Запитване за алкохол

16.10.15
18:58

Здравейте на всички.Извинявам се ако въпроса вече е задаван и има отговор или не съм избрал подходящия раздел.Пия от понеделник Липотропен стак за отслабване(фет бърнър и течен л-карнитин).Въпроса ми е мога ли да пия алкохол и ако мога какво количество долу горе и какъв алкохол понеже тази вечер съм на събиране и искам да знам дали мога да пия алкохол?

16.10.15
19:48

казано от Иван Иванов на 16.10.15, 18:58:

...Пия от понеделник Липотропен стак за отслабване(фет бърнър и течен л-карнитин).Въпроса ми е мога ли да пия алкохол и ако мога какво количество долу горе и какъв алкохол понеже тази вечер съм на събиране и искам да знам дали мога да пия алкохол?

Ефекта на алкохола върху метаболизма е сложно нещо, но най-общо казано, алкохола е токсин и в тялото няма механизъм за складиране. “Отслабването” спира, докато тялото не се освободи от алкохола. Това, което ядеш, докато пиеш няма да “гори” и е вероятно да се отложи като запас.
От друга страна, има теория, според която алкохола подпомага инсулиновата чувствителност на скелетната мускулатура...

А по отношение на какво да пиеш...бих казал, неподсладен, поне двойно дестилиран алкохол, който е зрял в дървена бъчва...има повече антиосиданти от червеното вино заради фенолите в дървото ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1