05.09.15
00:56
Здравейте , диагностициран съм с вегетативна нервна дистония . Невроложката ми препоръча това лекарство , твърдейки че се води вегетативен хармонизатор с лек антидепресивен ефект . В България е спряно от продажба от много години , но успях да си го набавя от Германия . Въпросът ми е дали някой е запознат с въпросното лекарство , тъй като прекалено оскъдна информация има за него на български език . Като цяло съм против пиенето на антидепресанти, но в последния месец просто не мога да спя нормално . Предполагам , че се дължи на вегетативното разстройство . Моля запознати да пишат само . Благодаря !
05.09.15
10:08
Здравей преди 10 години имах тази диагноза вследствие на силна инфекция и последвала операция на сливици по късно. Медикамента го пих на 3 курса 20 дена се пие 10 дена почивка. Благодарение на него се оправих
Здравей , благодаря за отговора . А какви бяха оплакванията ти от разстройството ? И как се пие по точно - едно вечер или едно сутрин , като станеш ?
05.09.15
17:50
Съжалявам, че ще се включа, тъй като не съм запозната.
Но след като невроложката ти препоръчва това лекарство, не е ли редно именно тя да ти обясни по каква схема да го пиеш?
Здравей , Вероника . Посещението ми при невроложката беше зимата на 2014-та . Единственото което ми каза беше по една таблетка вечер преди лягане . Не ми каза колко време трябва да се пие , нито дали се правят почивки през 20 дена , както посочи Светослав.За това съм любопитен как го е приемал той .Като цяло жената ми обясни, че не е специализирана в тази област и каза да се обърна към колежките и в по големите градове (Аз съм от Сливен и следователно тук потърсих невролог първо) .