Помощ

Здрасти, както от заглавието става ясно имам нужда от вашата помощ и опит! Значи от другата седмица смятам да почвам сериозен фитнес, като целта ми е да отслабна и направя фигура, следователно ми трябва диета. Четох в нета доста неща, но в крайна сметка реших, че най-сигурно ще е да се допитам до вас. В момента съм 105 кила и 183-4 см. Надявам се, че не съм объркал раздела и ще може да ми помогнете.

Теди Илиева

13.10.15
19:25

Години? Предишен стаж в тренировките? Как се храниш в момента? Какъв тренировъчен план си направил? Процент мазнини мерил ли си? Каква ти е активността - седяща работа, друго?
Далеч по-лесно ще е да си кажем мнението върху нещо готово, което ти си планирал, вместо да гадаем и предлагаме хиляди работи, които няма да са пригодни за твоето ежедневие.

По принцип ще свалиш килограми като си в лек отрицателен калориен баланс, а за да си здрав е добре да спортуваш и храната ти да е балансирана, да пиеш достатъчно вода, да се наспиваш..... е такива лесни работи :)

Нищо не съм тренирал, на фитнес съм ходил 3-4 пъти, а спорта ми е футбол с приятели, ама сега зимата и без това ще остана, за това ми трябва “efficent way” да свалям само с ходене на фитнес и диета. А да, забравил съм да напиша, че една от мотивациите ми е, че съм 12 клас и по-подходящо време да се стегна не виждам. Хранителния ми режим в момента е яж на корем :Д.

Теди Илиева

13.10.15
22:03

Ето тук има насоки за теб: http://www.bb-team.org/articles/5033_zona-za-abiturienti-vav-forma-za-bala
Има всичко необходимо за начинаещите: какво да ядеш, колко да ядеш и как да започнеш фитнес тренировките.

Мерси, веднага отварям линка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1