Извара

Темата е заключена.

06.09.15
17:22

Здравейте, до преди месец всяка вечер ядох по 200,250 гр извара, с мисълта че има доста казеин в нея и е добра за ядене преди лягане. Но ми е голям проблем яденето й, изобщо не я обичам... и преди около седмица-2 открих че ако я пасирам заедно с малко вода ... Става чудно като айрян е... Та първия ми въпрос е, това че я приемам по този начин затруднява ли нещо организма или да си губи белтъчините, като цяло има ли някъква причина да не я приемам тей. А втория ми въпрос е ... наскоро гледах едно видео, в което едно момче обяснява, че в тази извара коята се продава в магазините има суроватъчен протеин защото е суроватъчна извара а не казеинов ... казеинов ще има ако била от мляко ... нещо такова и спрях да я пия вечер ... Та интересно ми е това като цяло истина ли е ... И ако да и тя наистина съдържа много суроватъчен протеин добра ли е за прием след тренировка след бързия въглехидрат... поне до колкото знам суроватъчния протеин е най-бързо усвоимия протеин ... Не взимам протеини добавки и подобни неща и не съм запознат. Благодаря предварително.

Модерация: Една тема е достатъчна, моля.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 06.09.15 17:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1