08.10.15
21:52
Чета Ви от много време и само мога да се възхищавам на чудесния сайт.Вече 22 дни спазвам диета,изготвена от специалист,съчетана с тренировки и искам мнението Ви за режима,за което ще съм благодарна.Аз съм на 33 и съм висока 166,за две години качих около 10 килограма и реших ,че така не може...от 54 станах 64….Супер:(
Веднага след ставане и 90 минути преди тренировка закусвам150 гр кисело мляко с 60 грама овесени ядки или яйце 50 грама маслини и 80 грама пълнозърнест хляб.
30 до 60 минути след тренировка е втората закуска.
130 грама пилешко .зехтин и ориз или леща.пълнозърнести спагети+ салата около 200 грама
3 часа след това хранене 20 грама ядки със 100 грама ябълка
след още 3 часа пилешко със салата.Като пилешкото мога да заменям с извара и яйца
Вечерята е след 3 часа и е почти като предишното хранене.
Тренирам 5 пъти седмично около час.Силова тренировка и 30 мин кардио.Свалила съм около 2 килограма и около сантиметър от талията и ханша...но очаквах по-бързо да се случват нещата...
Бързо ти се случват нещата, ама не го крий този специалист, ами дай и ние да почерпим от неговите огромни знания. Вярно в интернет рекламата е платена, а по форумите все още безплатна...
Мнението беше редактирано от aleks на 08.10.15 22:24.
08.10.15
22:50
Ирония ли долавям....исках мнение просто:)
2 килограма за 22 дни са добър резултат.
С това темпо ще свалиш 10 килограма до края на годината.
Дали ще ги задържиш и до кога ще можеш да спазваш диетата е друг въпрос.
08.10.15
23:19
Абе, килограм мазно си се сваля за над 10 дни, така че е ок темпото. На мен ми е интересно смяташ ли ги калориите, както и това кой специалист те посъветва да ядеш пилешко ИЛИ спагети ? Смисъл, едно и също ли ти дават тези храни или какво ?
09.10.15
10:09
Да.Сметнати са калорийте.мазнините и въглехидратите за всяка порция.Пада се около 1300 калорий на ден.124 белтъци.98.66 въглехидрати .43.85 мазнини...Как ще ги задържа килограмите и аз това се чудя.Просто работата ми се промени и почти не се движа през деня.....Благодаря зя отговорите:)