Дневникът на Petya?:)

Темата е заключена.
Прескочи до:
Petya Jelyazkova

22.02.16
20:42

Здравейтеее (nlove5)
Няколко дена не писах понеже лакомията ми беше в много повече, имаше и вредно ии просто не исках да споделям цели листи с храна и самосъжаления :D та днес се завръщам с нови сили (muscle)
22.02.16
Храна:
- Кисело мляко с ов.ядки, чиа, тахан, мед
- ябълка
- банан
- около 70гр.?! сурови лешници
- Купешка салата х още толкова от снимката , към 300-350гр.?!(овкусена), 2 варени яйца, плочка сирене, 4 овесени питки
-  Салата от цвекло и моркови (овкусена), гювече с пилешко и зеленчуци и запечен кашкавал отгоре, 2 овесени питки+още 4 :Д
П.С. В петък пробвахме с майка ми да направим ленените мъфини по рецепта на сайта, спазихме всичко освен (протеина на прах заменихме го с какао, и вместо смляно ленено семе - готово ленено брашно), но останаха суровии:( . Отвън бяха даже поизгорели, а отвътре - СУРОВИ ;/ Е, въпреки всичко хапнах 1, но на другата сутрин ги изхвърлихме.. Много се ядосах, че не се получиха. Но! Въпреки всичко вчера решихме да експериментираме с едни овесено-пшенични питки, но аз използвах само ов. трици (без пшенични) , та моята рецепта за тях:
- 20 с.л. ов.трици (използвах направо 1 пакет от 150гр. на Биосет)
- 200-300гр. кисело мляко
- семена/семки за поръсване (използвах ленено, чиа, сусам)
- хлебна сода
- сол и подправки за вкус
Получиха се 12бр.
Останаха само 4 и след малко мисля да им видя сметката, че още ми текат лигите за тях (inlove) (blush) :D

Тренировката беше преди вечеря:
Коремни преси с диск 3х20
Сгъване на лост 3х20
Страничен корем 3х20
Клекове 3х20
Оо.. Не знам вече какви упражнения да правя, наистина съм объркана и се чудя как да си ги разпределя : примерно понеделник-крака, вторник-ръце и т.н. А и за корема най-вече май няма смисъл от коремните, които правя...
П.С. 2 - Може ли да споделите с мен рецепта за шоколад (но да не е течен)?! Мисля да си купя какаово и кокосово масло и да си направя, че последните дни бая сладко изядох, а искам да задоволя нуждите си с нещо полезно и да знам какво има вътре. Снощи изядох уж 85℅ шоколад, но не ми беше достатъчно горчив и се зачудих до колко е шоколад.. Та в очакване на рецепти съм (hug) :D ^~^

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 22.02.16 22:00.

Petya Jelyazkova

23.02.16
14:35

23.02.16
Храна:
1.Закуска: Кисело мляко със смлени ов.ядки, чиа, тахан, мед, стевия; 30гр. кашкавал, 2 сушени сини сливи
2. В училище: до към 13ч хрупах сурови ядки - лешници и бадеми (общо към 90-100гр?!) и  1 ябълка
3. Обяд: Салата цвекло и моркови; Гювече с пилешко (150гр.?! или повече) и зеленчуци (доста) и сирене 70гр.??!
4. Прясно мляко със стевия и канела
5. Тренировка
6. Салата зеле и моркови,  1 чиния картофена салата с лук, олио, оцет и сол и 1 пилешка пържола от бут (на фурна с олио, бира и подправки :D)

Тренировката беше като вчерашната:
Клекове, вдигане на лост, коремни преси с диск (с топка), страничен корем—-> 3х20 всички

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 23.02.16 21:00.

Petya Jelyazkova

24.02.16
21:06

24.02.16
1. Бананови палачинки с мед и тахан (2 яйца, банан, масло) и малка чашка прясно мляко
2. Ябълка
3. 40-50гр. Сурови орехи
4. Гювече от вчерашното (пилешко-около 150гр. с кашкавал и зеленчуци, доматен сос), огромна салата зеле и моркови (овкусена с олио, оцет, био морска сол с подправки), 80гр. сирене
5. 4 сушени сливи
6. Тренировка като вчерашната
7. Малка пилешка пържола, голяяма салата цвекло+моркови (овкусена), кашкавал 80гр., 3 сушени сини сливи
8.Edit: Добавям една бърканица тахан+мед и 200гр. Кисело мляко (blush) .. Таханът свърши. Отново!
П.С. Всяка салата и манджа, която ям е овкусена и вече ще се старая да не записвам всеки път едно и също - всички подправки,олиа и т.н. :D олио и сол винаги има в манджите и салатите, които ям - знам че не е препоръчително, ноо... С това готви майка ми (криза?!).. До сега не съм записвала и дъвките и лукчетата примерно :D, които дъвча/смуча..просто защото мисля, че е прекалено :D
Днес получих подарък от най-добрата ми приятелка (sun) От точно 1 година живее в Германия и ще я видя чак август (може би :( )
Много ми липсва и ми е много гадно, че най-близкия ми човек не е до мен. Но много се зарадвах, че ме изненада така приятно (party) (sun) (nlove5) ..

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 24.02.16 21:37.

Petya Jelyazkova

25.02.16
20:56

Сутрин на гладно : 40,600кг.
25.02.16
1. Кисело мляко с ов.ядки, тахан, чиа, мед;40гр. Кашкавал
2. Ябълка
3. 50гр. сурови тиквени семки (ненакиснати, нямах време;/)
4. 50гр. Крема сирене и след 20-30мин. Мноого хляб със семена(може да има 200гр.), намазан обилноо с краве масло и мед (на едната филия)
5. Малко яхния от грах с пилешко копънче, 1 трюфел (от снощната снимка)
Днес няма тренировка, многоо ме болеше корема.. А както не бях много гладна след този трюфел такаа огладнях отново, че и то за сладко... ужас след малко може и да хапна от шоколада * НЕ ИЗДЪРЖАМ*
А днес като се върнах от училище нямаше нищо за ядене, но след 20-30 мин. ми донесоха от любимия хляб и така го нападнах, че ужас :x аЗ съМ ПрасЧО :D
Edit: 1 шоколад с лешници (от вчерашната снимка, подаръка)
Емии.. Реших да си задоволя нуждите, но просто като знам колко е вредно за здравето... Цели 40 и няколко гр. захар, мазнини също и то от лошите.. А и както не мога да се задоволя с 1 парче/ред, става още по-зле-_- както и да е. Няма да се оплаквам, сама съм виновна. Не съжалявам, защото ми се ядеше. Станалото - станало, утре всичко наново:)
Междудругото ям толкова много през деня, а накрая пак “избухвам”

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 25.02.16 21:22.

Petya Jelyazkova

26.02.16
13:44

26.02.16
1.Кисело мляко с ов.трици,  ленено семе и чиа; 7-8 сурови бадема и 1фпх
2. В училище : ябълка и 40-50гр. Сурови бадеми
3. Зеле+морков, 50гр. Кашкавал и фпх
Все още съм подута и корема ме боли вдясно.. Като се върнах нарочно нападнах купата със нарязаното зеле и моркови (уж мн.фибри) амаа.. Май вечерта ще пия отново Дулколакс (вече ми стана навик всяка седмица го пия-.-), а обмислям утре да си купя хуск
4. 2 ябълки
5. Кисело мляко с ленено семе, чиа и мед; сурови лешници, направо от торбичката :D (мнооого,100% има поне 150гр.) е, поне и те свършиха и няма как да ги нападам повече :D - и това ако не е “вечеря” с максимално мноого фибри, не знам.. Приемам много повече фибри от допустимите и нормалните граници, (25гр. фибри знам за жени)
П.С. Мисля като свърша хляба(останаха още 3 филии ;д) да започна някаква “диета” и всеки ден да е долу-горе едно и също менюто ми. Закуската да е кис.мляко с трици и ленено семе, обяда омлет, вечерята салата+месо(манджа каквато има вкъщи). Просто искам да започна да се храня някак по-подредено без да излизам от релси :D Защото съм убедена, че благодарение на хаотичното ми хранене се получава проблема ми със стомаха, който адски много ме боли -,-
Междудругото винаги, когато се прибера от училище съм много уморена, нямам никаква енергия, едвам се влача до вкъщи даже ;д (нищо, че съм с автобус) и като се прибера наяждам се и лягам да спа :D не знам на какво се дължи, може да имам дефицит на нещо знам ли.. Уж цял ден само седя на чина, пък се прибирам парцал.. О и окото супер много ме боли, стана повече от месец от както имам вътрешен ечемик -,- абее само проблеми да искаш от мене ;дд
Също така мисля сега докато съм вкъщи събота и неделя да си направя малко пречистващи дни на плодове, може би зеленчуци и кисело мляко - не знам. Но се чувствам като един контейнер, препълнен с отпадъци. Дори бих искала само на вода да карам ама какъвто съм гладник няма да издържа хд та ще видим дали ще ми се осъществят плановете или някой ще ми ги провали -,-

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 26.02.16 21:31.

27.02.16
00:00

казано от Petya Jelyazkova на 26.02.16, 13:44:

Също така мисля сега докато съм вкъщи събота и неделя да си направя малко пречистващи дни на плодове, може би зеленчуци и кисело мляко - не знам. Но се чувствам като един контейнер, препълнен с отпадъци. Дори бих искала само на вода да карам ама какъвто съм гладник няма да издържа хд та ще видим дали ще ми се осъществят плановете или някой ще ми ги провали -,-

Всичко нагоре отгоре добре, ама това не ти трябва. Не на твоята възраст. Не по този начин. Определено нямаш нужда от такива работи

Petya Jelyazkova

27.02.16
15:50

Може и да си прав, но трябва да ме разберете, че се чувствах много зле и имам нужда от малко детокс.. Дори и да е само днес, отразява ми се добре
——————————————————————————————————
Сутрин на гладно: 39,700кг.
27.02.16.
1. Ябълка
Тренировка (ръце и корем)
2. Фреш Супердетокс (спанак, ябълка, спирулина, целина и краставица)
3. Грейпфрут
Тренировка крака и дупе
4. Ябълка

Днес излязох с приятелка да си купя Хуск-а разходиме се и решихме да пием фрешове (тя шейк с мляко, нутела и фъстъчено масло).
Днес се чувствам в пъти по-добре, дори не бях гладна! (wait) :D

П.С. Малко снимки от днес

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 27.02.16 21:24.

Petya Jelyazkova

28.02.16
20:08

28.02.16.
250ml. Вода+Хуск+още 1 чаша вода
1. Кисело мляко с ов.трици, чиа и ленено семе
2. Ябълка
3. Грейпфрут
200мл.вода+Хуск+още 1 чаша вода
4. Пилешко със зеленчуци (в море от олио)
Ето какво си купих днес :D

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 28.02.16 22:47.

Petya Jelyazkova

29.02.16
19:54

29.02.16.
250мл.вода+хуск+още 1 чаша вода
1. Кисело мляко с ов.трици, смляно ленено семе и чиа
2. Ябълка
3. Палачинка (1 яйце, ов.трици и малко семена от чиа и лен+Picantina(балканска ръсеница-сол и подправки)), 1 roo’ bar с какаови зърна (inlove)
4. Около 100гр.?! (може повече) Кашкавал
250мл. Айрян+Хуск+още 1 чаша вода
5. Супа топчета+1-2с.л. смляно ленено семе; 2 пържени кюфтета
Днес цял ден пак ми беше некомфортно на стомаха, много ме болеше. Мислех си, че може да е от високия прием на фибри?!
Сутринта буквално щях да повърна от този Хуск (puke), едвам го изпих, че и още 1 чаша вода... 500мл. Вода наведнъж-ужас, много мразя да се надувам, когато не ми се пие. Пък и е доста отвратително, затова преди вечеря го изпих под формата на айрян :D
Чудя се дали да си го добавям другаде и дали ще има проблем.. Примерно утре в закуската с киселото мляко?! Кофти е, че веднага след това трябва да се пие още 1 чаша вода (мразя да пия вода след хранене) ама освен да пробвам и така.
(Слагам си 3 равни мерителни лъжици Хуск, не знам дали да ги намаля на 2)
П.С. Споменах ли колко много обичам роо бар с какаови зърна?! Ако не съм - правя го! Обожавам го :D! Проблемът е, че ме удря бая в джоба и искам да си направя сама ама каквато съм “готвачка”.. :D :D

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 29.02.16 23:04.

Petya Jelyazkova

01.03.16
14:06

Здравейтее и честита Баба Марта на всички (sun)! Бъдете живи и здрави най-вече, румени и засмени през цялата година ^~^
01.03.16.
1. Кисело мляко със смляно ленено семе, трици, чиа, хуск;30гр.кашкавал
2. Палачинка (яйце, смляно ленено семе, трици, семена от чиа и лен+Пикантина подправки)
3. Roo’ bar с мака и червени боровинки; много пилешко със зеленчуци; 2 кюфтета; 30-40гр.кашкавал;малко зеле+моркови
Щях да ям само барчето ама много сладко ми стана и взех, че почувствах малък глад, а се наядох като за години :D (сВинчО)
И айдее след час 100гр. Орехи:):) (wave)
П.С. Май ще се отказвам, писна ми от всичкото това хуск-муск-фибри, нищооо. Няма никакви резултати, нищичко не ми помага. Наистина ми омръзна, всеки ден едно и също. А и благодарение на това не съм в състояние да тренирам (dull)
Междудругото, когато бяха Коледните празници не бях писала в дневника - тогава наистина си преяждох редовно и цял ден ядях нещо, ама макар и в менюто ми да присъстваха вредни храни си бях като часовник всяка сутрин. Сега уж гледам да се храня с все по-качествена храна, а то става още по-зле. Объркана съм много - факт.
О, слагам край на всичко вече, наистина не съм за тук. Не съм “предвидена” за това място:), не заслужавам да бъда сред толкова добри, упорити и постигащи огромни резултати хора;) беше ми наистина приятно да бъда с вас. Благодаря на всички за съветите, които ми дадохте, помогнахте ми наистина много(:

Мнението беше редактирано от Petya Jelyazkova на 01.03.16 15:16.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1