Болка в кръста! Помощ!

19.10.15
23:57

Преди около 2 седмици без да загрея тялото, ритнах с крак по крушата. Тогава усетих болка,която не отминава. Боли ме, когато се движа...успявам да намаля болката с гелове, но не отминава, а ми се тренира отново. Местоположението на болката е в долната дясна част на кръста. Какво ми е? Помощ!!!

20.10.15
21:44

Отиди на невролог за най-сигурно, не искам да те плаша но така е най-добре може да е нещо сериозно и да трябва да се вземат мерки на време, отлагането на даден проблем, не го решава.

Отиди при личния си лекар. Той ще ти каже, че няма за какво да се притесняваш, да почиваш известно време (1-2 седмици) и че всичко ще мине. Ако не мине за 2 седмици, да идеш да се видиш пак с него. Ще е прав.

Такъв тип болка не изисква специални действия. Нямаш неврологични симптоми за които да съобщаваш (парене, изтръпване, слабост), така че не виждам причина да ходиш на невролог.

П.П. не взимай информация/акъл/съвети от интернет.

Мнението беше редактирано от Цветан Василев на 26.10.15 21:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1