29.08.15
15:24
Здравейте :).
Отново достигнах плато в тренировките си, което не мога да преодолея вече от 10 седмици. Надявам се на някой полезен съвет. Целта ми за сега е да сваля мазнинте на около 10% (незнам колко са в момента, но мисля че са около 20%).
Тренирам повече или по малко сериозно вече около 5 години. Основният ми спорт е колоездене, отскоро започнах с кътерене. В момента съм 73-75кг, целта ми е да сваля мазнини за да тежа около 65-68кг. Карам колело всеки ден от и до работа (Интервали от светофар до светофар) 50км общо. През събота и неделя около 100 - 120км, при желание. До скоро силовата ми тренировка се състоеше от следнмите опражнения които редувах 3 - 4 пъти в седмицата:
squat, deadlift, bench press, standing military press, pull ups, bent over barbell rows
От 1 седмица започнах тази.
След няколко месеца тренировки силата нарасна значително, килограмите отново се върнаха където бяха преди година, дори малко по надолу, но от около 10 седмици няма прогрес.
Мазнините които ми пречат са по корема и по гърдите, по краката и ръцете дори се виждат дефинирани мускули.
Диетата ми се състои единствено и само от истинска и висококачествена храна: Плодове, Зеленчуци, Сурови бадеми, Леща, Телешко месо, риба.