06.09.15
02:44
Здравейте на всички, регистрирах се тук преди минути и ако в този раздел не е най-подходящото да търся помощта Ви, предварително се извинявам.
Аз съм на 19 години, 1.93 см., и за 4 месеца смъкнах почти 20 кг. с малко фитнес и диети. Бях 105 кг., сега съм 87 кг.
Имам проблеми около това обаче, първо не знам как да стегна корема си. Леко започна да увисва. Другият ми проблем е, че като ходих на фитнес не можех да правя абсолютно никакви силови упражнения. Като жена съм. Не мога да вдигна 10-15 килограма повече от 2 пъти. Абсолютно никакъв мускул. Инструктора казваше, ще стане малко по-добре и така до ден днешен не мога да дигна повече. Някой знае ли на какво се дължи това и евентуално как се поправя? Благодаря предварително!
Един опитен в тренировките и умен човек беше казал веднъж “Каквото тренираш, това можеш. Колкото го тренираш, толкова го можеш.”
Демек работата ще стане с тренировки. Не се отказвай, а натискай смело и се опитвай с всяка следваща тренировка да увеличаваш повторения, килограми, упражнения и т.н. Няма как да постигнеш ефект за 2, 5 или 10 тренировки, при положение, че преди това не си се занимавал със спорт.
Стискай зъби, преглътни гордостта си и отивай в залата. Всички сме почнали с женски кила, даже някои още си работим с тях, но не се отказваме ;)