Притеснение относно храненето

Здравейте , притеснението ми е относно храненето в училище. Значи понеделник и вторник имаме по 7 учебни часа и училището продължава до 14:30. Ставам в 7:00 закусвам мюсли към 100 гр с кисело мляко в една купичка + банан , после на голямото междучасие към 10:30 си взимам от Penny Market още два банана и така карам до 14:30 след което обядвам на стола близо до даскалото , защото живея на другия край на града и  докато се прибера пеша... Та въпросът ми е не е ли твърде малко от 7:00 до 14:30 близо 8 часа разлика да ям само мюслите с мляко и 3 банана ? Няма какво друго да ям освен банани тъй като продават само вредни храни. Благодаря предварително.

А какъв е проблема да си вземеш храна от вкъщи?

Няма какво друго да си взема освен сандвичи със кашкавал но това го ям следобед и не ми се яде по два пъти.

28.09.15
19:20

Вземи си манджа в кутия. Бъркани яйца примерно.

Теди Илиева

28.09.15
19:29

Ядки...  също кисело мляко което разтръскваш и му забиваш една сламка.
Става и хубав сандвич от крема сирене, варено яйце и сурова чушка. Не е задължително да е само с кашкавал.

Ето още материали с идеи: http://www.bb-team.org/articles/5113_bb-team-otgovarya-kakvo-da-yam-kogato-sam-na-uchilishte

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 28.09.15 19:33.

казано от Теди Илиева на 28.09.15, 19:29:

Ядки...  също кисело мляко което разтръскваш и му забиваш една сламка.

За млякото и мюслите споменах те пак имат доста видове ядки.

От една страна - не виждам нищо фатално, стига останалата част от храната ти да е както трябва.

От друга страна - не разбирам защо от къщи можеш да вземеш само и единствено сандвич с кашкавал.

От трета страна има вариант да промениш състава на закуската - вместо почти само въглехидрати, да закусваш белтъчини и мазнини. Така спокойно можеш да елиминираш нуждата от междинното хранене около 10:30 часа.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.09.15 20:25.

благодаря за отговорите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1