24.09.15
21:11
Здравейте , Аз съм Явор на 20 год. активно спортуващ до сега.. Реших да попитам и вас ,ако някой е страдал от ингвиална херния със същите симптоми както моите. Така имам операция от ингвиална херния от лявата страна на пениса( това беше преди 6 години) , тогава нетърпеше отлагане усещането беше ужас.. все едно се таркаля топче в тази област. , а сега имам лека подутина ( от време на време ) от дясно. Нямам болки нито нищо. Консултирах се с хирург ,защото знаех ,че ще е нещо от сорта на херния .Прегледах се във Военна болница - Плевен.( Ако има значение , лекар препоръчан от личният лекар.) Точно тогава ми се беше подуло леко и каза : ЦИТИРАМ:”Започнало е да се образува , но е прекално малка за операция , няма да вдигаш тежко , а когато порастне ще се режем”. Как разбирате това прекалено е малка за операция , от време на време нямам никакви подутини ,а дори и нз защо се скриват и показват.Разбирам ,че ще има и преглед от друг хирург ,но все пак тук има хора с по-голям опит от моя в херниите . Впрочем студент съм и трябва да записвам спорт , как мислите за плуване с тази лека херния ? Опасно ли е или ?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 24.09.15 21:22.
25.09.15
17:45
Лично аз бих минал през друг хирург,уролог или там за каквото е твоя случай..може и през двете.Взимай още едно направление и бегай при друг хирург