Растеж на горната част, а долната не

Може ли някой да ми даде идея защо се получава така, за крака правя тежък клек 5 ци, 1 ци 8,ци докато се разтреперя, бедрата ми не мърдат от 70см до там!! за Гърди правя само и единствено 3 серии по 10 повторения лег и са ми огромни на фона на другите части.?

18.10.15
22:05

А колко пъти седмично клякаш и само клекове ли правиш. И другото е, има ли силова прогресия.
И моите крака все ми се виждат тънки. 190см. съм висок и можеби заради това. Но при мене значително подобрение в обиколката имаше като започнах да клякам по- често.
По принцип от доста време клякам през ден- два. Например единият ден правя 5х3, в следващата тренировка 8х5-6…
Всъщност нямам някаква схема или план за тренировка, просто единият път клякам тежко, с повишена интензивност, на следващият път гледам да има повече обем. и напомпване. Така повечето пъти ми се събират по 3 клякания седмично. Правя само и единствено клек, че ако добавя други упражнения сигурно ще претренирам. Поне това подейства при мен, по- честото стимулиране на мускулната група.
Ако си достатъчно опитен, можеш да опиташ “Смолов”. Бях гледал и за една схема “Squat everyday”. В продължение на няколко месеца клякаш 5 дни седмично като променяш интензивноста и обема спрямо моментното ти състояние. Схеми много има.

70 см бедро тънки? Ако си около 140 килограма е възможно, да.

Или ги мериш от глезена до глутеуса?

Мнението беше редактирано от Ростислав Арнаудов на 18.10.15 23:35.

100кг съм, имам по широк таз, целта ми е огрмни бедра, за да се скрие таза, и ще стане.

20.10.15
14:06

Не виждам как огромни бедра ще “маскират” широк таз. Единственото, което може да промени пропорцията чисто визуално, са широк гръб и развити рамене.

70 см бедра, 100 кг, 190 см ръст. Гърдите са ти огромни? Губи ми се нишката някъде :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1