Важно! Запитване за термогенен фетбърнър

Здравейте!
Имам един въпрос, на който търсих къде ли не отговор, но не успях да намеря и затова реших да попитам тук с надеждата да получа адекватно мнение по въпроса. Тренирам редовно от доста време вече(4-5 години някъде) и съм приемал термогенен бърнър вече 2 пъти. Обмислям да си закупя отново, но имам притеснение относно това неколкократното използване на такива препарати. Могат ли да доведат до по-сериозни увреждания на сърдечно-съдовата система при такова неколкократно използване(последно пих бърнър миналата зима и е минало доста време от тогава). По принцип обмислях и варианта за липотропен бърнър, но съм ползвал такъв веднъж и не останах кой знае колко доволен от него(може да е самия продукт).

Заложи на Л-Карнитин с нещо енергизиращо(гуарана, зелен чай) Иначе фет бърнъра няма да ти увреди нищо, стига да приемаш дозата, която е описана......

Ако спазваш указанията на конкретния продукт, по никакъв начин няма да те увреди, освен ако нямаш вече налични проблеми или пък не прекаляваш с подобни продукти, което се изразява в постоянно ползване. За съжаление познавам и хора, които са били целогодишно на фетбърнъри, още са живи...

Ако имаш сериозни почивки между термогениците, няма за какво да се притесняваш.

Благодаря ви много! Иначе аз не смятам да го пия постоянно. Искам първоначално да изчистя мазнините и след това ако е възможно да си взема нещо за потискане на апетита, че това ми е най-големия проблем в момента.

Потискането на апетита доста често означава загуба на мускулна маса. Точно заради това ти предлагам да заложиш на Л-карнитин с някакъв енергитик :)

Разбирам. Можеш ли да предложиш някакъв течен л-карнитин?

казано от Ростислав Арнаудов на 06.10.15, 16:52:

Потискането на апетита доста често означава загуба на мускулна маса. Точно заради това ти предлагам да заложиш на Л-карнитин с някакъв енергитик :)

Ъ? :)

Не виждам абсолютно никаква логика и връзка между подтискането на апетита и загубата на мускулна маса. Отделно, отслабва ли човек, независимо дали си подтиска апетита с нещо или не, загуба на мускулна маса ще има в малка или голяма степен. Това зависи от много други фактори.

Също така, точно препоръчаният енергетик има най-голяма вероятност да подтисне апетита. Именно секретирането на стресови хормони подтиска апетита.

Христо, ако нямаш някакъв специфичен проблем с термогенните бърнъри, насочи се отново към такъв. Ефективността им е в пъти по-голяма от липотропните (л-карнитинът също е липотропен агент), а както по-горе те информираха - ако спазваш дозировката, не правиш глупости и си даваш почивка от тях от време на време, термогениците няма да ти навредят.

Black Fire и Syntrax Fyre са мои фаворити и силно ги препоръчвам. С нито един няма да сбъркаш.

Потискане на апетита—>  недостатъчно хранителни вещества—>  катаболен процес. И да, колкото и да е чудно, МОЖЕШ да гориш мазнини без да губиш мускулна маса. Ако сте свикнали да сваляте килограми, като сваляте мускулна маса, сори, че ви разбих мирогледа :(

Относно течния Л-карнитин, аз залагам на един с 3000 милиграма Л-карнитин в доза и със зелен чай.

Мнението беше редактирано от Ростислав Арнаудов на 07.10.15 12:26.

казано от Тихомир Велев на 07.10.15, 09:35:

казано от Ростислав Арнаудов на 06.10.15, 16:52:

Ъ? :)

Не виждам абсолютно никаква логика и връзка между подтискането на апетита и загубата на мускулна маса. Отделно, отслабва ли човек, независимо дали си подтиска апетита с нещо или не, загуба на мускулна маса ще има в малка или голяма степен. Това зависи от много други фактори.

Също така, точно препоръчаният енергетик има най-голяма вероятност да подтисне апетита. Именно секретирането на стресови хормони подтиска апетита.

Христо, ако нямаш някакъв специфичен проблем с термогенните бърнъри, насочи се отново към такъв. Ефективността им е в пъти по-голяма от липотропните (л-карнитинът също е липотропен агент), а както по-горе те информираха - ако спазваш дозировката, не правиш глупости и си даваш почивка от тях от време на време, термогениците няма да ти навредят.

Black Fire и Syntrax Fyre са мои фаворити и силно ги препоръчвам. С нито един няма да сбъркаш.

Реших се все пак да пробвам с термогенен бърнър и си поръчах вчера 1 опаковка Black Fire. Днес я получих и изпих 1 доза преди тренировката. Такава тренировка в близката година не бях правил. По принцип съм скаран с кардиото, но за мое учудване кардиото се получи доста добре. Енергия и повишена издръжливост имах през цялата тренировка.

Да, това си е стандартен ефект идващ от термогениците. Освен при хората с много голям толеранс към стимуланти, при тях това не е толкова силно изразено.

Радвам се, че си останал доволен. :)

Поздрави,
Тишо

Интересното е, че доста от хората, които са го пили, казват че се потят през целия ден непрекъснато, а при мен такова интензивно потене отсъства.

Подобни неща са много индивидуални. Не е изключено да има леко повишаване на потенето през деня, но при различните хора ще е в различна степен.

Аз като го пих по-рано тази година също не останах с впечатлението да се потя много повече. Може би съвсем мъничко, но нищо фрапантно.

Отделно сега и времето е доста по-хладничко. :)

Дай отзиви като свършиш опаковката.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1