Haya Labs Yohimbe Bark + Orange Triad + MP Assault

21.10.15
15:37

Какво ще кажете за комбинация ?Добре ми действа,но нещо много бързо развих толерантност към буустъра.
Имам 2 празни кутии от Orange Triad и сега взех 3-та.Обаче шрифта й се различава от този на празните,също така и баркода е различен.
А Yohimbe Bark е с различна опаковка,като големина и цветовете не са същите,баркода е еднакъв,но пък на едната пише “Made in the USA”.Интересно е,че на тези които се различават(новите) има лепнат етикет на български,но на старите няма нищо.
Има ли за какво да се притеснявам или просто са различни версии ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 21.10.15 21:32.

Няма за какво да се притесняваш. Спри бустъра и енергитиците за 4-5 дни и всичко ще си дойде на мястото.

21.10.15
23:30

Ами аз съм пил ефедрин(преди 2 години) и имам доста висока толерантност.Една ампула просто не я усещам,повече не съм пробвал.Дали това оказва влияние ?И има ли начин да си “изчистя” рецепторите.

23.10.15
22:15

Мое лично мнение  - всякакъв вид стимуланти на ЦНС са вредни въпреки , че и аз употребявам. Оправдавам го само ако работиш по 12 часа на ден и нямаш никаква сила и фокус да направиш качествена тренировка. Отделно , че има различни организми някой от които са в пъти по резистентни към такъв вид стимуланти от други - на някой им се разхлопва сърцето от чаша кафе други пият по 5 енергийни и 10 кафета на ден и ходят като заспали.

27.10.15
12:23

Ами аз не работя,имам свободно време,но ми трябва концентрация и енергия.
Между другото един приятел си е поръчал omega 3-6-9 на Haya и се оплаква,че много миришат на риба и после имал дъх на риба.Моите са същите,обаче изобщо не миришат,какво да прави ?

Има две неща в света, които миришат на риба. Едното е риба.

Сега сериозно: Нормално е омегите да миришат на риба, все пак от риба са добити. Всяка омега, която съм пил до момента, след това имам дъх на риба.
Относно рецепторите: има начин да ги изчистиш. Не приемай никакви енергитици в продължение на 1-2 седмици.

28.10.15
00:06

казано от Ростислав Арнаудов на 27.10.15, 17:26:

Има две неща в света, които миришат на риба. Едното е риба.

Сега сериозно: Нормално е омегите да миришат на риба, все пак от риба са добити. Всяка омега, която съм пил до момента, след това имам дъх на риба.
Относно рецепторите: има начин да ги изчистиш. Не приемай никакви енергитици в продължение на 1-2 седмици.

Ами аз за първи път си взех омега и не мирише,нито има дъх,затова питам.

Не е задължително самите дражета да миришат на риба, може да има промяна на дражетата в партидите. Самият дъх на риба и оригване на риба също са строго индивидуални. При някои хора не се проявяват.

Относно стимулантите трябва да се има предвид и какъв тип е стимулантът и върху какви рецептори влияе. Ефедринът е мек бета агонист и трудно би “запушил” рецепторите. По-лесно се привиква и “прегрява” с кофеин.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1