22.09.15
18:34
Такам малко ме е срам понеже рядко пиша по форуми но пък воденето на дневник ми изглежда забавно макар че не знам точно какво трябва да правя :D реших и аз да си направя . На 21 съм живея в Portsmouth миналата година завърших Съдебна психология в университета там и в момента вече работя по специалноста си да се похваля пък аз . Иначе висока съм 1.52 и тежа 44 кг била съм мажоретка доста дълго от 8 от 12 клас ,занимавала съм се и с модерен балет и джаз балет . В момента имам за цел основно да покача мускална маса в дупето и тук е момента да вметна колко много благодаря на James Hinks и на Queen Cobra за помощта относно тренировките ми за дупето . Тренирам задник 4 пъти седмицно в останалите 2 горната част . Тази седмица не съм тренирала тъй като ме зарадваха че трябва да правя 2 профила а и ходих на родителска среща на сестра ми в градината . Да вметна по време на цикъл не тренирам никога .
Еми това е малко ми е смутено и неудобно да пиша ама дано съм редовна:D имам си личен фаворит от форума :D ;)
Темата беше редактирана от Бонбон на 22.09.15 18:36.
22.09.15
18:42
Добре дошла в дневниците!!! :)
А какво точно да правиш в личния си дневник решаваш именно ти, но като цяло идеята е да описваш тренировки, хранене, възстановяване и всичко, което има отношение към твоето здраве и начин на живот в спортно отношение. :)
Бъди себе си. :)))
23.09.15
02:08
Добре дошла!
Напиши всичко: Тренировки, храна, добавки, сън :)