Предозиране - азотен бустер

Току що се връщам от фитнес, не успях да си довърша тренировката, защото щях да припадна на няколко пъти заради двойната доза бустер, която изпих... (обикновенно пия по една, една и половина). В момента всичко ми се върти, едвам успях да се прибера, знам че просто трябва да изчакам ефекта да отмине и да не правя такива експерименти занапред, но по време на тренировката на дясната ми ръка, около вената на бицепса и на предмишника ми се появиха две бледо сини петна, които още си стоят там, някой знае ли какво точно съм си причинил и дали е сериозно ?

Изпий трета, може и да ти мине. Бледосините петна ще изчезнат утре. И преди да почнете да плюете добавките искам да питам защо не предозирате с някое лекарство е така, за спорта :)

11.10.15
21:14

Ти да не си искал така да се напомпиш, че да си излезеш от кожата като влечуго, бе човеко? Нищо ти няма. Може и да не е от буустера, но е много вероятно да е. както каза и Ростислав, защо не предозираш с лекарства, така, както го правиш съзнателно със суплементи? Кой знае какво блъскат в някои от тези буустери, което по някакъв начин заобикаля контрола (защото суплементите не се следят и изследват, както лекарствата за един куп условия, включително и чистота).
Петната да не са нещо пукнати венозни съдчета? Или да те е попритиснал някой загънат ръкав на дреха, докато си тренирал?

11.10.15
21:22

За кой точно бустер става въпрос?

Бустера е C4 на Cellucor и на кутията пише да се приемат 1 или 2 дози, според толеранса, явно че 2 са ми много... Ефекта отмина, а петната започнаха да избледняват.

Неприятен случай. За щастие краят не е фатален, а историята (и темата) ще служат за урок за в бъдеще.

Продукти, основани на висока концентрация стимуланти, винаги се тестват с минимална доза. Етикетът донякъде служи за ориентир какво може да се очаква, но това е главно при по-опитните.

казано от Александър Георгиев на 11.10.15, 21:39:

Бустера е C4 на Cellucor и на кутията пише да се приемат 1 или 2 дози, според толеранса, явно че 2 са ми много... Ефекта отмина, а петната започнаха да избледняват.

Странна е случката с точно този продукт. Гледайки етикета бих казал, че е сравнително слаб, дори за 2 дози. 270 мг кофеин не са абсолютно нищо, в повечето буустери това е количеството за една доза.

казано от Десимир Петров на 12.10.15, 09:56:

казано от Александър Георгиев на 11.10.15, 21:39:

Странна е случката с точно този продукт. Гледайки етикета бих казал, че е сравнително слаб, дори за 2 дози. 270 мг кофеин не са абсолютно нищо, в повечето буустери това е количеството за една доза.

Едва ли е от кофеина :))))

12.10.15
14:41

Аз не виждам от какво да се е  получило това точно с този бустер, освен да не е бил добре разбъркан и нещо да е било в доста по-големи количества от колкото би трябвало. Като го гледам и 4 дози наведнъж да взема само кофеина би ми дошъл в повече.

12.10.15
16:35

Всеки продукт, който се приема за първи път, се приема в минимална доза и по възможност в първата половина на деня. Това ще позволи да се наблюдава реакцията на организма към него поетапно и да се търси лекарска помощ, когато я има, ако такава е нужна.

Нека не забравяме и фактора ‘лична толерантност’ към стимуланти на нервната система.
Има значение дали продуктът съдържа един или повече стимуланти, в какво съотношение са и т.н.
Нищо опасно не е станало... за щастие! (този клас продукти не са играчки!)
Просто Александър Георгиев е обогатил личния си житейски опит. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1