Как да тренирам?

Здравейте на всички , нов съм тук и имам няколко въпроса. 
Искам да започна да тренирам здраво но за съжаление няма време за фитнес и като казвам че нямам е защото наистина нямам , тренирам футбол от 7 годишен а сега съм на 18 и имам тренировка 3 пъти седмично и според мен не си заслужава само 2 дена на фитнес . Ако можете да ми кажете как да тренирам в домашни условия имам дъмбели , ластици и не знам как се казва но е като лежанка за коремни преси . До стадиона ни ходя всеки път с колело , 12 км ( отиване и връщане )  горе долу
Висок съм 1.83 и тежа 81.1 кг

Благодаря ви предварително :) (nok)

15.09.15
17:52

Защо да не си заслужава 2 дена  фитнес?  Две хубави кръгови са екстра вариант.

2 дни фитнес + един ден лостове и бегови също е вариант.

Ако като ученик нямаш време чакай да запонеш работа или университет, или университет+работа.

Бегови правя на всяка тренировка а иначе благодаря ще видя как ще действам.. :)

3 пъти седмично + 2 пъти на фитнес=  5 пъти ? Другите 2 дни? Най-великият футболист (за мен), Кристиано Роналдо, тренира поне 4-5 пъти седмично във фитнес залата :) Всичко е възможно, стига да си го планирал както трябва.

И според мен е най-великия  , и просто не си заслужава да плащам 20€ на месец и да ходя само 8 пъти ... ще видя какво ще прави , благодаря за съвета :)

Сигурен съм, че ще намериш време да вкараш поне още една тренировка седмично :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1