа/Сусам
За обяд: Салата от 150 тиквичка, 100 морков, 100 алабаш и 1/2авокадо, която ядох фКа с една пъстърва.
Преди зъбаря: Задушен брокол (около 4-500)
След него си доядох тиквата и пуснах да се готви зеле с грах, морков и праз.
После трябваше да го опитам (Не бях сигурна дали се е получило от първите 200гр, та повторих - ще си го пиша за днес :) )
И за деня около 2 литра вода (вкл чай), 2 кафета и 4 бонбона (имаше уж свободни калории, та се отплеснах)
Мнението беше редактирано от K0l1a на 06.11.15 08:43.
Не знам какво направих с тоС гръб в сряда.. От вчера боли странно някак си. Ако е мускулна треска е най-ръбатата евър. Все едно не аз съм млатила чувала, а той мен, ама здраво! И между лопатките и по тях, и под тях. Абе от под врата до над кръста всичко е на кайма. По ръцете и дупата си се усеща като нормална мускулна тресчица..
И понеже 2ри ден една мисъл не ми дава мира, да си помрънкам...
Мъка, Дневниче... След бокса се къпя.. огледало: отпред - у, а; коремът се поприбрал, туй ти, онуй ти.. циците - ясни.. И се завъртях!
Мамка му, никога не съм имала голям гъз! Но това, което се е случило с него ми докара безсъние.. То едно спаружено, спихнало.. Мъка, мъка :( Усещам, че в събота, ако се класирам, вместо кик-бокс ще правя гъз.. Лошото е, че всичко за гъз за което се сещам дърпа и в гърба.. Но довечера съм на масажче, мацката най-после излезе от майчинство, та може да го пооправи малко, кой знае.
И така, мило Дневниче. Странно нещо е това да те имам. Странно нещо е да наблюдавам промяната в приоритетите, плановете...
Как изведнъж останалите 2-3 кила за сваляне минаха на заден план, въпреки приближаващия дедлайн, заради един ГЪЗ.
И животът е странно нещо. Върти, суче, все около гъзове... Поне доживях да се завърти и около моя си :)
Не стана с масажа днес, отложи се за неделя.. Мислех да ида утре все пак на кик-бокс, но също ще се отложи за неделя.
Днес е ден за грехопадение. Освен 5те бонбона пяна вишна довечера мисля да се напия порядъчно.. Щото почнА много да ме стяга шапката.. А идат пости и скоро не се очертава друга възможност.. Не че не съм в някъв пост от сума ти време де.. Как го решиха колегите така, тъкмо навреме. Заредих с порядъчно количество захар и кафе :) 5 бонбона пяна вишня и един горещ шоколад от кафемашината.. Иначе яденето си беше по план: Чиа/Лен/Сусама си ги глътнах с вода, около 1 л преди закуската от 3 яйца с една тиквичка, после зелето с грах.. за деня общо: 1530 / 82 /65 / 92.. и спирам да броя за днес :)
Мдам.. нещо не ми е на кеф тези дни. Диетата се чупи къде и как ми падне, тренировките нещо намаляха и за капак не можах и да се напия.. Нормално ли е да ти изпият пиячката, докато си в кенефа? И в работата хич не мога да си дам жега. 4-5 цигари от петък насам..
Уж си казвам, че някои неща не ми се отразяват, но се оказва иначе.. Не било толкова лесно да зачеркнеш някого от живота си, колкото и трениран да ти се струва че си в тази област..
Но поне този път навреме си давам сметка, че се отплесвам. Че аз съм по-важна и няма основателна причина да заебавам себе си за пореден път за няма нищо.
Може би ще е добре пак да си се отчитам ден за ден, за да не си губя нишката. Малко остана, би било жалко да се оплескам точно сега :)
Но съм си обещала едно напиване и 1000 калории вече са вписани в седмичния разчет!
Хранителната оргия от уикенда ще я проспусна в сметките.. Но просто да си напомням как не се прави: имаше Съб с риба тон, 2 Джака и един започнат :(, среднощно рогче с тарама, Данон и вече не помня какво още, от Кривото (пъстърва в сметана и антипасти), бира, шоколад, в Хепи (суши, лимонада и торта), кашу..
Но да започнем начисто. Ще вписвам за предишния ден, тъй като често плановете се променят в движение..
Понеделник:
Ставане в 9
Закуска: Круша (200)
Обяд 1и 2: Печена тиква (700) + Кефир (500)
Торта (50, няма и толкова)
20:30 до 22:45 бокс (разминах се с масажа и в неделя, така че си ме наболяваше и гръб и рамо, но не му се размина на чувала. От тренировки ли ми е натежала ръката, от мъка ли.. последните 2 тренировки не пестя.)
След това трябваше да се напазарува. И докато мина през магазин и се прибера стана полунощ.
Трябваше да купя риба за вторник, но се оказа, че затваряли щанда в 21.. но за късмет на топлия имаше пъстървичка, та поразместих малко менюто
Вечеря: Пъстърва (160) + Зеле (170)
Общо за деня: 1178 / 77 / 30 / 152
10ти:
Събуждане към 8:00.
Успях да си забъркам ядене. Спаначен макарон (50) и сосче от лук, морков, тиквичка, чесън и доматен сок.+ кокосово масло.
Изпих си вчерашните лен/сусам/чиа (15), 2 ч.л тахан
На работа от 9:00.
10:00 - райска ябълка (270)
14:00 - обяд: половината макарон с около 100 гр извара
18:30 - масаж.. Тук става страшно.. Мацката ми вкара предложение, ъпгрейднала програмата с някъв китайски масаж с вендузи. Показа снимка на последствията - червеничко. Предупреди, че ще изчезне за 1-2 дена. ОК. Мееега яко бешеее.. Аз че съм си мазохист, мазохист съм, а и си имах нужда от нещо екстремно. Нооо, днес си поглеждам гърба - труден за рисуване! Щото почти няма място, дето да не е мораво! Страх и ужас.. Понаболява малко, ама пък си ми е кеф :D Чудя се довечера как ще вляза да се къпя след бокса, ако има някой. :D И някви странни ботушки ми слага, дето стягат и отпускат много готино :) Общо взето, след две седмици ще да повторя :)
21:00 - вечеря: втората порция макарон с 2 яйца + останалото от 30те гр тахан за деня.
Не успях да мушна и предвиденото авокадо, че ми стигна манджата.
Общо: 1220 / 63 / 42 / 158
Вода и чайове: към 2.8, цигари - 1-2.. (успокоявам се, че за постите ще ги спирам пак)
За днес ще има малко повечко ядене, че ще се пробвам утре да го карам на глад :) Да видим що е туй фастинг и има ли почва у нас.
Мнението беше редактирано от K0l1a на 11.11.15 19:48.
11.11.15
19:27
Това с ботушките ми звучи като механичен лимфен дренаж. Дали не е било нещо подобно? Пълнят се с въздух последователно, в различни сегменти - пълни се първи сегмент, задържане, после започва спадане и отпускане на натиска, като успоредно с това започва да се пълни втори сегмент и така до края на ботуша?
Да, да! Точно! Обхващат целия крак и така едно известно време, докато ти мачкат ръце, глава.. камъни, у, а! Много е приятно!
И вакуум-масажа на гърба (китайски май) беше много готин, той и той май с подобна цел, макар че на мен не са ми много ясни тези неща. Но ако се съди по следите.. много стабилно ще да ме е дренирал :D Мислех си да се снимам, да погледна има ли видим напредък от началото, освен осезаемия.. Но така като гледам, няма да е в близките дни :D Накрая като се облякох и и показах нагледно трагичната гледка в сутиена ми каза, че имало и масаж за цици, уголемяване и стягане.. за уголемяване не съм съгласна, но виж за стягането.. ще го пробваме следващия път, че са тръгнали да добиват форма на кокершпаниолски ушички :D Зарибяващо нещо са масажите, ей :) Липсваше ми тази жена!
11.11.15
19:51
Как ще стегнеш тъкан, която е мастна? Да не би да влияе нещо върху еластичността на кожата? Това за циците ми звучи малко ала-бала, но виж за масажите - там е друга бира. :)
О, не знам.. не ги разбирам :) Така или иначе няма кой да ги мачка.. :D Но ако там с масажите се подобрява циркулацията в кожата, оттам клетки, ала-бала, може и да има ефект, знам ли.. В крайна сметка не ми е приоритет, но така или иначе ще ходя, не пречи да опитам и това :)