Дневникът на черната коза

Темата е заключена.

Здравейте, ББ-тийм. :) Аз съм Елиза, жена на 27 години, висока метър и 66см, тежа 58кг в момента.
Целта ми е да развия мускулатурата, да се стегна. Няма да е лошо и да сваля някой друг килограм, чувствам се тромава, свикнала съм на 55кг, а напоследък нещо се обездвижих съвсем  и качих.
Не излизам много, не съм от най-движещите се, но тренирам отдавна и това компенсира донякъде бавния ми живот.

Тренировката за днес:
Подскоци
Раменна преса 7@8кг
Мъртва тяга 5@20кг
Клек с изпънати нагоре ръце 5@15кг
Коремни преси 100 броя

Храната:
Ягоди, овесени ядки с кисело мляко, печена скумрия, варени гъби, омлет с масло, варен ориз
Всичко е към 1500 килокалории

Течностите:
Вода 2,5л

Тренировката ми се струва недостатъчна на мен, нека и другите да кажат; )

Добре дошла, Елиза!!! Успех с целите! :)

Колко повторения още можеш да направиш с посочените килограми на всяко упражнение?
Упражненията само в 1 серия ли са или правиш някакви кръгове?

Здравейте и на двете! Благодаря за топлото посрещане. :)
Правя упражненията само в един кръг. От раменните преси мога да правя още много, но те бяха като загрявка. От мъртвата тяга това ми е максимум за един кръг, но мога да направя няколко кръга, същото важи и за клека, и за коремните преси. Днес беше много набързо, явно ще увеличавам тренировките.

Имах ангажименти и не писах за това. В тренировката първо се изсилих с тежката пудовка и после беше мъка. :D

Днес съм яла филийка с майонеза, пилешко, зелена салата, кефал на фурна. Към 1400 калории всичко.
Тренировката е:
4 серии китайско столче към минута всяка серия
4 серии клек с пудовка 25кг
10 ходещи напада на крак с 10кг пудовка
4 серии български клек 6 повторения @ 10кг пудовка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1