Проблеми с рамото

10.09.15
22:39

Здравейте! Казвам се Георги от Шумен съм на 15 години и имам проблем с лявото рамо.
Всичко започна след като една вечер правих кофи с допълнителна тежест (в раница) и се претоварих .. от тогава рамото ми пука при въртеливо движение напред.Има ли с какво да го мажа за да мине?
пс. Така е от няколко месеца бях си дал почивка и се надявах да се оправи,но не стана.Благодаря предварително!

11.09.15
08:49

И моите рамена пукат като на възрожденец пушката
Загравяй добре ... можеш да пробваш да се мажеш с волтарен примерно или бенгей ... сгряващи мазила мен лично са ми помагали но само ако имам адски болки и то пак от преумора ... претъпяват болката ама за пукането ................

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1