12.09.15
17:56
Здравейте на всички!
Не съм от активните във форума, тъй като само чета, но този път не успях да намеря отговор на това, което ме вълнува и за това реших да пусна една нова, актуална тема. Всичко което намерих беше от преди 2-3 и повече години, за това ще помоля да не се сърдите, че пускам нова тема.
От къде пазарувате ядки на едро, които са на добри цени? По-конкретно търся предимно бадеми и кашу. Аз лично съм от Варна и ме интересуват местата в града, или такива от които бих могъл да си поръчам. Разбира се за да е полезна темата за всички,може да оставяте и координати на борси в други градове, от където пазарувате!
Благодаря!!!
14.09.15
17:32
За Варна не мога да кажа, но мога да споделя мнение за София. Борсата на Булгарплод в кв. Слатина. Всичко, което съм взела от там е качествено и цените са доста добри.
Надявам се някой да ти помогне и за Варна!
Успех!
казано от Севдалина Тасева на 14.09.15, 17:32:
За Варна не мога да кажа, но мога да споделя мнение за София. Борсата на Булгарплод в кв. Слатина. Всичко, което съм взела от там е качествено и цените са доста добри.
Успех!
Може ли да споделиш какви са цените на тази борса?
18.09.15
17:51
казано от deqn91 на 18.09.15, 15:33:
казано от Севдалина Тасева на 14.09.15, 17:32:
Успех!Може ли да споделиш какви са цените на тази борса?
Ами наскоро си взех стафиди и белени семки. Стафидите бяха 8 лв за килограм, а белените семки около 3-4 лв.
18.09.15
19:10
Бадеми и кашу вземам на дена от 20 и 22 лв/кг (всъщност 500 гр. за 10 и 11 лв), мисля, че на Дани - питай на сайта им за на едро - е все като пиша нямам опаковка пред себе си. :) иначе лешниците са паднали двойно - цяла година бяха 36 лв/кг пакетирани, а сега ги продават по 19 лв - говоря човек, който ги беше и ги чупи, не от борса. Тиквените семки са нещо много добро -препоръчвам :)