Зала със стойка за клек в Кършиака? Ако няма никоя, коя да избера?

18.10.15
21:51

-

Темата беше редактирана от Meh на 29.04.17 19:35.

18.10.15
22:30

казано от Joe Jo на 18.10.15, 21:51:

Търся си зала със стойка за клек в Кършиака или до Марица от другата страна на моста.
Гледах Кеа (до училището Яворов), FitnessONE и Titan. Първите две мисля, че имат само смит машина, а за Титана не съм чувал много добри неща, не ми се ходи там особено.
Живея до Новотела. Зала Нитро, която е на бул. Марица, изглежда супер и си има всичко, ама ми е на около 30 минути път и зимата няма как да стане.
Като цяло единствено ме интересуват свободните тежести, машини не ми трябват особено. Мислех сега до към февруари-март да ходя в Кеа/One пък след това да тичам до Нитрото като се стопли. През това време мога да се опитам да правя Zercher, Split, Front Squat… но все пак да питам, ако някой тук знае. :)
Някакви мнения? Ако няма зала със подобна стойка в Кършиака, коя бихте ми препоръчали?

Titan-а приятелката ми ходи, не остана с добро впечатление, стойка за клек мисля, че няма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1