За малко мотивация

Темата е заключена.

24.09.15
19:20

Здравейте,

Създавам си този дневник, за да се мотивирам по-целенасочено да се грижа за здравето си, а и за да споделям опита си.

Храня се предимно високо въглехидратно. Ям мнооого плодове и неща като картофи и в момента и пълнозърнести продукти. Не ям месо от много години, иска ми се да не ям и никакви животински, но в момента съм бременна и ми се хапва сирене и кисело мляко понякога.

Тренирала съм много неща, основно йога - по-интензивна, тичане, високо интензивни тренировки, но всичко за удоволствие.

Откакто съм бременна, а и работя на стол, не се движа толкова много, но се опитвам да тренирам и да слушам тялото си. Разходки, упражнения с гирички, youtube и малко йога. Тялото много се променя, но се опитвам да приемам това като нормално.

Това, което искам да постигна, е баланс без зависимости - от това как изглеждам, какво ям и т.н. Освен това искам фокусът да е здравето ми. Сега е хубав момент да започна дневник, защото суетата минава на заден план - килограмите са повече, тренировките и движението по-умерени.

Та това засега. Ще се опитвам да качвам менюта и физическа активност и да не се разпростирам твърде много в размисли и страсти.

Ако има бременни (видях, че има), споделяйте.

Темата беше редактирана от Ralitsa на 24.09.15 19:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1