05.09.15
22:45
Здравейте, от скоро след като изкарах книжка реших да започна да се уча повече за устройството на автомобилите, а и на други превозни средства. Малко се пообърках с трансмисиите, та ако някой им разбира, че да ме просветне малко ще съм много благодарен. По-точно да дам един пример: значи имам едно 50кубика чопърче с 5 скорости и понякога се оставям на инерция по баира надолу на неутрална. Като започне да свършва баира, искам да премина на скорост ( 2ра ), но въпреки че съм със стиснат съединител, сякаш двигателя или трансмисията усеща, че съм на неподходяща предавка ( според скоростта с която се движа ) и се разбира, че на мотора му е кофти. Обаче, когато карам на баща ми колата и пак така съм се оставил на свободна, по едно време минавам на каквато и да е предавка, без да пускам съединителя, дори 1ва да е, ясно, че не отговаря според скоростта на движение, но при положение, че държа съединителя и няма връзка между предавателната кутия и двигателя, колата “не усеща” това, което съм избрал, за разлика от мотора. Та каква е разликата в трансмисиите на двете превозни средства, че се държат по различен начин? :D