14.10.15
19:29
Някои може ли да ме ориентира кои са по силните азотни бустери на пазара в момента понеже от няколко години не съм се интересувал. Основно ми трябва за повече енергия и фокус. Преди година си взех C4 но почнах да го усещам чак след като значително вдигнах дозата. Пробвах преди няколко месеца Black Jack имах добри впечатления от него преди но версияата без 1,3-DMAA не струва. Сега пия Assault но съм направо отвратен от него по всички показатели (ефект, вкус, консистенция). Какво бихте ми препоръчали, като цяло съм доста толерантен към стимуланти и както не съм се интересъвал от няколко години от такива добавки сега съм като в небрано лозе.
Темата беше редактирана от Stan на 14.10.15 19:30.
Щом си толерантен към такъв тип стимуланти, може да се пробваш сам да си сглобиш предтренировъчен продукт.
Доста често в азотните бустери има разни пълнежи от добавки, които всъщност не ти трябват а и са в толкова малко количество като грамаж, че изобщо няма как да усетиш нещо. Една от целите е да се оскъпи продукта.
От доста време правя най- елементарната но и ефективна комбинация за мен.
Правя си едно по- силно кафе, плюс няколко грама Бета- Аланин. 15-20мин. преди тренировка и ми действа доста добре. Ако не ти се прави кафе всеки път, може да си вземеш кофеин на таблетки, така ще регулираш дозата. Същото е и с Бета- аланина.
Една друга комбинация, която съм изпробвал (беше в процес на сваляне на килограми) Синефрин + кафе. Отново простичко и евтино, без излишни работи. До колкото се сещам, кофеина от кафето стимулираше допълнително синефрина и така имаш повече енергия.
Във всеки случай ти препоръчвам сам да си сглобяваш нещата. Хем ще ти излиза повече на оферта, хем винаги ще можеш да променяш количеството на съставките.
14.10.15
20:28
Много зависи дали искаш да се напомпваш или искаш да се “друсаш”. Ударният ефект на буустерите идва от кофеина и другите стимуланти.
Кафето е добра, но по-слаба опция от изолирания кофеин. Най-вече е трудно да си набавяш високи количества кофеин от кафето, а на теб като по-толерантен към стимуланти ще ти трябва поне доза от 400 мг. Предложената комбинация със синефрин е супер, а допълнително зелен чай би засилил и кофеина, и синефрина. Допълнително стимулантите могат да бъдат обогатени с ноотропици като тирозин, ацетил л-карнитин, холин битартрат и DMAE.
Ако искаш да се помпаш заложи на AAKG, Citrulline и нитрати, като за последните са ти достатъчни 500 мл сок от червено цвекло.
Ако е въпрос само на друсане и разполагаш с бюджет, пробвай с нещо подобно:
400 мг кофеин;
20-40 мг синефрин;
Зелен чай (напитка);
2000 мг ацетил л-карнитин;
2000 мг л-тирозин;
Накрая май така ще стане. Просто ми се икаше да видя дали на пазара няма нещо интересно което да си струва. Преди си взимаш примерно един Jack3d и не се правиш на алхимик вкъщи.
16.10.15
14:21
С готов продукт трудно можеш да постигнеш ефективността на custom-комбинация, подобна на предложената от Десо. Последните предтренировъчни продукти, които ми направиха добро впечатление, са Complete Pre-Workout™ ADVANCED на BulkPowders и Pump-нещо-си на Peak.
21.10.15
20:50
Интересна е нуждата на хората от “вълшебното хапче”, което да им помогне във всеки аспект от живота - търсят хапчета за секс, хапове за удоволствие, хапове за подсилване или улесняване на паметта, хапове за мускули, хап да ги накара да станат от леглото сутрин. Мързела е наистина всепропиващ, настанил се във всички сфери на живота.
Не можеш ли да се накараш да идеш на тренировка, нито един продукт няма да го направи вместо теб.
04.11.15
13:31
Някои може ли да ме ориентира кои са по силните азотни бустери на пазара в момента понеже от няколко години не съм се интересувал.
Каквото си намериш евтино със силденафил от аптеката.
От него по-мощен донор на азотен оксид(визирам добавките) няма.