19.09.15
09:57
Здравейте,приятели и колеги! Казвам се Христо Киряков,от Пловдив съм,на 21 години. Уча медицина,това е една от многото ми страсти,но стига толкова за мен! Друга моя голяма страст още от дете са бойните изкуства. Тренирал съм: Джудо и бокс,а в момента тренирам Шинкьокушинкай и Кик-бокс на стадион Христо Ботев в Пловдив. Доджото се казва “АСК - Тракия”,от там са излезли доста шампиони на голямата световна сцена,като този факт ме мотивира един ден и моята снимка да е в огромен формат закачена в доджото,вдъхновяваща младите бойци по същия начин,по който всички снимки в същото това доджо вдъхновяват мен! Тежа 100 килограма,което ме прави боец в тежка категория,а съм висок - 195 сантиметра. Може да се каже,че имам някоя и друга излишна мазнинка по себе си,но като цяло съм здраво момче,не съм дебел! Бърз съм и техничен,бия хай-кикове,но не достатъчно силни,тъй като не съм разтегнал достатъчно,киковете ми идват от там,че съм доста висок! Не се притеснявам да ям бой (аз така се уча),а и все пак ще ми е първото професионално състезание по К-1 и то с мъже,които са тренирали с години! Състезанието е другия месец - Октомври 2015,все още не са ни казали подробности,но ми разрешиха да се бия! АДСКИ много съм мотивиран и в оставащия месец ще ви помоля да ми дадете съвети за тренировки,които да водят до голяма: Сила,Издръжливост,Подвижност!
Бая реклама на клуба, че и на себе си удари.
А при оставащи 3-6 седмици до състезанието няма какво много да се направи. Противник имаш ли? Колко рунда по колко минути? Кой ти е противник? Висок? Нисък?
Като се изяснят тия неща треньорът ти трябва да знае какво да прави. Но то времето е малко, неизвестните са много.
До тогава яко спаринги. И не се изсилвай да експериментираш в боя. Карай на заучени и добре усвоени удари и комбинации.
19.09.15
14:47
За сила, от която да имаш после пренос в спаринга ти е малко времето до състезанието.
Отделно не е ясно какво и как си правил като ОФП и СФП и дали въобще си правил такова досега.
Едни спринтове от порядъка на 50-100-150 метра, с кратки паузи и обем на 70%-80% от пределния за теб, изпълнявани 3-4 пъти в седмицата ще са ти от полза...
20.09.15
02:57
Като цяло изобщо не съм начинаещ,смисъл тренирал съм джудо 6 години и бокс - 2 години! С крака също мога да играя,тъй като и кик-бокс бях тренирал преди време,бия си добри ритници,като цяло има притеснение в мен и респект,като за пръв път в живота (сефтето) хахаха,таааа като цяло ще излезна да убивам,човек! Никви експерименти,само ако е зашеметен от десен прав или кроше,ъпъркът или маваши гери!
Еми все пак братята Емилиненко... Много ме кефи как бяха едни такива пълнички, като някакви чичковци, които всеки ден си пийват биричка след работният ден, пък в същото време трошаха всички назобано изглеждащи баДки :D .
Фьодор - да, ама Александър не е нищо особено. Отгоре на всичко е и тъпо ко*еле.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече