Първото състезание по К-1 в тежка категория за мъже

Здравейте,приятели и колеги! Казвам се Христо Киряков,от Пловдив съм,на 21 години. Уча медицина,това е една от многото ми страсти,но стига толкова за мен! Друга моя голяма страст още от дете са бойните изкуства. Тренирал съм: Джудо и бокс,а в момента тренирам Шинкьокушинкай и Кик-бокс на стадион Христо Ботев в Пловдив. Доджото се казва “АСК - Тракия”,от там са излезли доста шампиони на голямата световна сцена,като този факт ме мотивира  един ден и моята снимка да е в огромен формат закачена в доджото,вдъхновяваща младите бойци по същия начин,по който всички снимки в същото това доджо вдъхновяват мен! Тежа 100 килограма,което ме прави боец в тежка категория,а съм висок - 195 сантиметра. Може да се каже,че имам някоя и друга излишна мазнинка по себе си,но като цяло съм здраво момче,не съм дебел! Бърз съм и техничен,бия хай-кикове,но не достатъчно силни,тъй като не съм разтегнал достатъчно,киковете ми идват от там,че съм доста висок! Не се притеснявам да ям бой (аз така се уча),а и все пак ще ми е първото професионално състезание по К-1 и то с мъже,които са тренирали с години! Състезанието е другия месец - Октомври 2015,все още не са ни казали подробности,но ми разрешиха да се бия! АДСКИ много съм мотивиран и в оставащия месец ще ви помоля да ми дадете съвети за тренировки,които да водят до голяма: Сила,Издръжливост,Подвижност!

19.09.15
10:31

Бая реклама на клуба, че и на себе си удари.

А при оставащи 3-6 седмици до състезанието няма какво много да се направи. Противник имаш ли? Колко рунда по колко минути? Кой ти е противник? Висок? Нисък?
Като се изяснят тия неща треньорът ти трябва да знае какво да прави. Но то времето е малко, неизвестните са много.

До тогава яко спаринги. И не се изсилвай да експериментираш в боя. Карай на заучени и добре усвоени удари и комбинации.

19.09.15
14:47

За сила, от която да имаш после пренос в спаринга ти е малко времето до състезанието.
Отделно не е ясно какво и как си правил като ОФП и СФП и дали въобще си правил такова досега.
Едни спринтове от порядъка на 50-100-150 метра, с кратки паузи и обем на 70%-80% от пределния за теб, изпълнявани 3-4 пъти в седмицата ще са ти от полза...

Като цяло изобщо не съм начинаещ,смисъл тренирал съм джудо 6 години и бокс - 2 години! С крака също мога да играя,тъй като и кик-бокс бях тренирал преди време,бия си добри ритници,като цяло има притеснение в мен и респект,като за пръв път в живота (сефтето) хахаха,таааа като цяло ще излезна да убивам,човек! Никви експерименти,само ако е зашеметен от десен прав или кроше,ъпъркът или маваши гери!

20.09.15
17:22

;)

20.09.15
18:56

Еми все пак братята Емилиненко... Много ме кефи как бяха едни такива пълнички, като някакви чичковци, които всеки ден си пийват биричка след работният ден, пък в същото време трошаха всички назобано изглеждащи баДки :D .

20.09.15
19:38

Фьодор - да, ама Александър не е нищо особено. Отгоре на всичко е и тъпо ко*еле.

20.09.15
19:50

Искам и аз да съм така нищо особено :(

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1