27.06.05
17:32
Значи ходя си на фитнес, 3 пъти седмично от 5 месеца, но нещо няма кой знае какъв ефект. Аз съм на 19 год и съм 65кг. Взимам протеин на Нутрим и днес си взех трибестан - 90 таблетки. Мисля да пия по 3 на ден 3х1 съобразно килограмите ми. Дали ще имам някакъв драстичен ефект за 1 месец и като комбинация добре ли е? Какво значи това за се ароматизираш (възможно ли е) при мен като взимам по 3 на ден.
Как да разбера кога се предозирам с трибестана. Ще взимам 1 месец и ако има ефект ще продължа до 8 седмици и след това 1 месец почивка. Може ли да се натрупа излишна мазнина?
Моля за по-ясно отговори, защото прочетох всичко свързано с трибестана, но не ми стана ясно това което ме интересува?
Благодаря
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 15:09.
27.06.05
18:09
ако ще пиеш трибулус по добре го пий 8 седмици един месец няма смисъл защото големия ефект се усеща 2-рия месец иначе първия има малък ефект а оная ти работа не пада :D
Значи да питам за секи случай.До колкото разбрах няма странични ефекти,нали?Има ли проблеми ако е използван от начинаещи?Откаде се продава и колко струва?
Аз не съм начинаещ ама 1 приятел почва с мене и се чудя.А за другото май треа да почвам да си търся гадже, или да се сабирам с бившата :lol:
няма проблеми(освен ако повишеното самочуствие не е проблем)за начинаещ отиди в някоя аптека и попитай за цена но едно 20 лева си приготви
03.07.05
13:23
[quote author=“Booster”]Значи ходя си на фитнес, 3 пъти седмично от 5 месеца, но нещо няма кой знае какъв ефект. Аз съм на 19 год и съм 65кг. Взимам протеин на Нутрим и днес си взех трибестан - 90 таблетки. Мисля да пия по 3 на ден 3х1 съобразно килограмите ми. Дали ще имам някакъв драстичен ефект за 1 месец и като комбинация добре ли е? Какво значи това за се ароматизираш (възможно ли е) при мен като взимам по 3 на ден.
Как да разбера кога се предозирам с трибестана. Ще взимам 1 месец и ако има ефект ще продължа до 8 седмици и след това 1 месец почивка. Може ли да се натрупа излишна мазнина?
Моля за по-ясно отговори, защото прочетох всичко свързано с трибестана, но не ми стана ясно това което ме интересува?
Благодаря
Направи си пълна ревизия на тренировки,хранене и почивка за да видиш къде грешиш.След това мисли за неща,които на твоята възраст са мега излишни ! Повечко бавни въглехидрати ,здрав сън и умерено натоварване.Хранене поне 5 пъти дневно,за да държиш постоянни анаболни нива на инсулина.Сведен до минимум нощен живот.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече